Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Český trh v srpnu 2020 podle segmentů: Propad Citigo, pokračující úspěch Pumy

33 komentářů

Ota4
Je kompaktní suv? Když je C střední třída a glc z něho vychází tak je to nesmysl. Patří přeci taky do střední třídy k x3 q5 stelvio f pace velar ne?
Emel
Myslím, že u SUV je o kategorii míň. Jsou kompaktní a velká a všechno co píšeš jsou kompaktní. V tabulce je v kompaktních i Kodiaq a to je taky auto odvozené od Superbu... ten je asi teda dost hraniční.
Ota4
Hm já bych řek že ne. Kamiq malé suv. Karoq kompakt. Kodiaq střední. U M-B bych to viděl gla a glb kompakt glc střední gle vyšší střední a gls luxus třída.
Emel
Já věřím že bys řekl, já taky... ale holt se to udává jinak 😉

Je v tom binec. SDA má normálně SUV-A až SUV-E, no ale všechny Škodovky jsou SUV-C, stejně tak Tucson i SantaFe... Touareg je D a sesterská Q7 je E... kdyby v tom měl být pořádek, tak je Kamiq B, Karoq C a Kodiaq D...

Redakce to tady zjevně zjednodušila a místo D a E má prostě velká... ale stejně jako SDA řadí i ta středně-třídní (SantaFe, Kodiaq) do C.
Ota4
Souhlas👍
KANKUNEN
když zepředu vypadá jako rozšlápnutá žába. A přitom v době předastonovské vypadaly Fordy dobře.
ericn
Souhlasím, ten design předku je opravdu ošklivý :no:
miromen
S tim jses bohužell narodil.
_Karel_
Slovo "jses" pochází z jakého jazyka?
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
miromen
Tak, puma vypada vyborně v jakekoliv barvě a klidně i v zakladu což se o konkurenci řict neda a to včetně 2008 takže klidně muže byt i zelena. A hlavně puma jezdi tak jak vypada. :yes:
KANKUNEN
My víme, máš Forda, tak je teď všechno nejlepší a nejhezčí. Někdo to tak má.
pradeda777
Tož bacha.....proč asi se Puma tak dobře prodává?
_Karel_
Mě se Puma taky líbí, a jestli se dobře prodává, tak nejsem sám. To nic nemění na Miromenovi, který má potřebu komentovat vkus jiných. A ještě formou stupidních kydů.
Arese
Tak tak, jak se někdo dovolí otřít o Ford, Miromen má hned pěnu u pusy... Značkový fanatismus se mi vždy hnusil. ;-\
miromen
Neni nad to byt neustale v omylu.
Arese
To mi ale dávno víme, že si ve vlastních omylech rochníš! 😒]
Ada je zase tady
Je to auto na F - Fiat, Ford a francouzské... :no:
Blue Sun
A k tomu Folcvágn.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
fOE
Me se Puma libi.
jhamil
Mně se Puma taky líbí, na druhou stranu třeba SEAT Arona taková koza nehezká se taky neprodává vůbec špatně. Každý máme jiný vkus.
Koumes
Tak na obrázcích jsem si také říkal že to moc povedené není. Když jsem si ji ale mohl prohlédnout zblízka, tak je to podle mne jedno z nejhezčích a nejpraktičtějších malých suv na trhu.
Anonym
Dodge - 8
RAM - 7
Tesla - 16
Mustang - 3
Renegade - 16 (14 x benzín)
Compass - 58 (12 x benzín)
Cherokee - 8 (2x benzín)
Grand Cherokee - 65 (7x benzín)
Wrangler - 15 (7x benzín)
CICZERO
Anonym
Prča vid, 16 Tesel, přitom tady každej drruhej ekofanatik a elektronadšenec a kulový, o 1 ks víc jak americký dinosauři Dodge/RAM s plnotučnými V8 (dřív jedna značka).

Sranda no 😄
Anonym
UAZ - 11
Lada - 5
GAZ - 3
Ural Moto - 1
CICZERO
Ada je zase tady
protože jsou cíleně potlačovány nejekologičtější vozy (s dieselem) :-!

Já bych si hned šel koupit nové auto namísto Outlandera, který má 350 tisíc km - ale na trhu takový vůz není.
xxc
naco nove, ked stare, ekologicke, funguje a ma rucnu brzdu? 😄
Ozzman
Jakto že ne? Outlsnder je pořád k dispozici a mimo faceliftu je to pořád to stejne staré auto, nebo si kup Asx, to je taky stejne jako před 10ti lety
okoloidúci
>Outlsnder je pořád k dispozici... >nebo si kup Asx

Je Vám dúfam jasné, na koho reagujete. 😉 Veď pri tých modeloch predsa nie sú v ponuke motorysvysokymkompresnímpoměrempropořadnechlapysekterymiselípjezdí.
okoloidúci