Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Vyzkoušeli jsme novou koloběžku od SEATu. Ujede až 65 km!

9 komentářů

CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
pradeda777
Ty voe, nechápeš že ACZ je o krok nebo o dva napřed..... :D
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
KANKUNEN
To by bylo fajň, kdyby testovali koloběžky Xaomi a k tomu normální auta. Třeba nejdokonalejší auto na světě Outback s motorem s 320d, které hloupě není.
ProchyTom
Jede to jak debil, zvlášť kdyz to jelito pere mezi lidma na cyklostezce. Většinou typci s vysokou školou nebo dvěma. Chytrý hosi co prece nebudou chodit, zbytečný!
iudex
Ja nemám nič proti kolobežkám, každý prostriedok, ktorý človek použije namiesto auta, je prínos pre odľahčenie dopravy.
Akurát mám problém s kolobežkármi (to ale platí aj pre cyklistov a pod.), keď sa správajú raz ako chodci a raz ako vozidlá, podľa toho, čo sa im hodí. Teda najprv sa tvária ako vozidlo, motorizovaný účastník cestnej premávky a idú normálne po ceste a vzápätí si to švihnú na chodník či prechod pre chodcov a tvária sa ako peší (a ešte si aj vyžadujú prednosť ako peší).
tarpcomsi
esacle
Fake Vivi
Zajímavé o koupi elektrické koloběžky https://www.prosportovani.cz/…e-kolobezky-393/ dost přemýšlím. Máme jedno auto v rodině a kupovat dalšími přijde zcela zbytečné, když vím že do práce to mám cca 7 km. Tak mi to přijde jako zbytečnost. Navíc, manžel ho do práce potřebuje víc jak já. A mě by to do práce, do školy a do školky úplně stačilo.