Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
webpaja
1
...o kolik vzroste hmotnost 3er po aplikaci mildhybridních pohonů.Hořce vtipná je naftová R3 v 2 Grand Coupé.
Moik
Nevím, já BMW vnímám jako mrtvou automobilku. Pro udržení na trhu už musí dělat všechno. Já jsem měl novou E91xd a už tehdy jsem byl zklamaný(nebo spíš jsem čekal víc), ale nechal jsem se ukecat tvrzením, že to ono BMW je 6ti válec, jinak je to sra... Nicméně F30 to nenaplnila ani omylem. Nejsem na BMW naštvaný, jen říkám, že žije z minulosti, dělá služebáky pro nižší management a pomalu věřím tvrzení, že je to nejohroženější evropská značka.
Byl jsem s e91 a následně dvěma e92 spokojený. Kombík byl po A3 moje první nové prémiové auto a tak jsem samosebou spokojený byl.
F30 mi neseděla před faceliftem, po něm mnohem lepší a G20 funguje velmi dobře, bohužel to není žádná krasavice (komlikované tvary přední části). Uvnitř a jízda jsou ale fajn, jen to chce vědět při konfiguraci co chceš. A 5er je pro mě dnes nejlepší sedan vyšší střední obecně.
F30 mi neseděla před faceliftem, po něm mnohem lepší a G20 funguje velmi dobře, bohužel to není žádná krasavice (komlikované tvary přední části). Uvnitř a jízda jsou ale fajn, jen to chce vědět při konfiguraci co chceš. A 5er je pro mě dnes nejlepší sedan vyšší střední obecně.
velmi silne tvrdenie o "mrtvej automobilke". este ze si mal jedno pred 20timi rokmi. prosim napis nam, ktora z automobiliek nerobi vsetko pre udrzanie sa na trhu a je zaroven uspesna ? podla Tvojej logiky su potom aj MB, AUDI, aj korejcania, ci japonci "mrtve automobilky"
Luděk.Kk
Stejně nebude v Česku povoleno, jako plno dalších věcí z packetu Driving assistent profesional. Směšný že člověk si to musí nechat odemknout u někoho kdo umí kódovat.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Souhlasím, že pro trh v ČR funkce pravděpodobně stejně nebude dostupná. Ale hlavně v tom článku je celkově funkce Urban Cruise Control špatně popsána.
Auto umí nejen samo zastavit, ale také se po rozsvícení zeleného signálu samo rozjet, pokud vůz stojí u semaforu první v řadě. To platí pro křižovatky, kde je zřejmé, že signál je určen přímo pro konkrétní pruh. V ostatních případech vůz signalizuje, že svítí zelená a je na řidiči, aby signál potvrdil. Pak se vůz také rozjede sám. Pokud vůz stojí u semaforu až za dalšími vozidly, je řidič upozorněn na rozsvícení zelené a po převzetí/potvrzení signálu se vůz sám rozjede po rozjetí vozidel, která stojí před ním.
Auto umí nejen samo zastavit, ale také se po rozsvícení zeleného signálu samo rozjet, pokud vůz stojí u semaforu první v řadě. To platí pro křižovatky, kde je zřejmé, že signál je určen přímo pro konkrétní pruh. V ostatních případech vůz signalizuje, že svítí zelená a je na řidiči, aby signál potvrdil. Pak se vůz také rozjede sám. Pokud vůz stojí u semaforu až za dalšími vozidly, je řidič upozorněn na rozsvícení zelené a po převzetí/potvrzení signálu se vůz sám rozjede po rozjetí vozidel, která stojí před ním.
Má to také nový Levorg (zatím se dá objednat pouze v Japonsku) s novou generací EyeSight. Ta funkce mi scházela a já bych jí využíval (mám současnou verzi EyeSight). Ono Subaru šlo ještě dál, podobně jako německé prémie spolupracují kamery (360 st.) s navigací a auto dokáže samo zpomalit například u mýtných bran, ve vesnici a apod. Těch funkcí je víc a myslím, že zrovna u Subaru je to řešené docela přátelsky.
adamzprahy
Ten článek je podivně napsaný, asi jen nějaký překlad?
Vylepšený motor 40d s 250kw je/bude samozřejmě dostupný ve všech modelech od 5er/X5, v M340d/X3 M40d už byl posilněný dosud (nevím jestli se tam něco mění). V 840d se snad jen objevil jako první, ale není to žádná specialita toho modelu. Každopádně tohle zní ještě dobře.
Co je horší je 40i, které mimo M-Performance modely tzn. od 5er/X5, naopak oslabilo o 5kw, ztrácí 0.1s v papírovém zrychlení na 100km/h a dostane filtry s močovinou. Jsem hodně zvědavý na porovnání s dosavadní verzí.
Vylepšený motor 40d s 250kw je/bude samozřejmě dostupný ve všech modelech od 5er/X5, v M340d/X3 M40d už byl posilněný dosud (nevím jestli se tam něco mění). V 840d se snad jen objevil jako první, ale není to žádná specialita toho modelu. Každopádně tohle zní ještě dobře.
Co je horší je 40i, které mimo M-Performance modely tzn. od 5er/X5, naopak oslabilo o 5kw, ztrácí 0.1s v papírovém zrychlení na 100km/h a dostane filtry s močovinou. Jsem hodně zvědavý na porovnání s dosavadní verzí.
3_diamanty
tato "vychytavka" je to po com zakaznik bawa tuzi... bawo v poslednom case ma fakt divny smer.. aj dizajnovy aj ten technologicky... coho vysledkom je ze je coraz menej zaujimave aj menej pekne aj menej prakticke... o medvedovi ani nevravim.. mozu si podat ruky... v tomto zlate lexusy dnes uz :yes:
Povedal by som že MB spolu s BMW sú lídri v technológiách a ostatný ich iba nasledujú.
Lex je líder v tom ako spraviť najškaredšiu masku na aute.
Pri tebe to je ale stále rovnaká pesnička, jedno chváliš ale kúpiš aj tak iné.
Lex je líder v tom ako spraviť najškaredšiu masku na aute.
Pri tebe to je ale stále rovnaká pesnička, jedno chváliš ale kúpiš aj tak iné.
je to pochopitelne ... pre neho je vrchol automobiloveho dizajnu ASX ... 😄 tento fakt vysvetluje vsetko