Ekonomika
Evropský trh v srpnu 2020: Návrat k normálu se nekoná, Golf ale opět nejprodávanější auto
53 komentářů
a kupovať drahé autá 😒
A pritom je Golf konfekcia za neprimeranú cenu!
A pritom je Golf konfekcia za neprimeranú cenu!
A ze středních aut je tam pouze Golf, Octavia, Meďánek A. Tedy samí Němci.
To samé co tato statistika, říkají i manželka se sousedkou, jedině Golf nebo Oktávka, jsou to spolehliví Němci.
Tedy lidé kupují ta levnější auta, to je pro automobilky průser.
To samé co tato statistika, říkají i manželka se sousedkou, jedině Golf nebo Oktávka, jsou to spolehliví Němci.
Tedy lidé kupují ta levnější auta, to je pro automobilky průser.
40 % jsou SUV a první dvě místa patří Francii... Přitom 2008 dokáže prostorově nahradit hatchback 308.
jen se s ní nedá jezdit. Nebo snad už nabízí to auto s tachometrem a otáčkoměrem na normálním místě? 😄
Přesně naopak, Golf má evidentně cenu posazenou zcela přiměřeně, jinak by se neprodával tak, jak se prodává.
To víš, německá kvalita, na to slyší i manželka se sousedkou. Není se tedy čemu divit.
No, tohle je dost "stručný" článek. Nebylo by od věci zabrousit v tabulce dál, nebo se třeba podívat na čísla 1-8.
Třeba Tiguan - za 7/20 i 1-70 je #4, konkurenční statistika focus2move ho má jako #4 i za 1-8. Tak kam se poděl?
Jak si vede Focus, Corolla, T-Roc, Qashqai?
Třeba Tiguan - za 7/20 i 1-70 je #4, konkurenční statistika focus2move ho má jako #4 i za 1-8. Tak kam se poděl?
Jak si vede Focus, Corolla, T-Roc, Qashqai?
Evropa (EU 27) Srpen mínus 33%.......toto je moc špatně a bude hůř...z čínské chřipečky se vyklubala pěkná cholera..... 😒
Sami sobe.
Na jare jsem rikal, ze to se to vladam zakazuje a zavira, kdyz jim za to prijde ucet se spozdenim dvou kvartalu, a ze na podzim si to rozmysli. A hele ho. Sekera za letosek 500mld a pro pristi rok planovana na 320mld bez zapocteni dopadu zruseni superhrube mzdy, a ani se nehne brvou.
Takze predpoved nevysla, na dalsi si netroufnu neb mi to hlava nebere. Sam jsem zvedav kdy a koho napadne zastavit tenhle recky mejdan.
A automotive se v tom pekne macha.
Na jare jsem rikal, ze to se to vladam zakazuje a zavira, kdyz jim za to prijde ucet se spozdenim dvou kvartalu, a ze na podzim si to rozmysli. A hele ho. Sekera za letosek 500mld a pro pristi rok planovana na 320mld bez zapocteni dopadu zruseni superhrube mzdy, a ani se nehne brvou.
Takze predpoved nevysla, na dalsi si netroufnu neb mi to hlava nebere. Sam jsem zvedav kdy a koho napadne zastavit tenhle recky mejdan.
A automotive se v tom pekne macha.
Ale prečo tu nikto nepíše o najpredávanejšom aute Európy ? Keď Clio bolo dva mesiace po sebe najpredávanejšie auto v Európe tak viacerí tu písali že Golf to má zrátane.Pritom Clio je min o 1/3 lacnejšie ako Golf. A vidíte Golf aj po výmene generácii je znovu na vrchole.Mne osobne sa na G VIII nepáči predok a ani prístrojovka takže momentálne by som išiel do nového Leona.Ale je vidno že Golf vždy mal a aj bude mať svoju klientelu je to jednoducho stávka na istotu.Apropó kde sú preferované autá diskutujúcich ako Focus,Mazda 3,Corolla,Civic,i 30 alebo Ceed.V tabuľke ich nevidno. :yes:
Výměna generací? Kombík se v srpnu prodával jen a pouze ve starší generaci. A i u hatchbacku se mohly doprodávat skladové vozy. O prodejích nové generace Golfu nevíme zatím nic. Volkswagen data nezvěřejní a kombíky starší generace se budou registrovat ještě několik měsíců.
Aspoň u nás sa už len dopredávajú skladové zásoby G VII a keďže náš trh je minimálny tak tie výsledky predaja sú hlavne zo západnej Európy a tam sa Golf predsa predáva už od cca tretieho mesiaca.Teraz sa začne predávať aj G VIII Variant tak ten predaj bude myslím ešte väčší lebo síce ja kombi autá až tak nemusím ale tento G VIII Variant je podľa mňa konečne pekný takže bude sa tiež dobre predávať.Takže do tohoto hodnotenia podľa mňa určite zasiahol viac G VIII ako G VII.
