Autofun
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTohle by dnes asi neprošlo. Podívejte se na staré reklamy, které zavánějí sexismem
14 komentářů
michalpneu
No jo, spíš bych to nazval tak, že to byl svět ještě v pořádku a nikdo neřešil debility jako dneska.
To je právě to absurdní, dříve se sice smělo něco ukázat v TV, ale dnes se proti něčemu bojuje a zároveň není problém na ulicích vidět výstřihy až k rozkroku, průhledné šaty, ženy, které se nezdráhají vytáhnout prso i v bance či nákupáku, protože dojít někam za roh nakrmit je moc náročné, na každé pláži i té nenuda chodí holky nahoře bez, ale pak se tady brečí, že je něco sexistické..
Mozno ze doba je ok, iba pocet vych.canych ludi, ktori zneuzivaju danu situaciu k svojmu prospechu sa zvysil
Teda nevím, já výstřihy až k rozkroku a průhledné šaty na ulici neviděl ani nepamatuju. Holky nahoře bez jsou na pláži rarita ještě větší...
Běž se projít po Praze, tedy už se ochladilo, ale jinak je to někdy hezká pokoukaná, jindy zase pokoukání na lidi ,co nemají soudnost 😁
To je právě ten boj...včera na Chodově stojím před vchodem a koukám jak ty baby choděj děsně oblíkaný...vlastně prostě pohodlně. Už jim nejde o to, aby se líbily chlapům, už jim jde o to, aby to bylo pohodlný a ráno rychlý. Málo podpadků, málo utažených minisukní, málo účesů atd.
Vlastně to chápu...kor když na ně slintaj akorát nadrženci s mastnou hubou, lahváčem a Sportem pod paží.
Vlastně to chápu...kor když na ně slintaj akorát nadrženci s mastnou hubou, lahváčem a Sportem pod paží.
Tohle je u nás hodně znatelný, už třeba v Bratislavě o sebe ženské daleko víc dbají, resp. dávají si větší práci s tím, v čem jdou mezi lidi... a neplatí to jenom na ulici, ale i v restauracích, klubech atd.
Já jsem často ve Finsku a ačkoliv mám tu zemi nejraději, tak tohle tam dotáhli k "dokonalosti"... Jejich ženy nejdou často rozeznat od mužů. Ti naopak často vypadají velmi pěstěně. Proti tomu je to u nás ještě fakt dobré 😄
nahore bez, dole bez, pres hubu bez.
jako nedavno tusim v bohdanci, nakonec tam prijeli policajti a donutili je nasadit si nahubek, ostatni nezakryty otvory nevadily
jako nedavno tusim v bohdanci, nakonec tam prijeli policajti a donutili je nasadit si nahubek, ostatni nezakryty otvory nevadily
Moik
Tak na tu Škodovku je za hranou, přece jenom na tomto světě nežijí jen nadržení chlapi..ale jinak mi to přijde docela fajn a věřím, že se tomu dokáže zasmát i dámská část publika.
topten
ta reklama na dvouzonovou klimatizaci s kozickama je stejne nejkrasnejsi a nejvtipnejsi.
a jestli se to nekomu nelibi, tak podle me neni uplne normalni, at uz jde a kluky nebo holki .
a jestli se to nekomu nelibi, tak podle me neni uplne normalni, at uz jde a kluky nebo holki .
pradeda777
....baba v neoprenu....s mobily to nemá společného nic, ale jako sexuální harašení by to prošlo.... :-!
Některé jsou trapné. Ale obecně dnes by to už nešlo no.