Technika
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Svým způsobem logické. Renault je na dně, ruší větší modely, kde jsou diesely potřeba, a nabídku motorizací zbytku modelové řady brutálně seškrtává. Za chvíli si člověk bude moct vybrat mezi 1.0 TCe v Cliu, Capturu, Mégane, nebo Kadjaru a jestli se bude cítit při dotacích, tak Zoe nebo plug-in.
Renault je na dne...? Hoď sem tie červené čísla.
https😐/www.investicniweb.cz/…ni-za-deset-let/ a to bylo před koronavirem.
Jedna ztráta a už je na dně? No, ty máš tedy hodně pokřivené myšlení.
To není jedna ztráta. Kdybys sledoval dění v automotive, tak víš, že celý koncern prochází restrukturalizací, propouští, snižuje náklady a mění strategii. Teď je ještě ve větší ztrátě, než se očekávalo.
To pořád neznamená, že je na dně, i když věřím, že hlupáci by rádi viděli konec Renaultu. Tak se k nim zbytečně nezařaď nesmyslnými kecy.
Jestli je u dna, na dně nebo nad dnem, je celkem bezpředmětné. Každopádně snižuje produkci, šetří, přehodnocuje působení na jednotlivých trzích a unifikuje techniku. https😐/zpravy.aktualne.cz/…42f0cc47ab5f122/
A hele, jak najednou obracíš... 😁 😁
Sladké tajemství - dělají to momentálně všichni!
Sladké tajemství - dělají to momentálně všichni!
Ne, opravdu všichni nerestrukturalizují celý koncern.
Aha... a proto VW mění strukturu značek, proto Ford přepracovává celou nabídku k zeštíhlení, proto se Fiat radši spojuje s PSA, Suzuki kupuje Toyoty, i prémiové značky hledají spolupráci kde můžou... ale v háji je jen Renault. 😁 😁 😁 😁
No to je šok, že se výrobci posouvají kupředu a reagují na ekoterorismus. Ale je rozdíl snížit produkci o 700 tisíc aut ročně, protože jsem ve ztrátě, a přeznačkovat si hybrid nebo EV od partnera. FCA je v p.... asi od roku 2001. EDIT: jaj, teď si všimneš, že FCA v roce 2001 neexistovalo. Užij si to, inkvizitore.
Inymi slovami zvysuje svoju ziskovost na predane auto...
Ale nie je na dne 😉
V diskusii sa tazko berunslova spat, ale si to proste prestrelil tak to nechaj tak a nemotaj sa v tom.
Je to proces vo firme, ktora bola pred 3-5 rokmi na vzostupe a uz nie je. Nic prekvapive zbavit sa R&D do technologie, ktora kazdorocne klesa a zaroven je kazdorocne zlozitejsia.
Ale nie je na dne 😉
V diskusii sa tazko berunslova spat, ale si to proste prestrelil tak to nechaj tak a nemotaj sa v tom.
Je to proces vo firme, ktora bola pred 3-5 rokmi na vzostupe a uz nie je. Nic prekvapive zbavit sa R&D do technologie, ktora kazdorocne klesa a zaroven je kazdorocne zlozitejsia.
Když vám na tom tak záleží, tak není na dně. Akorát není ziskový a management to bere natolik vážně, aby přehodnotil dosavadní plány a zvýšil efektivitu výroby i za cenu ústupu z pozic. Což zřejmě znamená zrušení Talismanu a spol. a tím nerentabilitu vývoje dieselových motorizací. Trochu se obávám, aby to nebylo jako s FCA.
Panejo... ty válíš. Ani Renault oficiálně neřekl nic o konci Talismanu, ale ty už máš jasno. Ty jsi fakt materiál, to se hned tak nevidí.
O konci větších Renaultů se spekuluje už asi půl roku... https😐/m.autorevue.cz/…cenic-a-talisman
Spekulují novináři, automobilka neřekla nic. Ale jo, chápu, tobě to stačí.
Taky jsem netvrdil, že řekla. Ale chápu, Blue Sunově diskusní inkvizici to stačí.
