Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Service zima 2020 nabízí výhodnější servis, pneumatiky i příslušenství

Ondřej Mára
Diskuze (16)

Nadcházející období bude náročnější nejen pro řidiče, ale také pro jejich vozy. Volkswagen proto přichystal zimní servisní kampaň Volkswagen Service zima 2020 pro osobní i užitkové vozy, která láká na komplexní servisní služby i výhodnější nákupy.

Základem přípravy na zimní sezónu je samozřejmě volba správného zimního obutí, které si zákazník může prohlédnout v sekci Pneuservis na webových stránkách Volkswagen. Kromě široké nabídky plášťů od renomovaných výrobců, včetně pneumatik s technologií AirStop pro okamžité utěsnění poškození, zde navíc zákazníci najdou generátor poukazů na slevu 500 Kč, kterou lze uplatnit při pořízení čtyř pneumatik nebo sady nových kol.

Slevový poukaz lze samozřejmě získat také přímo u prodejních či servisních míst, kde mohou zákazníci využít služeb a rad zkušených specialistů Volkswagen Pneuservisu. Na každou novou pneumatiku zakoupenou v autorizovaném servisu Volkswagen navíc zákazníci dostanou bezplatnou tříletou záruku PneuGarance.

S výměnou obutí je vhodné spojit také důkladnou prohlídku technického stavu vozidla, kterou Volkswagen nabízí za cenu již od 299 Kč. Komplexní prohlídka přitom může odhalit i skryté vady, které by mohly do budoucna způsobit nepříjemné komplikace. Zkušení technici pečlivě kontrolují a posuzují například stav brzdové soustavy, výfukový systém, chladící soustavu, provozní kapaliny, stav akumulátoru, nastavení světlometů i stěrače a ostřikovače.

V případě nalezení nedostatků může zákazník využít služby autorizovaného servisu Volkswagen, který k opravě použije pouze Originální, Economy nebo Výměnné díly Volkswagen. Majitelé starších vozů pak mohou mít opravu výhodnější díky slevovým poukazům Plus plán, které lze uplatnit při placení servisních úkonů i pořizování Originálních dílů a příslušenství Volkswagen pro osobní i užitkové vozy.

Majitelé osobních i užitkových vozů Volkswagen, kteří využijí zimní servisní kampaně v našich autorizovaných servisech, se mohou těšit na zimu. Budou na ni totiž po všech stránkách dokonale připraveni a ještě při tom ušetří,“ říká Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche Česká republika. „Zvláštní důraz přitom klademe na to nejdůležitější – kvalitní zimní pneumatiky, bezvadný technický stav a speciální zimní příslušenství vyrobené na míru pro příslušný model a výrobcem testované v nejtěžších podmínkách. Řidiči zánovních i starších vozů Volkswagen si tak mohou být jisti, že bez problémů projedou všemi zimními nástrahami.

Kromě servisu však zimní kampaň Volkswagen Service Zima 2020 nabízí i další výhodné nabídky. Například akumulátory na osobní i užitkové modely lze pořídit s cenovým zvýhodněním až 12 %. V akci jsou také některé prvky Originálního příslušenství. Třeba sadu 16“ zimních kol a pneumatik s dynamickými středy kol, pryžové rohože, ochranou folii na nárazníky a plastovou vadu do zavazadlového prostoru pro nový Golf 8 seženete se zvýhodnění 35 %.

Mezi dalšími prvky zvýhodněného originálního příslušenství můžeme zmínit střešní boxy na lyže a zavazadla s různými objemy, originální střešní nosiče a příčníky, plastové vany do kufru, pryžové rohože, atd. Atraktivní vzhled vozu pak mohou zvýšit dynamické středové kryty kol nebo LED osvětlení nástupního prostoru. V akci jsou ale i některé stylové doplňky z nové kolekce Volkswagen Lifestyle, jako jsou čepice, trička, sportovní tašky, atd.

Servisní kampaň Volkswagen Service Zima 2020 pro majitele osobních a užitkových vozů Volkswagen probíhá do 31. prosince 2020 u participujících autorizovaných servisních partnerů Volkswagen.

Ondřej Mára
Diskuze (16)

Doporučujeme

19. 10. 2020 09:25
Re: no tak jste taky socky
Socka určitě nejsi. Když tě to baví a nejsi nemehlo, tak proč ne. :yes:
Avatar - Hammunasakra
19. 10. 2020 08:08
Avatar - rohYpnol
18. 10. 2020 20:29
Re: Ušetří?
Ano, pokud by to bylo o servisu obecně, tak jsem někde jinde.
Avatar - _Karel_
18. 10. 2020 19:50
Re: Ušetří?
Omlouvám se, nějak se mi podařilo přehlídnout, že to není o servisu obecně, ale jen o přípravě na zimu.
Avatar - Hammunasakra
18. 10. 2020 18:50
Re: no tak jste taky socky
Tak to bylo = v 90. letech možná i trochu potom nevím. Vím že to kdysi doporučoval dokonce oficiální Mercedes = ať radši do Rakouska nebo Německa než si nechat opravit tady. Dneska mluvíš spíš jen o výjímkách = a šupáci prasáci leváci byli a budou vždycky a všude. Jen maj období a oblasti kdy to maj snazší