Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobily

Zpět na článek

Volkswagen ID.4 se nebojí terénu ani práce, na kouli utáhne až 1,9 tuny

14 komentářů

Othello
Zas když zapřáhneš 1,9 tuny na vrcholu kopce, tak máš dole plně nabitou baterku
BoBik_CZ
Hmm, a jak daleko s těmi přivěšenými 1,9 tunami dojede? Tipuju tak za nejbližší roh . . .
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ada je zase tady
V pátek mi DPD doručovalo zásilku. Měli přijet do 15h, když nic, začal jsem se shánět, kde jsou. Postupně jsem se dostal až k telefonnímu číslo kurýra. Řekl mi, že zásilku už nedoručí, protože se mu v jeho elektrovehiklu vybila baterie a čeká na odtah...
Othello
Mi teda DPD automaticky posílá SMS info o doručení i s kontaktem na kurýra, takže číslo na něj shánět nemusím. Ale jinak jsi měl holt smůlu, asi toho bude časem víc
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICZERO
chalan66
Presne HMMM ? Neviem prečo, ale mám pocit, že s príchodom elektromobility, prichádza vlna lacno vyzerajúcich paluboviek a interieru. Toto vyzerá ako Renault Clio z roku 1999 ! Zámienka aby sa pri facelifte, mohli pochváliť viac a viac luxusom a preto začínajú na NULE ? No proste hrôza !
Othello
Aha, chyba na mé straně. Myslel jsem PPL, ti mi posílají číslo i čas dosručení.
DPD neobjednávám
Mikesus
DPD mi vozi pravidelně a vzdy jezdi jedno aut👋kuryr. Bez ohledu na změnu řidičů, mají vždy to samé číslo. Navic dopředu žádné echo nedávají, ani emailem ani SMS, takže vím jen to, ze jezdi kolem 10. a vzdy cca 2 minuty dopředu vol. Kdyz potrebuju jiny cas, ráno mu hned zavolam a domluvim se na jindy, nebo ze se někde potkáme na cestě.
Takze dost pochybuju o tom, co tvrdí Ada.
Ada je zase tady
číslo posila DHL
speedfred
V sobotu (??) na D1 v zúžení som videl stáť nejaký elektro Soul. Či bol ale vybitý neviem.🤔
Arese
😁 😁 😁 😒] 😒] 😒] :yes: :yes: :yes:
CICZERO