Novinky
Stejsn
8
protože v Evropě zbydou v nabídce dvě auta, tak jedno z nich bude nefosilní.
Ano, "mohou být", ale taky nemusí. Doufám, že v následujících několika letech budou blouznící bruselští ekoteroristé spláchnuti koronavirem a následnou ekonomickou krizí! 😄 :yes:
Dobrý je, že toho fosila si koupíš i za dvacet let. Horší je, že už teď na něj začni šetřit a jistou, že ti to bude stačit, nemáš.
Když mě k tomu dotlačí absence nabídky normálních nových vozů za slušné ceny, tak následujících 20 let klidně udržím v chodu moje současná poctivá auta. Jenom holt nedám vydělat nějaké automobilce a ta pak bude muset propouštět. Ale když si to takto ekofašisté v Bruselu budou přát, prosím! ;-\ ;-\ ;-\
Už tvoje hlava vyřešila dilema = že planetárně nejprodávanější nízko a bez-emisní vozy plnící i evropský emise = jsou co pamatuješ MIMO evropské výroby? JAK to ti volení zástupci evropských zemí kterým říkáš zřejmě kvůli nějaké VÁŽNÉ PORUŠE myšlení FAŠISTÉ = celé ty roky dělají?
VÍŠ že těch 50 let co snižujeme my tady v Evropě emise NEJSME lídry tohohle procesu = víš to žejo?
VÍŠ že těch 50 let co snižujeme my tady v Evropě emise NEJSME lídry tohohle procesu = víš to žejo?
Já mám zrovna auto nové a koupil jsem do firmy další 2 Mazdičky v dieselu. Mazda se snaží a proto byla odměněna. A navíc skvěle jezdí.
Jezdit na vodík je stejné jako přejít z Octy TDI na Dodge RAM. Výroba vodíku je především z plynu, akorát přímo na ten plyn dojedeš 4x víc. To je jak z gumama, odborníci radí dávat lepší dozadu a k tomu ty gumy přehazovat zadek s předkem, aby gumy byly pořád v podobném stavu.
Jak FAKT? FAKT věříš že přechod průmyslu na vodík = bude vodík vyráběn především z plynu?
Jak si to myslel s těma gumama? 😲 :😉 😁 :-!
Jak si to myslel s těma gumama? 😲 :😉 😁 :-!
Ty si dáváš na předohrab, taky lepší dozadu? Já teda ani letní ani zimní. Vždy lepší dopředu.
Je blbý když lehkej zadek ustřelí ..... stalo se mi to.
Nojo = to se ti s hybridem nestane no = lepší těžiště lepší rozložení hmotnosti mezi nápravy. Těžkej na dotování paliva závislej diesel vepředu = to víš no
Tak v lete je to jedno a v zime to chce jezdit s citem a naucit se reagovat na chovani auta, ale je lepsi kdyz ti drzi kola kteryma zatacis.
Na jar som bol v škole šmyku. Bol tam podobne zmýšľajúci chlapík. Na okruhu kde mal trénovať nedotáčaví šmyk mu vždy ustrelil zadok a už sa šúchal dverami napred. A na tých gúmach sa s tým nedalo nič robiť. Stať sa to naozaj tak sa môžeš len modliť, aby tam nebol strom.
A nedelal to naschval? Taky jsem byl na skole smyku a delal jsem tam takovy hovadiny schvalne 😁
Pochybujem. Bol v mojej skupine, takze cez vysielacku som pocul jeho komunikaciu s iintruktorom. A po par neuspesnych pokus isli pozret pneu. Zadne 7 rokov stare s dezenom asi 4 mm. Aj odtrhovu plosinu mal nastavenu ako pre auto bez ESP. A aj tak to bol problem chytat.
Já když byl před pár lety v Mostě na škole smyku, tak ta komunikace byla naštěstí jen jednosměrná. Takže na mě hulákal do vysílačky: "Smyk zadní nápravy, vymáčknout spojku"! A já tahal za rukáv a pod plynem se snažil udělat co nejladnější smyk 😁 😁 😁
Davat lepsi gumy dozadu je asi ta nejhorsi rada dnesnich pseudo odborniku...
Ono to vychazi z faktu ze vetsina ridicu jsou dementi co neumi ridit. Lepsi gumy vzadu maji zajistit ze se auto nedostane do smyku a oni se nevybouraj bokem ale nabouraji celne coz je bezpecnejsi.
Ono sice asi jak tak koukám po světě JE FAKT ŽE VĚTŠINA ŘIDIČŮ JSOU DEMENTI CO NEUMÍ ŘÍDIT = ale horší pneu na poháněnou nápravu = to je DEMENTNÍ JEŠTĚ VÍC 😁
Je to tak. Vetsina ridicu jsou na baterky. Horsi pneu na pohanenou napravu o tom jsi se se mnou hadal ze se ma delat. Radi to podle tebe odbornici. Snad jsi nezmenil nazor.