Ty na základě spekulací a všeobecné situace trhu vymýšlíš konec značky, ne já. Tak si nech inkvizici a narážky pro sebe, protože tady taháš za hodně krátký konec.
Lžeš a vkládáš mi do klávesnice, co jsem nenapsal.
"Renault je na dně, ruší větší modely," "zřejmě znamená zrušení Talismanu a spol. "
Já nemusím nic vkládat, tvá klávesnice to dělá za mě.
Já nemusím nic vkládat, tvá klávesnice to dělá za mě.
Jestli jsi sem přišel vysírat a hádat se o definici dna a rušení nebo nerušení, tak nazdar, nemám na tebe čas. Téma diskuse je o něčem jiném.
Já? Ty se tu pořád vykrucuješ jak žížala, protože jsi napsal ***inu a nemáš ji ani čím obhájit. A ještě kopeš do ostatních, jako by za to mohli oni.
Ne, blb jsi ty.
Ne, blb jsi ty.
na dovolenku...za dalekou pracou je dizlacik vyborny....az nenahraditelny....a to tie som fanda dizlacikov :-!
Nyní jsou čisté, silné, kultivované a tak se zruší. Co bude mít za motor Master.
Litrový tříváleček po vzoru Fordu.
https😐/www.auto.cz/…parkujete-131450
https😐/www.auto.cz/…parkujete-131450
Kultivované?
V mainstreamu ani kultivované ani čisté. Už se hodně přiblížili svým limitům a stále si myslím, že je co zlepšovat, že by to šlo. Ale na úkor spolehlivosti z důvodu větší složitosti. Už teď jsou dost komplikované, náchylné na pravidelnou údržbu a kvalitní naftu.
Doba nesmrtelných dieselů už je dávno pryč. Taky ty nesmrtelné diesely měly problém vůbec s euro4
Doba nesmrtelných dieselů už je dávno pryč. Taky ty nesmrtelné diesely měly problém vůbec s euro4
BMW 630d si dovoluje s tvým tvrzením zásadně nesouhlasit. A taky Ford S-Max 2.0d, BMW X1 118d, jen z toho co jsem jel poslední dobou. Šup klapky z očí dolů...😄
630d není mainstream. A kultivovanost čtyřválců je rozhodně diskutabilní.
Vlastnil jsem dnes uz stary Avensis 2.0 D4D 93kW a paradni kultivovanost.
EV auta sice nemaji komplikovany motor, ale budou nachylne na problemy s elektronikou a to bude veselo.
Za č 4 roky, az se nemci zacnou zbavovat elektrickych hracek, co si nakoupili z dotaci, bude veselo na trhu.
EV auta sice nemaji komplikovany motor, ale budou nachylne na problemy s elektronikou a to bude veselo.
Za č 4 roky, az se nemci zacnou zbavovat elektrickych hracek, co si nakoupili z dotaci, bude veselo na trhu.
Jasně, tak hlavně, že spalovací auta vůbec nemají problémy s elektronikou... 😁 😁 😁 Vždyť je to už dnes největší zdroj problémů v autech.
Prave proto, ze uz dnes maji spalovaky problemy s elektronikou, tak EV auta, kde je mnohem vic elektroniky se budou potykat s jeste vetsima problemama.
Což je naprostý nesmysl. Protože elektrický pohon není ničím extra choulostivým, na rozdíl od palubní elektroniky, která dělá nejvíce problémů. Což umí rozlišit i průměrně myslící člověk.
EV auto ma jeste vice elektroniky nez spalovaci motor - doporucuji vzdelat. Uz jen hlidani kazdeho clanku baterie, celkoveho stavu baterii, miliony pomocniku o ktere nikdo nestoji, ale maji vynahradit vysokou cenu atd. S timhl ebudou v budoucnu velke starosti.
Pomocníky mají jen EV? Wow, co já se tu ještě nedozvím.
