Profi
Mino 1
6
A preto predstavuje jeden elektromobil za druhym, ze? 😃
Přejít do diskuze
chtěj prodávat Bugatti, Ducatti a prý možná i Lamorghini a Bentley a přitom kupují International.
Jinak každopádně špatná zpráva a jeden z posledních nezávislých výrobců trucků v USA už nebude nezávislý 😢 😢
Jinak každopádně špatná zpráva a jeden z posledních nezávislých výrobců trucků v USA už nebude nezávislý 😢 😢
Bajden je vlastizrádce a klaneč před marxistickým BLM a muslimy. A kdyby mu to vygenerovali nějaký hlasy, pokloní se i před tučnáky a eskymáky
Jsem zvědavý, jak jim ty elektromobily půjdou na odbyt...
Přijde mi, že tak široké nabídce, jakou VW plánuje, neodpovídá - alespoň zatím - poptávka.
Přijde mi, že tak široké nabídce, jakou VW plánuje, neodpovídá - alespoň zatím - poptávka.
Tyhle věci Greetka zásadně neřeší, protože z toho ti co jí vodí na provázkách a tahaj za nitky nic nemaj. Tohle negeneruje žádný prachy jako green deal 😄
Všechy trucky sou skládačka, ale nepatří to pod žádný velký koncern.
Tak myšleno.
Jinak samozřejmě skládačka z dílů - motory Cummins, Caterpillar, Detroit Diesel, převodovky Allison, Spicer, Fuller atd, nápravy DANA, Meritor, Allison atd
Tak myšleno.
Jinak samozřejmě skládačka z dílů - motory Cummins, Caterpillar, Detroit Diesel, převodovky Allison, Spicer, Fuller atd, nápravy DANA, Meritor, Allison atd
Mno neviem, keď tak na tie trucky pozerám, tak tam nejako veľa nezávislosti nevidím. Skladačka z dielov iných výrobcov či sa mýlim?
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jaká může být větší ostuda, než když takový klasický Americký výrobce přejde do rukou Němců .... Co bude následovat, Číňani koupí Ford? 😁 Ani bych se tomu nedivil ...
A babiš nejlepČí premiér co sme měli my https😐/www.seznamzpravy.cz/…sovy-rise-125234 😲 😁
CICZERO
CICZERO
CICZERO