Novinky
....technika super.....ale že by na tom Nissan někdy vydělal nějaké peníze...? A jestli to vůbec uvidí světlo světa je další velká neznámá....svět už takovým vozům bohužel nepřeje....viz Supra
....Nová Supra je pro Toyotu stále větší zklamání, už ji musí prodávat pod cenou.....(17.03.2020 Af.cz)
....Nová Supra je pro Toyotu stále větší zklamání, už ji musí prodávat pod cenou.....(17.03.2020 Af.cz)
Jj na TOMHLE se ne vydělává = o tom lidi jen žvaní = reálně si Toybaru, Zetko, Supru apod. koupí jen pár lidi
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jestli posuzuješ svět aut podle plkala z autofora, pak je to smutný. Nejhloupější komentáře založené na vlastních, povětšinou mylných domněnkách, či fragmentech informací vytržených z kontextu. Je to ostuda a žumpa autožurnalistiky. Dobytek bez sebereflexe skrývající se za anonymitou webu.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
za poslednych 5r (asi aj viac) najlepsi pocit z nissanu ... vyzera skvele, verim ze seria bude este krajsia na prednom narazniku
No tak to zas nie je az taky vykon, kedze tych 5r nissan nic ine nez suv skatule nepredviedol a to by muselo byt hodne nepodarene kuparko aby ich nestrcilo do vrecka.
kolko automobiliek ma dnes kupatko na vlastnej platforme so zadnym nahonom, manualom a v6 benalom ? uz len touto optikou... celkovo sa mi paci az na predny naraznik, takze podla mna si dali zalezat a vyzera to slubne... taku investiciu si nemohli ani dovolit odflaknut
najzaujímavejšia informácia. Podľa zahraničných zdrojov sa nové Zetko do Európy nedostane. Dôvod určite uhádnete 😉.
Viz ty Supry a Toybaru a další = v Evropě si to stejně (skoro) nikdo nekupuje. Nevyplatí se homologovat = těch pár nadšenců si stejně případně cokoli doveze individuálně
Európa ide zachraňovať ľadové medvede a bojujovať za ľadovce? (zdravím Don Vita)
Este doplnim, ze podla Nissanu sa to sem nebude vozit z dovodov stale sa zmensujuceho trhu pre sportove kupatka a z emisneho. Namiesto toho sa Nissan v Europe sustredi na lukrativny segment crossoverov a elektrifikaciu svojho portfolia.
Takže sis odpověděl sám. Evropa o tahle auta nemá zájem.
Na autoforach je deklarovany zaujem ako vzdy obrovsky, ale v realite skutek utek. To je same SUV, pripadne hatchback (alebo HH).
Samozrejme kupátka nebudú mať predaje ako hatche, ale pár tisíc kusov by to mohlo byť.
Európa to ale zariadi tak aby tu nebolo takmer nič podobné. (skrz drahé homologácie a pokuty za nadlimitnú spotrebu)
Európa to ale zariadi tak aby tu nebolo takmer nič podobné. (skrz drahé homologácie a pokuty za nadlimitnú spotrebu)
Nevim, vzhledove spis zklamani, zvlast maska chladice / tlama je zcela napaduprosta. Interier "s nadechem retro" prasti do oci displayem, zadni svetla mi ke zbytku taky nesedi a ani ta nejhezci cast, silueta coupe, neprosla bez uhony neb to nekdo citil potrebu "obohatit" kusem chromu / hliniku. Tam kde se nejake kudrlinky snesnou (tvar narazniku) je to bez napadu, tam kde to zasah nepotreboval (linie) se zase prikraslovalo...
Kliknul jsem na trojku a jak tu galerii prochazim po druhe ani za dostatecnouch bych se necitil nijak provinile. ;-\
Technika (vicevalec, manual) minimalne na papire samozrejme na pochvalu. :yes:
Kliknul jsem na trojku a jak tu galerii prochazim po druhe ani za dostatecnouch bych se necitil nijak provinile. ;-\
Technika (vicevalec, manual) minimalne na papire samozrejme na pochvalu. :yes:
Stejně by to byla BYkára.
a nejakou menšou baterkou to mohlo mať úspech aj u nás. Ideál nejakú cross verziu, aspoň 16 cm svetlú výšku, aby som nechytal baterku pri prejazde chodníkom pri ceste do práce.
To je doufám hoooooooooodně špatný vtip.
Vzdy som snival o malom, rychlom aute na cesty do prace. Keby to bol plugin s dojazdom +- 50 km, poziadam hned o dotaciu na nabijacku pre firmu pred pracou 😄 Aka verzia by mala v Europe vacsi uspech? V6 biturbo s manualom?
Prečo ale toto napísať pod športové kupé? 😒]
Kupé je fajn, ale keby to a tamto. Nakoniec je z toho hybridné MPV/SUV. Ty fakt svojský.
Kupé je fajn, ale keby to a tamto. Nakoniec je z toho hybridné MPV/SUV. Ty fakt svojský.
Lebo vyzera pekne? Dat tam zadny stierac a nizku cenu, mohol to byt trhak. Ja by som celkom vedel vyuzit sportove auto na ceste do prace a z prace, len by som nezaparkoval, lebo musim prejst cez chodnik a vyssi obrubnik. Tak co mam napisat? Inak na okruh by sa take auto mohlo doviezt a ani neregistrovat, na okruhu znacky netreba, alebo ano?
Za tento počin si Nissan zaslúži :yes: :yes:
Nemyslim si ze to nove Zetko nejak zasadne rozsekne, furt se bude strefovat tak nejak nikam. Nakonec i ten mustang, s trochou vule 4 mistne auto, je a bude na tom lip.
PS: Rad bych se pletl, i kdyz dole pisu ze se mi z fotek docela zasadne nelibi, tak budu rad za kazdy kus co potkam v provozu.
Takze "a co jako? " Mno nic, jen ze ta poznamka nahore je takova hloupounka, protoze pletes jablka a hrusky a pritom je v automatech/manualech jeden za 18 a druhej bez 2 za 20. 😉
PS: kdyz se divam jak se manualu vzdavali MB a Audi uz v minulych generacich, tak vycitat to ted BMW... To uz bych se opakoval. 😄
Svůj HH i starou škebli, který říkáš veterán si nech pro sebe a už nepiš.
:-!
Ale klidně se nám svěř, k čemu že při jizdě se zadokolkou používáš ruční brzdu?
No a naproti tomu "zcela nepostradatelná" mechanická ruční najednou může být jen stylovým doplňkem, který ani nemusíš používat a jen ho máš u ruky!!
Teď si to, nebo spíš sebe, zazdil.
Nebo například manévr když couváš a otočíš se o 180 přes ručku. Jak to uděláš bez ručky?
Plynulé rozjetí do kopce přes ručku...je to požitek
Prostě by to do řidičských aut mohli nechat na řidiči. A do X5 dávat elektroniku.