Je zajímavé, že zatím jsou problémy akorát s palubní elektronikou typu infosystémů a ovládání výbavy auta, ale se silovou elektrickou částí pohonu se ty problémy stále ne a ne vyskytnout. Kruci, co zase dělají všichni špatně, když mrazik to ví líp?
Je zajímavé, že zatím jsou problémy akorát s palubní elektronikou typu infosystémů a ovládání výbavy auta, ale se silovou elektrickou částí pohonu se ty problémy stále ne a ne vyskytnout. Kruci, co zase dělají všichni špatně, když mrazik to ví líp?
Opravdu chápeš slovo kultivovanost dobře?
Napište nějaký dieslový motor který by se alespoň blížil svým zvukovým projevem benzínovému (o porovnání s EV snad nikdo ani nezauvažoval).
Napište nějaký dieslový motor který by se alespoň blížil svým zvukovým projevem benzínovému (o porovnání s EV snad nikdo ani nezauvažoval).
Ted uz jen pockat tricet let az ty soucasny doslouzi...
Snad se toho doziju.
Tak treba uz my vnoucata budou dychat cistejsi vzduch.
Skoda, ze ma a hlavne mela Evropa - nesmyslne - mirnejsi normy pro diesely.
A ani ty se nedodrzuji... :no:
Snad se toho doziju.
Tak treba uz my vnoucata budou dychat cistejsi vzduch.
Skoda, ze ma a hlavne mela Evropa - nesmyslne - mirnejsi normy pro diesely.
A ani ty se nedodrzuji... :no:
... a o děcka z Afriky se nestaráme, nejsou vidět, a kde se jen ten špinavý vzduch bere v Číně, když tam diesely prakticky nejsou ...
Opravdu nevím, v čem je drancování vzácných kovů lepší než těžba ropy.
Opravdu nevím, v čem je drancování vzácných kovů lepší než těžba ropy.
Ta slovní manipulace, to je tak krásné... Ropa se těží, to je v pořádku. Ale kovy drancují, aby to vypadalo hodně špatně. Ty jsi tak kouzelný...
Smrdíš demagogií na sto honů, hochu! 😒 :no:
Od tebe to zrovna sedí. 😁 Nezapomeň na dětskou práci.
Hlavně ty na ni nezapomínej, až tady zase budeš obhajovat ty elektroplečky! 😉
Až se ode mě dočkáš obhajoby elektrických aut, dej vědět. Jé, promiň, ono se to ještě nikdy nestalo, takže máš zase smůlu... 😁
A neni to snad pravda ? Porovnej ropny vrt vs lithiovy dul . Dale nalsedne zpracovani ropy a vytezovani lithia, atd.
Svinstvo je to obojí stejné. A takové drobnosti jako neustálé havárie ropných tankerů a potrubí, to taky hezky pomíjíte.
Můžeme porovnávat - https😐/www.stoplusjednicka.cz/…nadskeho-mordoru
Spotřeba lithia a ropy je řádově někde jinde. A "recyklace" ropy taky trvá a pár miliónů let pomaleji.
Spotřeba lithia a ropy je řádově někde jinde. A "recyklace" ropy taky trvá a pár miliónů let pomaleji.
Neuplynou ani dva roky a tahle polostátní automobilka bude v licenci vyrábět motory TDI...
Proč by Renault začínal s výrobou takového odpadu?
Bude mít jen dvě možnosti, buď vyrábět auta s dieselem, nebo zkrachovat. Třetí varianta není.
Diesel je mrtvý, Ado... smiř se s tím.
Aby to zase nebyly jen silácké řeči ... Většina automobilek tohle vypustí do světa aby vypadali lépe před ekoteroristy a EU , ale kdo ví jak to pak bude ...
Jelikož jsem odpůrce SUV a nikdy bych si ho dobrovolně nekoupil, ale zároveň chci trošku větší auto (Clio je sice parádní ale už moc malý) , tak skoro nevím co bych si v Renaultu vybral do budoucna, když to vypadá že i z Meganu chcou udělat nějakou prasárnu ...
