Uvidíme na živo. Zatím to nevypadá zle. Oproti desítce trošku nuda a tak snad bude nějaká divočejší verze Sport line. Ale díki hybridizaci auto citelně podraží!
Malý Jazz je skoro od Pul míče todle tak bude za 650-700T Kč s 1,5 hybridem ? v základu. Či bude jen Plná :no: jak u jezzu u civiku za 900 TKč Z hondy bude cenově vyšší třída. ;-\ a dost lidi zvolí CRV.
traveldrive
2
Načo to má taký obrovský predok so snáď metrovým previsom? Obrubníky sa už tešia.
SKAY
0
motor elektromotory chladiče bezpečnost... jeto jen patent navrh muže to být jiné
Obrubníky jsou io světlé výšce.
traveldrive
0
Bodaj by si mal pravdu. Pri obrubníkoch je predný spojler zväčša prvý na rane.
SKAY
0
Je ,bo obrubniky čim vyšší tim lepší dnes a auta sou nižší a i leckere suv je nizke ja ferari z58
Arese
0
Přesně tak, taky jsem si hned všiml, že ten přední převis je obludně přerostlý! 😒 😒 😒 Jakmile u karoserie nesedí proporce, je to zlé, moc zlé... ;-\ ;-\ ;-\
cjoctavian
0
Mna zaujal ten predny previs v kombinacii s kolieskami ako z anglicaku 😉
Blue Sun
0
Když se podíváš na aktuální Civic, je na tom stejně. Jenže na fotkách to kvůli zkreslení tak nevynikne, jako když si prohlédneš nějaký CAD nebo něco podobného.
Jinak mi to proporcemi trošku připomnělo Mazdu 626 liftback... tam byl převis ještě delší.
KANKUNEN
1
Raději nuda než ohyzda, ale stejně to bude mít CVT.
cudzinec111
2
vsak prave, s "netrojvalcom" to uz bude cenovo prestrelene az prilis, japoncom okrem toyoty a snad suzuki nejde karta, predajne v EU stracaju a stracaju, asi dopadnu ako sony s mobilmi - zo svetoveho hraca okrajovy vyrobca, aspon v ramci EU.
palix
1
Predpokladám, že je to dôsledok vysokých cien. Ak by som mal dať za Mazdu 3 cca 21 500€, tak to radšej pozriem po hybridnej Corolle. Mazdu mám rád, ale nie natoľko, aby som za ňu dal také peniaze. Corolla je naproti tomu hybrid za relatívne dobrú cenu ponúkne niečo naviac, tu by som už porozmýšľal. Rovnako ako Mazda je na tom aj Honda...
Kde sú tie časy, keď sa dalo kúpiť auto nižšej strednej triedy pod 15 000€... ;-\
Arese
1
...se už tak předražený model stane ještě dražším, takže jeho prodejní šance v Evropě budou ještě menší, než je tomu v současnosti.... 😒
palix
2
Ak sa pozriem na súčasný Civic sedan, to nové auto z obrázkov mi nepríde až také iné. Nazval by som to skôr faceliftom 😉.
Malý Jazz je skoro od Pul míče todle tak bude za 650-700T Kč s 1,5 hybridem ? v základu. Či bude jen Plná :no: jak u jezzu u civiku za 900 TKč Z hondy bude cenově vyšší třída. ;-\ a dost lidi zvolí CRV.
Obrubníky jsou io světlé výšce.
Jinak mi to proporcemi trošku připomnělo Mazdu 626 liftback... tam byl převis ještě delší.
Kde sú tie časy, keď sa dalo kúpiť auto nižšej strednej triedy pod 15 000€... ;-\