To je podstata vymeny generace, ne?
Doprodat ty predchozi (se slevou) a prodavat ty nove. Nejak nechapu, co je na tom divneho?
A ze kombi prijde pozdeji je u Golfu normalni.
Doprodat ty predchozi (se slevou) a prodavat ty nove. Nejak nechapu, co je na tom divneho?
A ze kombi prijde pozdeji je u Golfu normalni.
No kvalitní myšlenka... jo jo.
"Ovšem ten hlavní důvod je prostší – norská vláda podporuje prodeje elektromobilů jejich ekonomickými pobídkami a naopak auta se spalovacím motorem tvrdě finančně potírá."
Radujme se veselme se, všichni chtějí krásná elektroauta!!!
P.S. neměli bychom zapomínat na státní instituce coby nijak ojedinělé kupující.
A znovu, donutil někdo ty lidi koupit si takové auto? Nedonutil, že? Rozhodli se pro ně sami.
Jak tedy mohli lidi donutit?
Když věci nerozumíš, napíšeš omylem i pravdu. Chtěl jsem si letos koupit Kiu Sorentu model 2019. Než jsem se rozkoukal, všechna ta auta s dieselem a manuální převodovkou byla pryč. Takže budu jezdit stále Myšákem s motorem 2.0 TDI PD. Aktuálně 350 tisíc km...
Nu a která auta se prodávala nejlépe? Ta, která se nabízí s dieselem a manuální skříní! A ta bez ruční brzdy si kupují i když je vlastně nechtějí. Každý nechce jezdit s autem, které má přes čtvrt milionu km. Některé vozy (francouzské) to ani nevydrží. A proč se občas prodávají i rendlíky? No, protože procentuální poměr hlupáků v populaci stále roste. To je ostatně vidět i z tvých sdělení.
Mimochodem, stále žádná země nemá pokuty za to, že kupuješ auta. Vyšší daně ano, ale pokuty ne.
Tak jistě, pokud ti nabídnou nové auto za 29€ měsíčně, proč bys to nevzal... "volba peněženkou" to ale není.
Ale pořád to elektroauto musíš chtít a mít možnost ho používat. Takže stále - lidi je chtějí, nekupují je z donucení.
Lidi chtějí prostě auto pro nějaký účel a koukají na value/money. Nebýt dotací a pokut, koupili by si třeba do města prostě Clio nebo Fabii a na Zoe "již od" 835t by se většinou ani nepodívali, nemyslíš?
https😐/auto.pravda.sk/…e-to-sialenstv👋
Pokud v ČR prodáš Clio a vejde se tak akorát do limitu, jsi z pohledu eko na nule, nic neplatíš a nic nedostáváš.
Pokud v ČR prodáš Zoe, má automobilka prodej auta s 0g a letos se to počítá jako dvě auta s 0g, pomůže si tedy k emisním kreditům v hodnotě 2 x 95g x 95€ = 18.050€
Pokud Zoe prodáš v Německu, dostaneš navíc ještě dotaci 6.000€ (základní), případně plnou 9.000€ - tam si nejsem úplně jistý podmínkama, tak klidně počítejme s tou nižší - vláda v Německu zvýhodnila elektromobil celkem o 24.000€ = 647.000Kč dnešním kurzem a Zoe vychází koncového zákazníka levněji, než jakékoli spalovací auto (29€ měsíčně na dvouletý operák, divil bych se, kdyby Clio bylo výrazně pod 80€).
Pokud se bavíme o dražším autě, třeba o Tesle oproti benzínové Insignii... tak už sice nedosáhneš na dotaci v Německu (tam je limit 40t€), zato ale ta Insignia bude stát dalších 9500€ na emisní pokutě a celkový rozdíl tak bude 741t Kč (V ČR i Německu).
PS: ještě do toho vstupuje váha... pokud na tom budeš trvat, tak ti to někdy i přepočítám... ale věř mi, nic zásadního to na věci nemění.
PPS: vím, že Insi už se s tímhle motorem nedělá... tak prostě jiné auto s podobnýma emisema.
Promiň, ale takhle se diskuse vést nedá, to je čistokrevná manipulace a lež, nic více.
Insi jsem vytáhl jen že tě zajímalo auto s pokutou 0.25M, srovnání by mohlo být třeba s Tm3, bude tam cca. Těch 740t na emisních pokutach na jednu a druhou stranu.
Domů si to krom Tesla fanatiků nikdo nekupuje a když ano, po půl roce urychleně odchází zpět ke spalovákům 😄