Jelikož jsem odpůrce SUV a nikdy bych si ho dobrovolně nekoupil, ale zároveň chci trošku větší auto (Clio je sice parádní ale už moc malý) , tak skoro nevím co bych si v Renaultu vybral do budoucna, když to vypadá že i z Meganu chcou udělat nějakou prasárnu ...
Není důvod, proč dál vyvíjet diesly. Evropa chce spalováky v podstatě zakázat a mimo Evropu stačí benzín.
"Evropa chce spalováky v podstatě zakázat"... Ty seš pěknej manipulátor! Ve skutečnosti chce spalovací motory v Evropě zakázat jen pár pseudoekologicky extrémistických politiků, to je vše. Za pár let si na ty jejich žvásty nikdo ani nevzpomene!
Mégane bude normální hatchback, tak nevím, kde zase bereš ty prasárny.
No podle té studie to spíš vypadá, že to bude debilní krossover.... 😒 :no:
Za tvou slepotu fakt nemůžu.
Nápodobně! 😄
Jsi fakt hodně hloupý a nenávistný. Mégane podle studie není žádný cross, je to obyčejný hatchback, jen s příliš nízkým prosklením kabiny, takže vypadá mohutně. Což se mi ani trochu nelíbí, zase z toho bude výhled jak z tanku, to mě štvalo už u předchozí generace, kterou jsem chtěl koupit. Současná je na tom o dost líp.
A blbý efekt dělá i kolmá příď, ale to je zkrátka ústupek bezpečnostním a prostorovým požadavkům.
A blbý efekt dělá i kolmá příď, ale to je zkrátka ústupek bezpečnostním a prostorovým požadavkům.
Hloupý? Nenávistný? Proč všechny soudíš podle sebe? 😄
To je dost slabé i na tak hloupého tvora jako ty, ale aspoň tím ukazuješ, jak moc jsi v koncích.
V koncích? Hloupého tvora? Na nic jiného, než ubohé urážky se už vážně nezmůžeš? 😁
Argumentace vůči tobě nemá smysl, protože jsi příliš hloupý na to, abys ji i jen chtěl chápat, natož pak vůbec zvládl pochopit.
https😐/www.auto.cz/…ni-uspech-136153
Edit
Renault Mégane dorazí jako crossover?
No myslim, ze tu vedete diskuzi o nicem.
Koncept Meganu ma 1,51m na vysku, tudiz spis hatchback..
Ale treba to ma vyskou blizko k 2008. 😲
Edit
Renault Mégane dorazí jako crossover?
No myslim, ze tu vedete diskuzi o nicem.
Koncept Meganu ma 1,51m na vysku, tudiz spis hatchback..
Ale treba to ma vyskou blizko k 2008. 😲
proti benzinu, ktere dela u spotrebni dane 30%, tak se naftak v osobnim aute nikdy nechytne
No nakonec ještě bude z těch našich HDI, TDI, CDI, TDCi, CRDi, JTD, dCi, D, atd... vyhledávaná sběratelská záležitost 😁 A až to budeme střílet dál, tak třeba tolik neproděláme 😁
Nevidím za tím nic jiného než politické prohlášení.
Mají kompletně novou nebo zásadně inovovanou paletu vznětových motorů, na pár let mají určitě klid.
Euro 7, které do toho opět hodí vidle je pro teď pořád ne zcela uzavřenou záležitostí. Zatím to vypadá, že se půjde po spotřebě paliva, měřících cyklech a tím nepřímo po hmotnosti a čelní ploše. Jsem zvědavý, jak budou ti lidé vystupovat teď z těch zbytečně obtloustlých a přerostlých SUV... ano, je tam hmotnostní koeficient, ale těch průměrných 95g/CO2 je šílených pro vše co není malý sedan nebo liftback.
Mne ten zatracovaný diesel pořád dává větší a větší smysl a to jsem byl kdysi zastáncem benzínu.
Mají kompletně novou nebo zásadně inovovanou paletu vznětových motorů, na pár let mají určitě klid.
