Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Expedice Tatra kolem světa 2 se načas vrací do ČR, nemá víza

Členové expedice Tatra kolem světa 2 se dočasně vrací do Česka, v Íránu jim totiž nebyla prodloužena víza. Auta poputují do Ruska, kde si je posádka vyzvedne, až obdrží tamní víza, a bude pokračovat ve své cestě. Podle předpokladu by to mělo být počátkem příštího roku.
Zpět na článek
6. 9. 2020 09:38
6. 9. 2020 13:09
Avatar - wakantanka
6. 9. 2020 09:38
Dopadlo
to tak, ako iní skúsenejší dávno predpokladali. Navyše sa im rozpadol realizačný tím. Som zvedavý či a kedy to zase naštartujú.
Rozbalit vlákno
8
6. 9. 2020 15:46
Re: Dopadlo
Pre nerozum peniaze vyhodené do vzduchu.
Avatar - cascadia2
6. 9. 2020 16:27
Realita je horší
To jedna věc, parta hic která nedojela nikam, to není ani tak to podstatné . Problémy s projektem Tatra kolem světa 2 jsou ještě daleko hlubší a je toho bohužel daleko víc a někeré věci i hodně smrdí. Pan Havlíček nechtěl ukázat účetnictví svému společníkovi, pouze posbíral peníze od lidí, dočasných účastníků a firem, které ještě ke všemu rozjednal tatrovák Petr. Když se Petr zajímal o reálný stav věcí, tak jej Marek vykopl. A vystavil mu falešnou fakturu na 1,2 mega, které Petr údajně dluží, protože jsou v dluhu. I když ještě ani pořádně nevyjeli, jen posbírali peníze. Na čež začal posílat emaily do Petrova zaměstnání aby jej očernil, že Petr něco dluží. Faktura přitom záhadně zmizela, v kontrolním hlášení také není. Peníze za zrušené etapy nechtěli vracet dokud se lidé neobrátili na Dana Přibáně, jako veřejnou osobnost z úplně jiné cestovatelské skupiny. Na autě nefunguje mnoho věcí, lidé jsou umlčováni. Všichni musí dělat poslušné pejsky panu Marku Havlíčkovi, jinak jsou označeni za hejtry a musí opustit skupinu!!! Mechanici nesmí promluvit, lidé také ne. Kdo se podivuje nad tím, že o Tatře píše Sputnik s analýzami pana Josefa Skály (z KSČ, Filip je proti němu slabý odvar - to je asi to šíření dobrého jména ČR), tak je veřejně zdravým jádrem nazvaný že je v hov***ch a jiné. To je denní chleba. Sám mám v projektu peníze a je mi to líto. O cestování, auta nebo Tatru vůbec nejde. Je to lidská a morální žumpa od které se již většina lidí z cestovatelské komunity (kteří se vzájemně roky znají) odvrátila. Nezaplacení dodavatelům a jiné, to už jsou jen třešničky na dortu. Veřejnost zatím jen kouká na obrázky z výletu a směje se organizaci. Reálné pozadí do kterého tu moc lidí nevidí je však bohužel mnohem horší. :-( :-( :-(
6. 9. 2020 17:03
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - wakantanka
6. 9. 2020 18:06
Re: Realita je horší
Sledoval som ich cez FB od začiatku. Dana Přibáně už niekoľko rokov. Už TKS2 nesledujem, vyhadzov spoločníka bola posledná kvapka. Toto nieje o cestovaní, toto je riadny odrb na mnoho ľudí nielen finančný. Bohužiaľ.
Avatar - karoque
6. 9. 2020 20:09
Re: Realita je horší
Já už to také nesleduji, dělají si z lidí blbce.
7. 9. 2020 07:08
Re: Realita je horší
Sice nevím, odkud máte informace, které jste napsal, nejsou každopádně pravdivé. Největší lží je, že byl Petr Holeček vyhozený. Pravdou je, že Marek Havlíček nabídl vedení celého projektu Petrovi Holečkovi, ale ten se namisto toho sám rozhodl odejít a nechat projekt ve stavu, jakém je, bez pomoci.
Stejně tak faktura nikam záhadné nezmizela, postupovalo se dle manuálu s požadavky od P. Holečka.
To, že Marek Havlíček nevytahuje věci na svého kolegu a nedává energii do svého obhajování se před veřejností je na jednu stranu škoda, protože by bylo vysvětleno mnohé. Na druhou stranu je dobře, že svůj čas věnuje projektu, do kterého dal a dává vše.
Než budete někoho hodnotit, ověřte si informace z více zdrojů, vyhnete se tak vypouštění pomluv.
7. 9. 2020 08:42
Re: Realita je horší
Toto vyzerá ako nick založený za účelom tohto príspevku. Že by pán Havlíček osobne, alebo niekto iný zainteresovaný? :-)
7. 9. 2020 21:59
Re: Realita je horší
Ano, zájem o projekt mám, podílím se na něm od začátku, a tak vím, jak to skutečně na pozadí projektu je. Dle mě je to něco, co patří mezi lidi, kteří mají spojitost s projektem. Bohužel to, co se navenek tváří jako věrohodné informace ne vždy pravdivé je a díky tomu a asi i díky lenosti ověřování si fakt vznikají různé "konspirační teorie".
6. 9. 2020 13:09
Nemá vizi
Téměř jsem to četl, že expedice nemá vizi.
Rozbalit vlákno
1
6. 9. 2020 22:06
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - fero52
8. 9. 2020 10:23
Havlíčkův plechový cirkus
Sice jsem se zařekl, že už se nebudu k Havlíčkovu cirkusu vyjadřovat, jak mne ostatně MH i důrazněžádal, ALE musím se ohradit proti napadání Dana Pribana, kritizujícího Havlíčkovy moresy , že "se změnil v nositele pravdy a jediného vykladace pravdy ..." – přičemž stejné názory sdílí plno lidí kteří něco o cestování ví, jenže většinu z nich dávno přestalo bavit natahovat se s tímto "cestovatelským Babišem" , který namísto odkazu TKS1 či třeba Stingla prezentuje spíše marketingový projekt ve stylu, "když máš prachy, můžeš se stát cestovatelem" ….

A když už mě „náčelník“ Havlíček zablokoval a znemožnil kritizovat jeho úlety a intriky přímo na oficiální stránce TKS2, shrnul jsem své výhrady a poznatky ve svém blogu OTAZNÍKY KOLEM CESTOVKY „TATRA KOLEM SVĚTA 2“ aneb HAVLÍČKOVA PODIVNÁ „EXPEDICE“ =
https://ferohrabal.blogspot.com/…tatra-kolem.html

p.s.
Jo, když má MH takovou klaku pochlebovačů, nic ho nepřesvědčí, že není genius. Dnes už mi připadá jako dyslektik, kterému p. učitelka před lety řekla, že z něj nikdy nic nebude, a on prostě musí nyní celému světu vytřít zrak a dokazovat stále něco sobě i ostatním... díky hroší kůži a umění oblbování (demagogie) je zralý do politiky, takový cestovatelský Babiš.
Rozbalit vlákno
0