Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Největší Volkswagen je Titan

38 komentářů

som vobec netusil ze vw vyraba take traky 😲
Truck??? Jestli tomu chceš říkat "truck", tak se dobře podívej, co se pod tím slovem skrývá ... KENWORTH, PETERBILT, WESTERN STAR, WHITE, MACK ... případně US a AUS verze VOLVA, ale ne tahle parodie! VW se s.re tam, kde mu to žerou ... Jinak, tady to je opravdu jak na VW stránkách ... :no:
Nerikaj v US truck i pickupum? Tak proc ti to vadi u nakladaku? Jo, vlastne vzdyt vim, je to folcvagn 😄
Ano, Američané mají ve zvyku říkat i pickupům Truck, ale je to víceméně slangový výraz ... A ano, máš pravdu, je to VW, ne vlastně je to něco, co si na kamion hraje ... Na tomto poli jsou jiní hráči, kteří můžou hrdě nosit přívlastek "Truck", tohle stačí tak akorát těm jihoameričanům ... P.S. Nic proti tamnějším národům, jen P.R. masírka funguje u VW dokonale ... 😉
tahac je nejaky prerasteny, nie? 😉
MikyJ
Ale na druhou stranu, je to prvni VW, jehoz typove oznaceni charakterizuje celou koncernovou produkci. Proste Tractor je Tractor >😁
>😒] :yes:
Wartburg 353W
Tatrováci se za Uralem prosadili s podvozkem na vzduch. vacích se všemi koly nezávisle zavěšenými a poháněnými. Wolfsburgští soudruzi připravili na rok 2008 tuhé nápravy, listová pera, žebřinový rám a uspořádáním 6x2 >😒] No aspoň že se jim podařilo vyrobit tu moderní a přitom pohlednou kabinu, po který ruští naftaří jezdící v bažinách Sibiře v létě a v -40C v zimě zákonitě skočej jak slepice po flusu >😒] Tento server je snad VW PR oddělení?
Tento server je VW propagační oddělení, to jsi nevěděl? Co je podle jeho novinářů, nejlepší? VW. Tak co bys tu čekal jiného? Vlastně oni navymýšlejí vlastní slova, oni překládají doporučené články z německých novin.
MikyJ
Ja bych to spis videl tak, ze tento server potrebuje ctenare, a co Ceskyho Frantu Pepu zajima nejvic -> Schade, a jeji kojna VW. Tak proto se tady o tom tolik pise. Navic, vzhledem k tomu, ze pod clanky o VW se z 90% vzdycky strhne pomalu FlameWar a clanky mivaji 400 a vice prispevku(I kdyz polovina z nich patri GTImu >😒] >😒] a jeho lyrickym blitkum o VW), nesmis se divit, ze sem redakce auto.cz tyhle clanky dava. Byt majitelem serveru, taky bych to sem cpal a to VW jak vidno opravdu moc nemusim 😄 :yes:
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
MikyJ
:yes: :yes: :yes:
Nechci se mýlit, ale nebyl náhodou naprosto identický článek před sakra hoooodně dlouhou dobou (snad i rok, či více) v AutoTipu? 8-s
WinDiesel
.... a další z oslavných článků nebo videí o Volkswagenu, je to asi dobře zaplacené, ale nemělo by to být mezi reklamami? Ale to by si toho možná nikdo ani nevšiml, což.
Začíná to smrdět proftitucí, pánové!!!
hmmm... by to mozna chtelo nejaky test
wolff
NO hlavně ty bubnové brzdy.... No jestli je tohle P.R. a jestli tohle někdo v současné konkurenci kupuje, tak potěš koště.. JEště že to má ABS >😒]

Ale přijde GTI a on nám to vysvětlí....
GTI
Ti nejlepší vyrábí, ti nejlepší mají zisky. To jen malí psi štěkají, ovšem karaVWana táhne dál. Jo, tak až si jednou zaplaveš do Brazílie, budeš si připadat jako doma - samý titanový VW.

Mimochodem, je známou věcí, že o těch nejlepších, největších a nejúspěšnějších se také nejvíce píše... nebo bys snad chtěl, aby se psalo hlavně o tvé desetileté obrezlé skorotříkolce?

BRAVWO TITAN :yes:
GTI, ty si vazne chory. Potrebujes surne psychiatricke vysetrenie. Navstiv co najskor nejakeho psychiatra, lebo tvoja choroba moze byt velmi nebezpecna pre okolie, zvlast pre deti.
Klaudius
Priateľu, ruku na srdce, koľko ľudí z tých, čo sem chodia, počuli o ťažkom ťahači z dielní VW? Trúfam si povedať, že minimum, možno aj pre Teba je to novinka.

