Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeZa volantem nového VW Caddy Kombi: Golf v montérkách jako nový rodinný ideál?
36 komentářů
KANKUNEN
2
Míra prostoru a komfortu je parádní, jen to chce čip na 150 koní.
Anonym
3
No...kýbloidní jízdní vlastnosti mě nutí napsat...proč tohle, když je TOURAN.
starý_kluk
1
Ve srovnání se stejně velkým Berlingem je i tento nový Caddy ve všech vnitřních rozměrech horší. Nehledě na to, že má Berlingo vzadu tři plnohodnotná, samostatně stavitelná, místa. A k tomu nezávislé zavěšení zadní nápravy - což mají v této třídě všichni.
traveldrive
1
Tri samostatné sedadlá má Berlingo už len v najvyššej výbave, inak je to 2+1.
megacruiser
0
Hlavně Berlingo bohužel už v této generaci vypadá líp. Schovalo kolejnici šoupaček, Caddy ji naopak dostal. Ovládání v Caddy přehnaně digitální. A zvenku peklo - vizuální robustnost předchozí generace je pryč..
esenbe
Tak po lidovém autu VW Golf, které je na ulici vzácnost potkat, se dočkáme dalšího exotického modelu VW Caddy. Zatímco Berlingo a Rifter potkávám každý den 10x tohle bude k vidění jen na parkovištích u dýlerů.
Ví někdo co se s VW děje ?
Ví někdo co se s VW děje ?
Jo já.
Ryba smrdí od hlavy.
VW bylo v sedmdesátých a ze začátku osmdesátých letech daleko za např.francouzskými či italskými výrobci nebo Fordem. Pak se to začalo lepšit.
Pak přišli devadesátky a Ferdinand Piech, který z VW udělal bez debaty nejlepší mainstrem. To pokračovalo tak 15let. Teď je Piech pryč a u vesla je klaun (či sabotér) Diess. Zmítají se v pseudoekologičnosti a konektivitě. Začínají vyrábět auta pro lidi, kteří si je nekupují. A taky to začal šidit.
Je možné, že VW za dalších cca 15 let bude střep jako kdysi.
Ryba smrdí od hlavy.
VW bylo v sedmdesátých a ze začátku osmdesátých letech daleko za např.francouzskými či italskými výrobci nebo Fordem. Pak se to začalo lepšit.
Pak přišli devadesátky a Ferdinand Piech, který z VW udělal bez debaty nejlepší mainstrem. To pokračovalo tak 15let. Teď je Piech pryč a u vesla je klaun (či sabotér) Diess. Zmítají se v pseudoekologičnosti a konektivitě. Začínají vyrábět auta pro lidi, kteří si je nekupují. A taky to začal šidit.
Je možné, že VW za dalších cca 15 let bude střep jako kdysi.
Asi to tak bude.
Sám jsem se byl na golfa podívat jako auto pro manželku. Ten předchozí se ji celkem líbil.
Ale vůbec jsem nepochopil v čem má být ten mezigenerační posun. Horší auto za více peněz ?
Sám jsem se byl na golfa podívat jako auto pro manželku. Ten předchozí se ji celkem líbil.
Ale vůbec jsem nepochopil v čem má být ten mezigenerační posun. Horší auto za více peněz ?
Problém je, že se odvrátili od "německého" designu který byl vždy účelný a "čistý" - tedy bez cetek a nesmyslných křivek a hran. Typicky předchozí generace Caddy nebo Golf IV. Krásně vystouplé masivní blatníky, cekově hladké boky i kapota. Dnes? Nový Caddy vypadá jako kdyby ho už někdo zboku párkrát nabořil a pak blbě vyklepal.
Hlavne tam asi zabudli dať tie koľajnice na zadné bočné dvere, tak ich narýchlo prilepili aspoň zvonka...
ProchyTom
Jako stehovak pro Macháčka do filmu Samotáři 2 okej. Jinak asi spis pro nekoho kdo ma firmu nebo hodne sportuje a chce proste kolo mit uvnitř. Zaroven auto na jezdeni do prace, vše v jednom ale dodavka je zbytecne velka a dražší. A taky kdyz se ti libi posuvny dveře. Když přijedeš k nakupaku a zaparkujes presne mezi cary, ale přesto nelze jako clovek vylezt.
