Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Hyundai Tucson šokuje futuristickými světlomety i kabinou

19 komentářů

Ada je zase tady
Další firma, která se zazmr*ovala... :no:
bystron
Hnujdéé mi nesmí do baráku. Raději pěšky. ;-\
zaplosak
děkujeme za informaci po které jsme tu všichni prahli.....
Příjemný výšlap přeji... 😁
Mino 1
No parada. Tak sup sup kupit kvalitnu obuv a mozes zacat pestovat kondicku 😜
Rosik
On by se ti do 2+1 ani nevešel.
dokina
Prvé 3 fotky sú správne.
Vonkajšie tvary sedia na 100% interiér bude takto vyzerať v najvyšších výbavách. Samozrejme to prevedenie dotykových tlačidiel je na foto zobrazené riadne futuristicky, ale realita bude trošičku menej sci-fi. Dotykové plochy/tlačidlá budú len na stredovom displeji, stredový panel medzi sedadlami budú klasické mechanické tlačidlá.
Dixik2
twistedTSD
To vypadá hodně slibně. Jen aby to vypadalo stejně parádně i s vypnutými světly.
LookAss59
S vypnutými světly vypadá ještě lépe. Teda předek, zadek vypadá lépe když svítí 😉
ole_18
Iba ja tam vidim Mercedes-Benz EQC ? ;-\ ;-\ ;-\
Mino 1
Ano. Pretoze Tucson vychadza zo studie Vision T. Staci pogooglit a jasne uvidis.
simson33
na tohle auto jsem tedy zvědavej :yes:
Je dobré, že má VW v Evropě tak zdatného konkurenta, aspoň se bude s Tiguanem 4 snažit...
rohYpnol
Mám dojem, že s těmi revolucemi se roztrhl pytel. Aby to s těmi revolucemi až moc revolučně nezválcovali...

Každopádně zatímco třeba od nové Škody člověk tak nějak tuší co čekat, Hyundai se předvídá opravdu těžce. Nová i20 zatím u mě se vztyčeným otazníkem, Tucson pokud by dopadl jak na vizualizacích tak ok, i když výrazně odlišný od ostatních nových modelů. A ta skica interiéru a spy photo... No počkám si na 15. září...
Mino 1
Pretoze sex a revolucia predavaju 😃.
rohYpnol
Tak to mohli řešit i děvou na 30 dní zdarma v ceně vozu ... Mohlo by to třeba být Hyundai tu som 😒]
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
jam2015
:yes:
JosefBrofsky
Exteriér super, tyhle moderní interiéry nemám rád, ale tipuju, že v reálu uberou ... za mě :yes:
Lucie Hopov
Viděla jsem včera na vlastní oči (testovací jízda směr Mladá Boleslav - Liberec) a vizuálně opravdu skvělé! Krásný design. Světla svítila a musím říct, že vypadalo dokonale. Jak přední světla, tak zadní světla spojená s lištou.