Proboha PROČ si zase VYMÝŠLÍŠ? 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲
Nevim jestli je lepší viz ty 16:46 včera nebo SI prostě jen VYMÝŠLÍŠ 😲 😲 😲 😲
Nevim jestli je lepší viz ty 16:46 včera nebo SI prostě jen VYMÝŠLÍŠ 😲 😲 😲 😲
Tak tuhle hádku si ale vybavuju celkem jasně. Ještě jsi se mi vysmíval, že nedám na odborníky a dávám si lepší gumy vždycky na předek, ačkoliv bych to měl podle "odborníků" dělat přesně obráceně.
Jj a POMOTAL si to jako ... jako teď naposled ty pneu co vzadu vydržely násobek = jednak odmítáš že by mohly vydržet tolik a druhak přes jasnej text v odkazu sis furt dál mlel to svý o zadní NE poháněný nápravě, že je jasný že tam tolik nedostává zabrat
Tohle už znám = tenhle týden si stihl i jarní pitomost vlády roušky v autě s příslušníkem rodiny = popřít a napsat že sem si to vymyslel, pak po odkazech na zavedení tý pitomosti a odkazech na zrušení tý pitomosti napsat že sis vlastně dělal srandu a pak to zase začít popírat. Mimochodem CO z toho platí = zrovna teď?
Šup hup odpověz musím do (covid bezpečné) práce https😐/www.novinky.cz/…-nebude-40339895#…
Tohle už znám = tenhle týden si stihl i jarní pitomost vlády roušky v autě s příslušníkem rodiny = popřít a napsat že sem si to vymyslel, pak po odkazech na zavedení tý pitomosti a odkazech na zrušení tý pitomosti napsat že sis vlastně dělal srandu a pak to zase začít popírat. Mimochodem CO z toho platí = zrovna teď?
Šup hup odpověz musím do (covid bezpečné) práce https😐/www.novinky.cz/…-nebude-40339895#…
že se zadek sjíždí u předohrabu výrazně pomaleji jsem nikdy nepopíral. Jenže gumy se běžně rok co rok prohazují přední za zadní, takže v reálu se ti nestane, že na předku najedeš třeba 40 a na zadku 80.
Takže furt ti to utíká = v tom testu šlo o POHÁNĚNOU přední nápravu a POHÁNĚNOU zadní TO sis popletl = na přední vs na zadní (vysvětloval sem ti to v lehké nadsázce o PRÉMIOVÉM pohonu který se PRÉMIOVĚ stará o pneu) nápravě. Na zadku vydržely téměř násobek
Myslim že všichni rsp. totálně většina přehazujeme při výměně přední/zadní
Tak CO u tebe platí zrovna teď ve věci jarní blbý příkaz vlády = roušky v autě i s holkou s kterou si minulý 2 hodiny...? Ne ano ne = byl zatím dosavadní průběh = dnes?
Myslim že všichni rsp. totálně většina přehazujeme při výměně přední/zadní
Tak CO u tebe platí zrovna teď ve věci jarní blbý příkaz vlády = roušky v autě i s holkou s kterou si minulý 2 hodiny...? Ne ano ne = byl zatím dosavadní průběh = dnes?
Já se bavím obecně. Zadní i u zadohrabu by měly vydržet víc, protože nejsou namáhaný při zatáčení a taky jsou výrazně méně namáhány při brzdění. Když je všichni přehazují, tak pak nemůže ovšem nastat eventualita, že na zadních najedeš víc.
Roušku v autě si nosil pokud vím jen ty. Já tě s dostatečným sarkasmem jen upozornil, ať neděláš stejnou chybu i teď, tak proč to máš potřebu furt vytahovat? 😁
Roušku v autě si nosil pokud vím jen ty. Já tě s dostatečným sarkasmem jen upozornil, ať neděláš stejnou chybu i teď, tak proč to máš potřebu furt vytahovat? 😁
Takže jako vždycky = tenhle týden si pomotal roušky, pomotal si test kilometrovýho proběhu kol, pomotal si HEV a PHEV pohon RAV4, pomotal si co já a nasazení lepších horších pneu. To průběžně prokládal přídomky KRETÉN atd. Takže asi bez překvapení = že takhle si představuješ že to je smáznutý vyřešeno
https😐/www.youtube.com/watch?…
https😐/www.youtube.com/watch?…
když odhlédnu od toho, jestli to dává nějaký smysl, zůstane mi otázka, jak to mám udělat se zadokolkou, přezuju na novou sadu a po týdnu budou zadní víc sjeté než přední, protože jsou poháněné. to budu měnit každých 14 dnů?
Tuhle sem dával odkaz na test kilometrovýho proběhu pneu = stejná pneu na předku vydržela nevim asi 45 t. km na zadku 79.000 km
Jazdis iba drag race? Lebo predne gumy inak dostavaju zabrat v kazdej zakrute a pri kazdom brzdeni. Na stvorkolke s medzinapravovim diferencialom mi vzdy rychlejsie mizli predne. Podla tvojej logiky by sa mali drat rovnako.
Jsem zvědavý, co to udělá s trhem veteránů.
V normálním kapitalismu se zhodnocují.
Ale bude tu za deset, dvacet let ještě kapitalismus?
V normálním kapitalismu se zhodnocují.
Ale bude tu za deset, dvacet let ještě kapitalismus?
Tak tomu verim, protoze za par let bude i ta ma V8 alternativni pohon 😁