Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
dedaj
K čemu je ten pelech pro čivavu před volantem?
Když je to pelech pro čivavu, proč se ptát na důvod?
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Londonbridge
https://www.carwow.co.uk/mercedes/s-class/news/3929/new-2020-mercedes-s-class-price-specs-and-release-date
Zevraj v UK startuje od £ 80 000 v Moskve okolo 10 milion Rublov spominaju Rusaci. V EU bude niekde okolo 100 000 Euri a lepsie vybaveny kusok 150 000 + Euri.
Niekto sa pytal na tu kaplicku pred volantom to je nova generacia head up display nieco ako 3 D viac realne to vyzera ako tie lacne head ups.
Ten exterier nie je posun dopredu vsetko ostatne vnutry vratane asistentov je urcite high tech. Podvozkovo nikdy nebol zly a tento bude este lepsi. 400 d je spickova nafta a 8 valce od AMG tiez pridu. S 63 bude atakovat cas Panamery 3.1 s na stovku to bude slusne na taku lod. Cakali sme trosku viac, co uz...
Zevraj v UK startuje od £ 80 000 v Moskve okolo 10 milion Rublov spominaju Rusaci. V EU bude niekde okolo 100 000 Euri a lepsie vybaveny kusok 150 000 + Euri.
Niekto sa pytal na tu kaplicku pred volantom to je nova generacia head up display nieco ako 3 D viac realne to vyzera ako tie lacne head ups.
Ten exterier nie je posun dopredu vsetko ostatne vnutry vratane asistentov je urcite high tech. Podvozkovo nikdy nebol zly a tento bude este lepsi. 400 d je spickova nafta a 8 valce od AMG tiez pridu. S 63 bude atakovat cas Panamery 3.1 s na stovku to bude slusne na taku lod. Cakali sme trosku viac, co uz...
Dinar
v různých barvách a specifikacích, musím říct, že nakonec se mi exterier nového eska zamlouvá. Není to nic kulervoucího, ale proč taky, je to elegantní a uhlazené, možná malinko fádní, ale to není u eska nic na škodu. Každopádně, z D3 je to zvenku akt. nejhezčí auto ve třídě, 7er s tím hroznou maskou je prostě exot a A8 pochromovaná krabice od bot.
Vnitřku ale na chuť nepřijdu, tam je pro mě všechno špatně, žádná elegance, matlací plochy, světelný bordel.
Vnitřku ale na chuť nepřijdu, tam je pro mě všechno špatně, žádná elegance, matlací plochy, světelný bordel.
Mne prave opacne vnutry to vyzera super moderne a vonku hlavne zozadu nic moc. Tie zadne svetla mu nepristanu , stare S ko malo vacsiu eleganciu. Ja ked sa uz len pozrem do manzelkinho noveho C cka a mojho stareho E cka tak moj interier vyzera ako z 19 storocia aj ked materialovo a tesnenie dveri + dvojite skla su lepsie na E ale ta pristrojovka a staromodne knofliky z Nokie to je ako muzeum oproti novym modelom. Dnes uz stare analogove rucicky a gombiky patria minulosti a trend je takyto, staci sa pozriet donutra A 8 tam ten tablet aspon pekne zapracovali do pristrojovky. Nie som cielovka je to o ligu vyzsie zatial... ;-\
GTR1
Hmm, proste je to vyrobené pre Číňanov (najviac predaných S na svete) a mladú generáciu majetných ľudí (povolanie syn) čo sa nevedia bez telefónu a tabletu ani ...
Je mi smutno za W140, kedy všetko bolo tak ako mám v MB byť, napr. označenie motorov, jasná definícia triedy a designu.
Je mi smutno za W140, kedy všetko bolo tak ako mám v MB byť, napr. označenie motorov, jasná definícia triedy a designu.
I když je třeba dobrej, dokonce je skvělej, ale je z toho cítit soumrak...
S 50 TDI jsem jezdil v poslední A6 sedan.
Sranda ze poFL byl jako 500 veden R6+El, jako 560 pak V8, a jako 560e zase sestivalec, ale do V, s jinym vykonem nez R6 z petistovky, a jinym El. Myslim ze slo o motor z C43. Uz kdyz jsem si o tom tehda cetl jsem si rikal ze se jim musi valet nekde po skladech, jinak si neumim vysvetlit jaky ma smysl zastavet a vedle sebe nabizet dva zcela ruzne 3L sestivalce s elektromotorem v jednom a tom samem aute. :-)
Přišlo to v době kdy bylo jasné že další jen růst výkonů už nebude (rsp. není možný ne z důvodu motoru ale celku) a současně evoluce srazila objem a počet válců do reality že R3 má výkon nedávného V12
Jinak souhlas, BMW s tim lehce matoucim znacenim mozna zacalo, ale az Audi to dotahlo do uplne noveho rozmeru kde z tech cisel clovek nepozna proste nic, nic. K tomu quatro vs. ultra-quatro, dvouspojky vs. automaty ZF... a clovek kdyz jde do Sixtu pro klice tak po ceste od pultu k autu aby googlil coze ho to vlastne teda ceka. :-)
Není jiné cesty
Dál pokračující označení spíš úrovně = nevidím problém.
Takže nakonec došli k tomu co sem napsal = označení 30 a 50 apod dál znamená ÚROVEŇ = že to je místo R6 R4 a místo V8 R6 = to jak říkáš rozumíš je to normální vývoj
I když to tady v diskuzích má opakovaně kritiky nejde to jinak. Respektive je to nejoptimálnější varianta
U Okty logicky místo 1.6 označení 1.0 = tam je to snadný
Těžko budeš mít desítky let furt stejnej motor pro stejnej výkon = viz to 840i R6 s menším výkonem než dnešní Toyota 3válec
Navíc jsem se byl na ten elektrovýplod podívat v Poršé muzeu ve Stuttgartu a nechápu, jak se toto může někomu liíbit. Když i na tu Panameru se dá už dneska koukat.