No jo, ale k čemu utrácet za Caddy, když je tady Rifter a Berlingo? S vyšším výkonem, lépe rodinně orientované, přepravní kapacitou nezaostávající, a přitom stále levnější.
Niekto na značku nedá dopustiť, aj keď zaplatí viac. Autá od PSA sú riešené lepšie, kvalita, to je otázka.
Jak kdyby VW byl v posledních letech etalonem kvality...
Kdybych potřeboval takové rodinné auto, tak ani nepřemýšlím jinak a jdu pro Riftera.
Kdybych potřeboval takové rodinné auto, tak ani nepřemýšlím jinak a jdu pro Riftera.
Ja som vzal Berlingo... A asi som mohol ešte popremýšľať. Žiadne terno to nie je, aj keď z praktickej stránky je lepší ako tento nemecký zázrak.
Ten lepší výkon neviem, 96 kW voči 90 kW nie je práve markantný rozdiel, v reáli môže byť rozdiel minimálny, ak vôbec nejaký.
kari.laz
Ten interier vypadá těžce lowcostově.
Z venku to tak yhezké není. Praktické to bude, ale u toho to asi začíná i končí.
Z venku to tak yhezké není. Praktické to bude, ale u toho to asi začíná i končí.
Aj v tej praktickej stránke má medzery. Nosnosť ok, tam má obvykle navrch, ale v tom ostatnom...
Futurista
Tak z praktickýho hlediska asi jako celá konkurence, nic navíc, exterier... no prostě další fl Caddyho s naprosto otřesným předním nárazníkem, ale vrchol všeho je palubní deska... https😐/www.auto.cz/…vy-rodinny-ideal?… Hrůza, čistej designovej zmar a hrůza... A půl mega za základ bez DPH? Zlatej Dokker.
Ale největší perla na závěr: "...odpustit je třeba jen nějaké ty mušky a hlavně tvrdé plasty. Na dotykové ovládání si chtě nechtě musíte zvyknout, což je značně komplikované hlavně v noci." No tak se těším na testy konkurence, jak to redaktor podobně přejde. Nebo spíš nepřejde.
Ale největší perla na závěr: "...odpustit je třeba jen nějaké ty mušky a hlavně tvrdé plasty. Na dotykové ovládání si chtě nechtě musíte zvyknout, což je značně komplikované hlavně v noci." No tak se těším na testy konkurence, jak to redaktor podobně přejde. Nebo spíš nepřejde.
Když to bude japonec, vychválí to! :-!
Nedělej, že je tohle na VW orientovaný web
Nedělej, že je tohle na VW orientovaný web
Určitě není, to by si nikdo nedovolil ani pomyslet. Už se těším na další výročí nějakého VW. Toho není nikdy dost.
Nebuď trapnej, dotykový ovládání je tady kritizovaný a zmiňovaný snad v každým testu aktuálního koncernu. Opakovaně, pořád dokola. Nevím, co víc bys chtěl. Naopak auta s manuálním ovládáním jsou za to chválena. Naposledy včerejší RAV4.
Tohle má bejt kritika: ...odpustit je třeba jen nějaké ty mušky a hlavně tvrdé plasty. Na dotykové ovládání si chtě nechtě musíte zvyknout, což je značně komplikované hlavně v noci"??? Když si vzpomenu, jak se zdejší redakce pohoršovala, když Renault uvedl na trh nový R-Link a směr foukání se musel měnit dotykem. A tam jsou kolečka na teplotu, hlasitost, stopstart atd. A tady to ani nefunguje. Ale je nutný si zvyknout. Tak jinde to asi o zvyku není.
Prostě kdo chce, vidí tu zdejší neobjektivitu, kdo nechce, nevidí. Ale u tebe už jsme zvyklí...
Prostě kdo chce, vidí tu zdejší neobjektivitu, kdo nechce, nevidí. Ale u tebe už jsme zvyklí...
Staromilce nepotěší, že prostředí je ve všech výbavách plně dotykové a třeba klasické ovladače pro nastavování teploty byste tu hledali marně. Tedy staromilce… ono to štve i mě. Dotyková lišta pro nastavování teploty či hlasitosti pod obrazovkou multimediálního systému sice vypadá fajnově, ale jen do té doby, než zjistíte, že není podsvícená. Jakákoliv změna nastavení klimatizace v noci pak vyžaduje podstatně více pozornosti, což bezpečnosti provozu příliš nepřidá.
