Ekonomika
když zepředu vypadá jako rozšlápnutá žába. A přitom v době předastonovské vypadaly Fordy dobře.
Souhlasím, ten design předku je opravdu ošklivý :no:
Tak, puma vypada vyborně v jakekoliv barvě a klidně i v zakladu což se o konkurenci řict neda a to včetně 2008 takže klidně muže byt i zelena. A hlavně puma jezdi tak jak vypada. :yes:
My víme, máš Forda, tak je teď všechno nejlepší a nejhezčí. Někdo to tak má.
Tož bacha.....proč asi se Puma tak dobře prodává?
Mě se Puma taky líbí, a jestli se dobře prodává, tak nejsem sám. To nic nemění na Miromenovi, který má potřebu komentovat vkus jiných. A ještě formou stupidních kydů.
Neni nad to byt neustale v omylu.
Me se Puma libi.
Dodge - 8
RAM - 7
Tesla - 16
Mustang - 3
Renegade - 16 (14 x benzín)
Compass - 58 (12 x benzín)
Cherokee - 8 (2x benzín)
Grand Cherokee - 65 (7x benzín)
Wrangler - 15 (7x benzín)
RAM - 7
Tesla - 16
Mustang - 3
Renegade - 16 (14 x benzín)
Compass - 58 (12 x benzín)
Cherokee - 8 (2x benzín)
Grand Cherokee - 65 (7x benzín)
Wrangler - 15 (7x benzín)
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
UAZ - 11
Lada - 5
GAZ - 3
Ural Moto - 1
Lada - 5
GAZ - 3
Ural Moto - 1
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
protože jsou cíleně potlačovány nejekologičtější vozy (s dieselem) :-!
Já bych si hned šel koupit nové auto namísto Outlandera, který má 350 tisíc km - ale na trhu takový vůz není.
Já bych si hned šel koupit nové auto namísto Outlandera, který má 350 tisíc km - ale na trhu takový vůz není.
Jakto že ne? Outlsnder je pořád k dispozici a mimo faceliftu je to pořád to stejne staré auto, nebo si kup Asx, to je taky stejne jako před 10ti lety
Je v tom binec. SDA má normálně SUV-A až SUV-E, no ale všechny Škodovky jsou SUV-C, stejně tak Tucson i SantaFe... Touareg je D a sesterská Q7 je E... kdyby v tom měl být pořádek, tak je Kamiq B, Karoq C a Kodiaq D...
Redakce to tady zjevně zjednodušila a místo D a E má prostě velká... ale stejně jako SDA řadí i ta středně-třídní (SantaFe, Kodiaq) do C.