O VW sa nepíše preto, že je najúspešnejší (v triede ťahačov, resp. nákladiakov absolútne nie), ale preto, že má najaktívnejších PR manžérov. Titan je produkt pre špecifický trh Brazílie, poprípade niektorých okolitých štátov, nič viac. Aj tam montuje motory Cummins a nie svoje vlastné. Keby nemal ten voz tu a tam nalepený znak VW, tak nikdy na to neprídeš, že je to VW.
V severnej amerike by nemal šancu, a tiež ani v Európe. Naopak, značka VW by si ním zbytočne skazila povesť.
:yes:
SpiderJ
:yes: :yes:
Klaudius : Velmi dobře napsáno! Bohužel, GTI tady ztrácí půdu pod nohama čím dál víc a někdy si neuvědomuje, že je lépe mlčet, než se ztrapňovat! VW a kamion, to je jak Eskymák v Karibiku! Je to směšné ... Taky moc dobře ví, proč se tohle neprodává nikde jinde, než v Jižní Americe. V Evropě jsou jiní hráči a o trhu USA a specifických podmínkách v Austrálii se nemá ani cenu zmiňovat! Svět skutečných "kamionů" je někde jinde, milý GTI ... Až se o ně budeš zajímat a jezdit s nimi, sbírat je a studovat, tak potom můžeme diskutovat ... Takhle si nech ty své přiblblé P.R. kecy a básničky pro kolegy v práci 😉
GTI ptam se pořád dokola.... už sis všimnul záložky MOJE.AUTO? stále čekám, a asi ne jen já. tak už nás nenapínej a ukaž tu svou super káru >😒] >😒] >😒]
>😁 >😁 >😁
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Pocuj GTI, ak nahodou niekedy VW krachne a ty budes hladat novy job, ozvi sa. Zobral by som ta do nasho marketingoveho teamu. Potrebujeme tam takych ludi ako ty, ktori dokazu len z vody a soli navarit obed o troch chodoch (ono sa to da povedat aj inak ale nechcel som byt vulgarny)... 😉
Dylan McKay
Asi vás hoši nepotěším, ale GTI by mohl zaměstnat vás...
Auto má taky pořádný, akorát se s ním nechlubí. To jen pro info, nejsem jeho mluvčí...
A já som si myslel, že ty si tu ten jediný, ktorý je maximálne slušný. Ale nieje tomu tak!!! 😒 Chcel by som vedieť, že ak by mal auto poriadne prečo sa s ním neukáže!
Ten kto má poriadne auto, má poriadne ego a preto by sa určite nenechal bombardovať príspevkami, akú má šunku, nemyslíš?????
Falco
nemám slov.. :no:
ty si jeho cvokar ?!
Dylan McKay
Nekřič, anonyme, na tvůj problém už jsou léky...
Výborný příspěvek auto.cz.Bomba.
Co takhle lodní průmysl? Nebo letecký?
Čekám,až VW vstoupí majetkově do programu NASA a vyrobí první neomagnetický regenerační raketoplán III tisíciletí.
Fakt bože můj,jak hluboko umí Češi zalézt do.... :no:
Proc se rozcilujete? Ja jsem se dozvedel, ze se v Brazilii vyrabi nakladaky pod znackou Volkswagen. Je to pro me novinka a docela zajimava zprava. Neni duvodu vytahovat negitivni komentare a usklebky. Proste vyrabi to, po cem tam je poptavka. Nenalhavejme si, ze v Brazilii by se masove kupovaly tahace, jako jezdi v USA. Nejsem fanouskem Volkswagenu, to ne, ale at vyrabi, co chteji, kdyz se to kupuje, je po tom poptavka. Uznejte, ze vyrabet nejakej megatruck na trhu, kde staci jednoducha technicka reseni by bylo zcestne. Tak nenechavejte hormony tak bourit, vzdyt o nic nejde. Jen o informaci.
Wartburg 353W
Nikdo se nerozciluje, spis se tomu smejeme. Zaroven je mi to docela trapny. Nikdo netvrdi, ze fadni informace o tom, ze VW lepi v Brazilii na trucky s americkymi motory Cummins sve logo se neda zverejnit, ale ruku na srdce, ve svete uzitkovych vozidel se stalo X mnohem zajimavejsich veci, ktere se sem nevesly. Kdezto teto blbosti je venovan uplne pitomy clanek plny hodne podivnych vet. Bohuzel zdejsi clanky nelze povazovat za objektivni a vyber temat uz vubec ne.
Smějete se tomu, že existují firmy, které umí reagovat na poptávku, firmy, které dokáží využít tržní potenciál? To je divné. Pokud jde o to, že se staly i jiné, zajímavější věci, nelze proti tomu nic namítat. Dost možná... O objektivitě a výběru témat bychom se jistě mohli bavit u mnoha jiných periodik také. Ale něco na tom je. Jo, ještě něco. VW jistě není jedíný, kdo lepí na naklaďáky s outsourceovanými motory svoje logo, ne? 😄
Jo, a ještě. Ve světě trucků se jistě mohly stát zajímavější věci, to ano. Nicméně je známá věc, že například Volvo, MAN, Scania, atd. vyrábí trucky. Že někde jezdí i náklaďáky s logem VW jsem netušil. Tak i z toho hlediska je ta zpráva možná relevantní. To, že informuje o něčem, co mnozí z nás jistě nevěděli, jí nelze upřít, viď? 😄
Dylan McKay
Redakce, mám s vámi přátelské vztahy, ale začíná se projevovat to, o čem jsme si osobně povídali na dvou srazech MOJE.AUTO.CZ.
Chápu, že německý automobilový průmysl je velký, ale podívejte se, kolik článků je právě teď na titulní stránce o německých autech. Minimálně osm...
Myslím, že Váš slib o tom, že Axel Springer Vám nezasahuje do práce asi neplatí. Svět motorů a Auto Tip už nelze číst, a teď se k tomu bohužel přidává i AUTO.CZ.
Jsem rád, že jsem si toho nevšiml sám. Zdá si mi to naprosto přehnané.
Dylan McKay
Děkuji, jako odpověď jste přidali další dva články o německých vozech...
Axel Springer redakci musí milovat...
Kde je uz konecne GTI s tou jeho sunkou???? Pan "fávéritolez" Zezulka uz svoju staru sunku ukazal 😉 takze je na rade GTI. Pochybujem, ze clovek ako GTI, ktory cele dni vypisuje na nejakych diskusiach ma vobec nejake auto. Vyuziva firemny internet,keca blbosti a surne potrebuje lekarsku pomoc!