Bezpečnost
Chtel sem se zeptat 😀 Kdyz mam auto dejme tomu dva roky stary BMW a udelam si olej sám, tak jsem socka? A potom kdyz si to vymenim na Porsche Cayman za mega jestli jsem jeste vetsi socka? Ja jen abyste byli opatrny co tu pisete a nedelali si vse sami. Nedejbože si to jeste delali s radosti a pripustili, ze vas to bavi a spojite tak prijemny s uzitecnym, kdy usetrite a vite co tam mate za olej a jak vlastne to vase auto vypada zespodu 😁. To byste mohli tady totiz rychle sklouznout do kolonky socka, ktera nema na servis 😁
Hlavně u těchto vozů majitelé nezřídka zajedou na servis do DE nebo AT. Výrazně ušetří a ještě dostanou kvalitnější služby bez pocitu, že někoho obtěžují.
Tak to bylo = v 90. letech možná i trochu potom nevím. Vím že to kdysi doporučoval dokonce oficiální Mercedes = ať radši do Rakouska nebo Německa než si nechat opravit tady. Dneska mluvíš spíš jen o výjímkách = a šupáci prasáci leváci byli a budou vždycky a všude. Jen maj období a oblasti kdy to maj snazší
Rada? Nebuďte shnilý, polovinu věcí si člověk vyřeší sám během půl hodiny. Kvalitní pneu si člověk objedná přes internet za výrazně lepší ceny. 300k za to, aby mi někdo řekl že si musím doplnit náplň do ostřikovačů...?! Ne, děkuji. Nemám zájem.
disky i výhodně = kolega to využil na RAVku
Auta furt eště v záruce tam i přezouvám a skladuju pneu = teď zrovna sem s jedním byl = půjčovací auto na ty asi 2 hodiny než sem se vrátil = zadarmo