Euro 7, které do toho opět hodí vidle je pro teď pořád ne zcela uzavřenou záležitostí. Zatím to vypadá, že se půjde po spotřebě paliva, měřících cyklech a tím nepřímo po hmotnosti a čelní ploše. Jsem zvědavý, jak budou ti lidé vystupovat teď z těch zbytečně obtloustlých a přerostlých SUV... ano, je tam hmotnostní koeficient, ale těch průměrných 95g/CO2 je šílených pro vše co není malý sedan nebo liftback.
Mne ten zatracovaný diesel pořád dává větší a větší smysl a to jsem byl kdysi zastáncem benzínu.
Achjo, tohle zkoušej na někoho jiného.
Ostatní spekulace přenechám Okakůrovcům.
https😐/www.autoforum.cz/…ice-nez-diesely/
1.Dnes je západ závislý na ropě.
2.Čína do toho neinvestuje soukromé peníze - jde o investice čínské vlády. Tady se bojuje proti hrsce dotací na EV a argumentuje se čínou která jede celá na vládních investicích.
Poslední dobou mi děláš radost.
2. závislost na lithiu, tedy sponzoring Číny
3. závislost na ropě/plynu, tedy sponzoring Islámu a Ruska
Jsi směšný zoufalec.
A ta slozitost se poté projevuje v koncové ceně.
Mimochodem, poslední dobou vychází stále více článků o tom, jak jsou moderní benzíny složité a pokud se vyskytne problém, málokdo dokáže rychle najít problém.
Mimochodem, co je na moderním dieselu složité? Co je tam tak složitější než u moderního benzínu?
https😐/www.garaz.cz/…diesely-21003589
https😐/www.garaz.cz/…si-veci-21004937
Ano v porovnani pred 20 lety jsou benziny složitější než byvaly. V porovnani s dieselem rozhodne ne.
Tak například oproti mému benzinu maji navic😒br /> Turbo, spojku, alternátor, v případě automatu mechatroniku( automat mam taky ), SCR, DPF, S&S , inteligentní dobíjení baterie, choulostivé vstrikovace. To jsou věci, které mne napadli bez přemýšlení, no 3 řádky je dost.
2. Ty věci co jsi vyjmenoval, to patřilo k těm benzínům? No, asi ano. Navíc je tam ještě zapalování...
Co tedy u dieselu je a u benzínu není?
A obráceně, co je u benzínu a u dieselu není?
Tak schválně.
Diesel je ale narocnejsi na vyrobu, protoze vstrikovani, blok a klikovy mechanismus musi zvladat vyssi tlaky dane principem dieselu.
Netvrdim, ze diesel patri do mestkeho auta, ale jeho miesto vo flotile kriznikov dialnic je zasluzene.
To ze doba patri hybridom a diesel uz nie zial nie je dovod na radost...je to dokaz nespravne nastavenej legislativy.
Zial ani ludia vysoko ekologicky mysliaci nechapu niektore suvislosti.
Nepotrebujem sa samozrejme hadat, tato problematika nie je diskusiu na tomto fore, treba toho precitat viac ako clovek najde na wikipedii...
A na zaver...nic sa neukazalo. Pretoze diesle generuju len tolko NOx, kolko im umozni SCR...PM pustaju len tolko kolko pusti DPF.
Navíc SCR když bude fungovat tak ok. Ale taky by měla automobilka zajistit, aby to fungovalo a ne že si to kdekdo nechá vypnout. Stejně tak s filtrama.
Áda je jden troll, který oslavuje diesely.
Když se sníží dieslem emise, tak mi tedy řekni jaké auto D segmentu mám pořídit, abych je snížil, když teď benzínové jezdí do 4 litrů?
https😐/moje.auto.cz/?…
Konkrétně 3,6l benzinu je v přepočtu na CO2 asi 3,2l nafty. Tak povídej, jaké v D segmentu auto sníží emise dieselem?
Spalovák smrdí, některej víc, některej míň. Diesel smrdí taky a to i při tankování. Prostě to k tomu patří. Můžem se přít jak moc, ale tvrdit že nesmrdí je zavírání očí před skutečností.
Zkusil jsi to, pro jednou to nevyšlo.
