Novinky
ProchyTom
2
Tak pokud se holky slétali na klíčky od bentley, tak to nebyli holky ale projetý špindíry. No a jinak bacha jeste na jednoho pitomce tady, co jezdi rad prilepenej na *** auta. Tak v klidu, zadny zmatky, je to normalni.
Jako herce ho moc nemusím, hraje dost slizouny, ale asi je to fajn chlap.
nevím, jestli je to pravda, každopádně to vykládal někde Pébéchá nebo Kodym, že prej když byli rozhádaní s Dvořákem, že mu Kodym říká /už fakt nevím přesně, kdo ten nápad měl/ "hele tady má Dvořák klíček vod svýho Bentle-y" (schválně foneticky, pejorativně) a rozjel se s tím a napálil mu s tím do popelnice 😄 😄 😄 taková klukovina no😊
Čenský seznam aut překvapil, jinak charismatický chlápek, skoro jako Sir Sean Connery budiž mu země lehká😞
Čenský seznam aut překvapil, jinak charismatický chlápek, skoro jako Sir Sean Connery budiž mu země lehká😞
... Plzně do Karlových Varů je fakt dobrá, tu mám rád.
Jednou takhle jsem šel po Collins Ave a cca na křižovatce se 16th na zemi ležela halda klíčků od různých značek, bylo mi blbý je sebrat a taky jak bych na letišti vysvětlil, proč to mám, asi to někdo ukrad valeťákům a pak zahodil. Hlupák, moh na to balit holky.
Jednou takhle jsem šel po Collins Ave a cca na křižovatce se 16th na zemi ležela halda klíčků od různých značek, bylo mi blbý je sebrat a taky jak bych na letišti vysvětlil, proč to mám, asi to někdo ukrad valeťákům a pak zahodil. Hlupák, moh na to balit holky.
ta historka je ujetá. Populární herec, dosti atraktivní a trpí nedostatkem sebevědomí...
Proč myslíš? 😁
tak on když si sedne do baru tak asi i bez klíčků od Bentley nemá nouzi o slečny, které by ho rády... naopak bych řekl, že většina těch holek si všimla jeho a ne nějakých klíčků... a proto si myslím, že jestli se na něho lepily tak to určitě nebylo kvůli těm klíčům, a jestli si to nemyslí on, zřejmě trpí nedostatkem sebevědomí... čemuž se mi, nechce věřit😊