Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Anonym
a neber toto osobně.
Chtěl jsem napsat: BYkupci hýkaí, palcují a někteří i ejakulují. Tisíce nákupů hubou, v realitě to je samozřejmě další propadák. A palcema si ty auta taky nekoupíte, holoto. :-!
Chtěl jsem napsat: BYkupci hýkaí, palcují a někteří i ejakulují. Tisíce nákupů hubou, v realitě to je samozřejmě další propadák. A palcema si ty auta taky nekoupíte, holoto. :-!
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
V pohodě. Já vidím hodně pozitiv. Na znácek na kapotě nehraju, o to mi nejde. Korejci jsou spolehliví (i Genesis), měl bych auto co není na každým rohu, s parádním interierem, a nevěřím, že dráž, než D3. Chybějící image beru skoro za výhodu. Ale jinak - mám čerstvý auto, takže jen bychařím.
Já přese vím, co máš - dobrá volba a vím, že nemusíš bychařit na korejcích. 😊
Jinak to, o co bude levnější pak prohučíš až to budeš prodávat. Tak to s těmahle je.
Na znáček taky nehraju...jinak bych tam měl bejčka...za 2 mega příplatek.
Jinak to, o co bude levnější pak prohučíš až to budeš prodávat. Tak to s těmahle je.
Na znáček taky nehraju...jinak bych tam měl bejčka...za 2 mega příplatek.
Tam se podnikalo. A jede to dál. Proto jim to jde. A to je fajn.
Poprosím tupce, co se vyjadřovali k mému překladu z Korejštiny, ať se již nevyjadřují a přijmou poučení, nebo si mě dají na hatelist. Nebudu se stydět ani omlouvat že toho (o Koreji) tolik vím. :-! a už vůbec ne kafralům, co neví nic.
A ano, díky fakt hustýmu kapitalismu bez dotací a regulí je tam kde je.
Ale věř mi, že je to jak říkám.
A nebo nevěř. A postuj wiki.
Je mi to fuk.
Ale správně je tam to, že byli super chudí. Dodám (nemusí pracně ověřovat) že naopak oblasti, které jsou dnes KLDR (tedy sever) byly před korejskou, (ale vlastně i světovou) válkou paradoxně nesrovnatelně bohatší, než tehdejší, převážně zemědělský jih. A je jedno, pod čí správou to zrovna bylo. Jižanům se říkalo "česnekožrouti. Nejen Japonci je tak titulovali. I lidi ze severu.
Pro ilustraci šílenosti jihokorejského režimu bych ti doporučil třeba film "Silmido" Je to zajímavý. Souvisí to v podstatě s Blue House Raidem - ale na druhou stranu.
Nebo únos Čche Jong Hwy, to je pecka. Ale starej generál Choi nevyměkl. Teda nakonec to podělal a vlastně dezeroval a je pohřbenej na hřbitově hrdinů v Pchyongyangu. Byl jsem u jeho hrobu.
FIST DIVISION RULEZ
..hele o Koreji nechci wiki. Je to trapný.
EDIT jestli ti Silmido přijde dost "prezidentsky demokratické" tak ti gratuluji a dál mi tady vkládej říkanky z wiki.
...cena, cena, CENA! nebude jako za premii. Nezazdete to kluci korejsti cenou jako u Stingru a zapiste si me do stejne by-rady hned za Karla. 😄
Stejne se prosadil Lexus v USA, "same for less". Az casem sel cenove bliz k premii. Bliz, ale snad do dnes ne az na jeji uroven, porad si drzi odstup.
Pokud korejci chteji byt "novi japonci", pak takhle. 😄
PS: To "pokud chteji prodat" je tam to zasadni. Ze stingra, na ktereho jsem se byl sveho casu poptat, jsem mel pocit, ze ho prodat snad ani nechteji. Neochota k cemukoliv.
KdyBY ta cena byla ...tak já BYch žral plnou hubou... 😁