Edit: nejlepší je to takhle - jdi na procházku do lesa tak na 2 hodiny bez toho aby jsi potkal auto. Pak stačí aby jedno auto projelo ( je jedno jestli fungl nový) a máš jasno.
Já se s tím setkávám často při návratu z běhání..
S novým TDI se setkávám, posun tam je, ale cítít furt je.
Je to stále o tom samém, někdo se tu hádá jak je diesel v osobním autě kultivovaný, někdo tu tvrdí, že EV je stejně hlučné jak spalovák a někdo tvrdí, že spalovák nesmrdí. Je to vše i o osobním vnímání. Nemám zas takový problém s tím, že někdo chce jezdit v osobním autě s dieslovým motorem, ale tvrdit že je to tiché, pohodlné a čisté je popírání reality.
K tankování - byl to můj aktuální zážitek proto jsem ho připsal. Mastná hadice, smrad nafty a luxusní auto.
Ale chápu, co chceš slyšet. Oproti EV se v tom nedá jezdit. Hrozně to smrdí, smrtelné vibrace uvnitř, na benzínce hadice k pozvracení, z hluku praskají bubínky.
Připomínáš mi ortodoxního vegetariána, co si čuchne k masu. Nejspíš se pozvrací. Což neznamená, že maso je špatný. Jenom to, že je to pošuk.
Nemám moc rád přirovnání a i to tvé mi moc k situaci nesedí.
Jistě je spousta naftových aut, která jsou lepší než ostatní naftová auta, ale když by šlo pouze o tichost a pohodlí, nejspíše mají tahle auta benzínový motor. A když porovnáš EV s benzínem tak jsi zase o stupeň jinde.
Když bych měl zabrousit k tvému přirovnání, příjde mi spíš, že tě chci přesvědčit, že opravdový burger z kvalitního masa sice stojí víc, je menší a musíš pro něj do vzdálené restaurace, ale je lepší než McDonald.
Přirovnávat EV ke kvalitnímu bergeru a ICE k McDonald, to je strašný blábol. Strašný.
Takže přirovnávat EV k náhražce nechápu. Proto přirovnání nemám rád.
Veganský burgr neberu jako náhražku, ale jako alternativu, byť ne pro mě. Takže mě to přirovnání přijde skoro ideální.
Přirovnání prostě nejsou vhodná stejně jako zbytečná poznámka o tesle.
Edit: s benzínovým 6valcem by to auto bylo nejspis lepší než s dieslem.
Že má spalovací motor vyvažovací hřídele a dvojhmoty - koho to zajímá? Sednu do auta a jedu. Tiše, komfortně. Smiř se s tím, že spousta lidí má rádo zvuk motoru (ne všech) a vůni paliva. To, že z toho někteří elektrofans dělají vibrace V3S a z paliva močůvku, na tom nic nezmění.
S benzínovým šestiválcem bude cesta do práce stejná jako s naftovým.
Nejde o jednoduchost, spíš o samotný princip. Máš pohon který je tichy, prostý vibrací a to za všech provozních teplot a režimů a pak máš diesel který aby vůbec byl možný dát do osobáku musí mít x mechanických úprav a odhlučnění.
Proč je diesel v osobních autech? Je to v 99% finanční hledisko. Prostě nemáš na to platit spotřebu benzínového.
Právě proto "koho to zajímá" si myslím, že mé přirovnání s hamburgrem nebylo tak daleko. Koho zajímá, že maso není čerstvé, stačilo přidat koření, technologický postup a jde to jíst... koho by to zajímalo co jí...
Edit: "spousta lidí má rádo zvuk motoru (ne všech) a vůni paliva"
Vůně nafty je zajímavý pojem..
Dej si trasu do planovace a vyjde ti to mozna pomaleji.
Ja jezdil do prace prumernou 60km/h.
25 min mimo mesto / vesnice...
Normalnim stylem - to je temer podle predpisu.
Abys s Corollou hybrid jel za 6,5, myslim, ze bys musel (mimo dalnice) jet hodne za zakonymi limity!
