Novinky
Tohle vypada lip nez kratkej golf. Nebylo tomu během generaci vzdycky. Ale ty novy protazeny svetla vypadají s protazenou zádi proste lip. Co se týká litru v kufru tak 600 uz staci a pak uz je fuk zda 611 nebo octavia 640. Pokud nestačí 600 tak uz pak jedině Touarega. No ale to uz jsou jinaci penize.
Až na ten predok a prístrojovku je to super auto vo svojom segmente.Ale momentálne je pre mňa č.1 nový Leon. :yes:
Za mna lepsie ako hatch, mohli na promo vybrat viac farieb, a nie cierne kolesa. Tie koncovky vyfuku vyzeraju trapne a promo fotky podsvieteneho intetieru aby zakryli lacnotu tiez. S variantom mk7 som nadmieru spokojny, ale koncernovi surodenci ma nepresvedcili a skusim nieco ine
Citate vobec po sebe tie clanky? Rozdiel razvoru oproti hb v nadpise 38 mm, v texte 67 mm a v tabulke 66 mm, to nikomu nepride zvlastne?
stejným jako Octa udělali dobře, boční profil silně prokoukl a proti minulé generaci vypadá vyváženě, krátký rozvor a velký batoh vždy vypadají blbě a přitom stačilo pouhých 7 cm.
Golf 5/6 byl zvlastni (6 variant jsem mel, vyborne auto ale design zvlastni).
Sedmicka design ne e.
Tohle je skutecne lepsi.
Jinak interier a infotainment je bomba. Nesmis verit vsem tem povidackam, bez to zkusit. Na vlastni oci to vypada a funguje paradne. Za par dni si zvyknes a funguje to z 95% taky super a tech par blbosti (napada me tlacitko vnitrni cirkulace na 2 nebo 3 klepnuti?) nema ani cenu resit. Fakt, myslim to vazne.
Inak v zásade OK, zozadu asi lepšie ako minulá generácia (zpredu nie).
Aj tak by som ale aktuálne z koncernovej trojice mal poradie: Leon - Octavia - Golf. Leon pôsobí lepšie zvonku a Octavia zvonku i zvnútra.