Profi
Přihlásit pro přidání komentáře
wakogi
Téměř jsem to četl, že e😜edice nemá vizi.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
fero52
Sice jsem se zařekl, že už se nebudu k Havlíčkovu cirkusu vyjadřovat, jak mne ostatně MH i důrazněžádal, ALE musím se ohradit proti napadání Dana Pribana, kritizujícího Havlíčkovy moresy , že "se změnil v nositele pravdy a jediného vykladace pravdy ..." – přičemž stejné názory sdílí plno lidí kteří něco o cestování ví, jenže většinu z nich dávno přestalo bavit natahovat se s tímto "cestovatelským Babišem" , který namísto odkazu TKS1 či třeba Stingla prezentuje spíše marketingový projekt ve stylu, "když máš prachy, můžeš se stát cestovatelem" ….
A když už mě „náčelník“ Havlíček zablokoval a znemožnil kritizovat jeho úlety a intriky přímo na oficiální stránce TKS2, shrnul jsem své výhrady a poznatky ve svém blogu OTAZNÍKY KOLEM CESTOVKY „TATRA KOLEM SVĚTA 2“ aneb HAVLÍČKOVA PODIVNÁ „E😜EDICE“ =
https😐/ferohrabal.blogspot.com/…tatra-kolem.html
p.s.
Jo, když má MH takovou klaku pochlebovačů, nic ho nepřesvědčí, že není genius. Dnes už mi připadá jako dyslektik, kterému p. učitelka před lety řekla, že z něj nikdy nic nebude, a on prostě musí nyní celému světu vytřít zrak a dokazovat stále něco sobě i ostatním... díky hroší kůži a umění oblbování (demagogie) je zralý do politiky, takový cestovatelský Babiš.
A když už mě „náčelník“ Havlíček zablokoval a znemožnil kritizovat jeho úlety a intriky přímo na oficiální stránce TKS2, shrnul jsem své výhrady a poznatky ve svém blogu OTAZNÍKY KOLEM CESTOVKY „TATRA KOLEM SVĚTA 2“ aneb HAVLÍČKOVA PODIVNÁ „E😜EDICE“ =
https😐/ferohrabal.blogspot.com/…tatra-kolem.html
p.s.
Jo, když má MH takovou klaku pochlebovačů, nic ho nepřesvědčí, že není genius. Dnes už mi připadá jako dyslektik, kterému p. učitelka před lety řekla, že z něj nikdy nic nebude, a on prostě musí nyní celému světu vytřít zrak a dokazovat stále něco sobě i ostatním... díky hroší kůži a umění oblbování (demagogie) je zralý do politiky, takový cestovatelský Babiš.
Stejně tak faktura nikam záhadné nezmizela, postupovalo se dle manuálu s požadavky od P. Holečka.
To, že Marek Havlíček nevytahuje věci na svého kolegu a nedává energii do svého obhajování se před veřejností je na jednu stranu škoda, protože by bylo vysvětleno mnohé. Na druhou stranu je dobře, že svůj čas věnuje projektu, do kterého dal a dává vše.
Než budete někoho hodnotit, ověřte si informace z více zdrojů, vyhnete se tak vypouštění pomluv.