Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Motorky

Zpět na článek

Harley-Davidson Road Glide Limited: Ještě jeden americký komfort

9 komentářů

CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Vojtech1._Dohnal
Autor článku teda motorkář fakt nebude... Být nervózní kvůli absenci elektronických asistentů, to je jinej level :no:
SKAY
Posadit ho na Moto Morini tak ani nenastartuje.
Othello
Mě překvapil jeho názor na používání zadní brzdy (v minulém testu Indiana)

....Asi jsem přecitlivělý, ale já prostě za řídítky nechci mít pocit, že i přes maximální tlak na páčku musím pro sichr šátrat pravou nohou po zadní brzdě ....

https😐/www.auto.cz/…y-pohodli-135690
SKAY
Tak tydle parníky je jiný( usměvný )svět.
Horst Fuchs
Popravdě nevím, jestli i "Indián" má elektronické sdružené brzdy, jako ostatní parníky. Vůbec té elektroniky je v něm podstatně méne než u H-D, Hondy nebo BMW. Ve finále za ty peníze stejně nejspíš skončíte u Hondy, už kvůli motoru.
kari.laz
U testů motorek se nemá tady cenu ani pozastavovat. Autor tak možná projet Xiaomi elektrickou koloběžku. Podobných nesmyslů tu má celkem dost. Asi by se měli podívat po někom kompetentním a ne jen někdo , kdo dostal papíry na motorku.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
kari.laz
Ten alespoň rovnou řekne, že to má mraky elektronického nastavení, ale že od toho tam není a když to někdo bude chtít vědět, ať si zajde k dealerovi. A hodnotí to, co dělá motorku motorkou. Jízda a motor.