To vám opravdu přijde nekritické, nebo jste četl jen závěr? A nutnost si zvyknout je myšlena hlavně tak, že člověk opravdu MUSÍ, protože ani v nižších výbavách nemá na výběr žádnou "klasiku".
S pozdravem,
Standa
To vám opravdu přijde nekritické, nebo jste četl jen závěr? A nutnost si zvyknout je myšlena hlavně tak, že člověk opravdu MUSÍ, protože ani v nižších výbavách nemá na výběr žádnou "klasiku".
S pozdravem,
Standa
Stando na google chrom mi nejde se přihlásit. Budu se opakovat, ale ti vaši ajťáci snad pracují někde ve sklepě paneláku za 8tis. hrubého, jinak si to neumím vysvětlit.
Vím, že za to vy osobně nemůžete, tak to jen prosím pošlete dál. Dík.
Vím, že za to vy osobně nemůžete, tak to jen prosím pošlete dál. Dík.
A prečo Ti to vadí? Nie je to dobré, tak to ľudia kritizujú. Ani Ty si neodpustíš kritiku Tesly, kedykoľvek sa o nej píše - opakovane a stále dokola. Necítiš sa vtedy tiež trochu trápne? 😉
Obávám se, že máš dlouhý vedení. Mě nevadí, že ACZ nebo kdokoli jinej opakovaně kritizuje bídnou ergonomii současných aut koncernu. Ale futurista se jednu za měsíc odněkud vynoří a má pocit, že to ACZ nekritizuje dostatečně, což je lež.
Sorry, ale to je len tvoj osobný subjektívny pohľad. Navážaš sa do neho za niečo podobné, čo robíš sám. Vzájomná tolerancia nám chýba asi všetkým.
traveldrive
Článok mi nepodal toľko informácií, koľko som čakal, tak som si pohľadal nejaké články a videá aj inde. Celkovo som z nového VW Caddy sklamaný. Moje Berlingo nie je žiadny zázrak, ale toto je núdza s biedou.
Tuhá zadná náprava, síce už nie listové pružiny, ale dá sa čakať, že Caddy bude aj tak najuskákanejší zo všetkých. Nosnosť lepšia, ale ako praktické auto pre rodiny týmto rozhodne neboduje.
Lišty odsuvných dverí nekryté - opäť, u užitkáča OK, na osobnom aute to udiera do očí.
Pevné okná v bočných odsuvných aj v piatych dverách - tie piate dvere by som oželel, ale aby sa okno v zadných dverách neotváralo? Ani výklopné okienko ako vetračka? Podľa mňa ťažký fail.
Zadné sedadlá sa nedajú sklopiť do roviny, len poskladať smerom dopredu, aby nespadli, treba ich podoprieť - fakt sme v 21. storočí?
Veľký kufor, ale bez pevného krytu, je na ňom len roleta. Šlendriánske riešenie u auta, ktoré má byť primárne praktické.
https😐/www.youtube.com/watch?… - čas 6:00-6:17
Dobre vyzerajú sedadlá, ale vzhľadom na ich veľkorysosť mohol byť isofix aj vzadu v strede. Na operadlách predných sedadiel sú výklopné stolíky pre deti, ale riešenie je to absolútne najlacnejšie čo šlo - vyklopiť sa dajú, len keď na sedadle za nimi nikto nesedí, alebo dotyčná osoba nemá nohy - vyššie odkazované video, čas od 22😁0 min.
Ak bude Caddy medzi konkurentami opäť jednoznačne najdrahší, tak budem fakt uvažovať, za čo vlastne tie peniaze chcú? Za ten plne dotykový odpad v kabíne? Za pevné neotvárateľné okná? Za sedadlá, ktoré treba kvôli rovnej ložnej ploche demontovať? Fakt neviem.
Tuhá zadná náprava, síce už nie listové pružiny, ale dá sa čakať, že Caddy bude aj tak najuskákanejší zo všetkých. Nosnosť lepšia, ale ako praktické auto pre rodiny týmto rozhodne neboduje.
Lišty odsuvných dverí nekryté - opäť, u užitkáča OK, na osobnom aute to udiera do očí.
Pevné okná v bočných odsuvných aj v piatych dverách - tie piate dvere by som oželel, ale aby sa okno v zadných dverách neotváralo? Ani výklopné okienko ako vetračka? Podľa mňa ťažký fail.
Zadné sedadlá sa nedajú sklopiť do roviny, len poskladať smerom dopredu, aby nespadli, treba ich podoprieť - fakt sme v 21. storočí?
Veľký kufor, ale bez pevného krytu, je na ňom len roleta. Šlendriánske riešenie u auta, ktoré má byť primárne praktické.
https😐/www.youtube.com/watch?… - čas 6:00-6:17
Dobre vyzerajú sedadlá, ale vzhľadom na ich veľkorysosť mohol byť isofix aj vzadu v strede. Na operadlách predných sedadiel sú výklopné stolíky pre deti, ale riešenie je to absolútne najlacnejšie čo šlo - vyklopiť sa dajú, len keď na sedadle za nimi nikto nesedí, alebo dotyčná osoba nemá nohy - vyššie odkazované video, čas od 22😁0 min.
Ak bude Caddy medzi konkurentami opäť jednoznačne najdrahší, tak budem fakt uvažovať, za čo vlastne tie peniaze chcú? Za ten plne dotykový odpad v kabíne? Za pevné neotvárateľné okná? Za sedadlá, ktoré treba kvôli rovnej ložnej ploche demontovať? Fakt neviem.
ericn
Toto auto je už od pohledu laciné, design se naprosto nepovedl. Tupý čumák bez mlhovek v nejvyšší výbavě, odkryté kolejnice bočních dveří, tvrdé a lacině působící plasty v interiéru, všude jen dotykové rozhraní, výbava Style na fotkách je prostě jen nudně šedá jako entry model Dacie. K tomu přičtěme nezajímavé motory s maximálním výkonem 90kW? Ošizené detaily, ať nelakování kapoty zespodu, tyčka místo vzpěry, neotvíratelné boční okna v zadních dveří a ani v pátých atd atd. Na mě to dělá dojem naprosto ošizeného auta, stejně jako když jsem si prohlížel nový Golf - lacinost materiálů na mě dýchala ze všech stran. A to za naprosto nekřesťanské peníze.
Pokud jsem dobře četl, Standa psal, že Caddy Style s 2.0TDi 90kw začíná na 705tis Kč? Za model s užitkovým základem? A navíc jak je u VW zvykem, člověk do toho musí strčit ještě 100-150 aby to auto bylo alespoň nějak vybavené... No to je úlet.
Navíc má nahradit ve verzi Maxi výrazně větší Sharan? Nejspíš tedy i v krátké verzi Touran? Za mě říkám ne! Jako majitel aktuální verze Touranu Highline se 150k motorem, toto není adekvátní náhrada :no:
Takže buď budu muset do nějakého SUV nebo ke konkurenci od PSA, kde třeba Rifter vypadá výrazně lépe a je i výrazně levnější, nicméně ani ten nemá více jak 96kW... No nevim...
Pokud jsem dobře četl, Standa psal, že Caddy Style s 2.0TDi 90kw začíná na 705tis Kč? Za model s užitkovým základem? A navíc jak je u VW zvykem, člověk do toho musí strčit ještě 100-150 aby to auto bylo alespoň nějak vybavené... No to je úlet.
Navíc má nahradit ve verzi Maxi výrazně větší Sharan? Nejspíš tedy i v krátké verzi Touran? Za mě říkám ne! Jako majitel aktuální verze Touranu Highline se 150k motorem, toto není adekvátní náhrada :no:
Takže buď budu muset do nějakého SUV nebo ke konkurenci od PSA, kde třeba Rifter vypadá výrazně lépe a je i výrazně levnější, nicméně ani ten nemá více jak 96kW... No nevim...
Určite to nie je náhrada MPV, prinajlepšom jednoduchšia alternatíva. Ale to platí aj u konkurencie, nie len u VW. V prípade Volkswagenu to náhrada MPV je, ale, žiaľ, len čo sa týka ceny.
Jo, s tím souhlasím. Úplná náhrada za MPV to prostě není, jen se to při dobré vůli použít dá. Pak ale nevidím důvod za to dát o cca 150 tis více než u konkurence, která je poměrně kvalitní. Viz čtyřlístek od PSA/Toyota 😉