Muzes mi povedet z ceho vychazi tvuj odhad??
Corolla 2.0 hsd ma normovanou spotrebu 3.7l.
Octavia 2.0 tdi ma take 3.7l.
RAV4 hybrid ma normovanou spotrebu 4.5l.
A normalni clovek ma myslim s RAV spotrebu 6.5l vcetne dalnice!
Pravidelne jazdievam trasu co ma 89 km. Ak idem po dialnici tak to dam za 50 minut so spotrebou 5-5.2. Ak idem cez pezinsku babu ( oblubeny kopec motorkarov). tak do davam za cca hodinu so spotrebou 5.5. V oboch pripadoch by bol rozdiel na hybride minimalne liter, mozno viac ak by som mal stihnut rovnake casy. A ano, cele to je o tom ze mi staci si privstat si 10 minut skor a hybridom to bude to iste, mozno lepsie. No otazka predsa nie je postavena takto. Ak casom prestanem privstavat o 10 minut skor a proste budem jazdit rovnako ale za viac...a sme pri tom co sok pisal. Auto, ktore na papieri dosahuje nejakubspotrebu, dokonca za istych podmienok ju dosahuje aj realne vsak pri vyuzivani pod zatazou uz ulieta. A tak tu neplati, ze hybrid je lepsi ako diesel...hybrid dokaze jazdit s lepsou spotrebou, ale co z toho ked bude malokto tento rezim vyuzivat. Alebo si myslis, ze keby som dostal hybrida tak zacnem jazdit s cielom mat spotrebu 4litre a travit denne v aute 20 minut navyse? No nie...takze budeme mat vsetci ekologicke auta, ale nie vsetci ich budu vyuzivat spravnym sposobom - a diesel by to riesil.
Neberiem Vam ze so svojimi autami jazdite spravne a ekologicky a ze tie vozidla vam umoznuju setrit. Ale mozno vystupte z bubliny a pozrite sa aj na inych uzivatelov, ktori auto pouzivaju tak, ze je proste diesel vhodnejsi...o tomto je moj prispevok.
A nemyslim, ze jezdi pomalu nebo ekologicky. To si myslis jen ty..
Zkus ho poslouchat. 😉
Kdyz ma Corolla stejnou normovanou spotrebu jako Oct, tak nebude v praxi jezdit za vic, krome o neco vyssi spotreby na dalnici.
Opet tvuj vymysl, ze bude. Promin.
Heled, na dalnici ti tvuj diesel neberu.
Ja bych ho teda nechtel ani tam.
Ale na silnici je podle me hybrid (Corolla vs Oct.) lepsi. Uz proto, jak novy dsg nechutne motory podtaci.
A o meste snad psat nemusim. 😄
PS Uzasny evo TDI motor ma 52mgNOX/km zatimco Corolla ma 27mg/km. :-!
Pokud jedu s Camry na dálnici tempomat GPS 130, jsem na 5-5,5 podle reliéfu a provozu. S corollou spíš o litr víc.
Ale souhlasím, kdo chce tahat těžký příves, nebo létá dálnice 160, tak tam bude diesel lepší.
Novej evo má fakt 52mg NOx? já myslel, že se prsil VW, že to dokážou za téměř nulu s dvojitým katalyzátorem a SCR
Normovanych ma 11mg?
RDE se dost tezko dohledava..
Nasel jsem 52.
Misto 11 mít 52, tedy cca 500%, to je huste. No aspoň uz to je v daném limitu, ne jako u par let starých, kde to misto 80 bylo i přes 800.
Kde hledas ty výsledky RDE?
Tak jsem cerpal odtud.
https😐/www.nextgreencar.com/…-manual-6-speed/
A 52mg bylo i u Passata evo i u Golfu.
Popravde si tou hodnotou nejsem uplne jistej...
Ale ta relace s polovinou u benzinu by mi davala smysl.
Ja cetl asi pred rokem test nejvic nejcistejsiho posledniho dieselu od Mercedesu.
Ale jeho benzinovy ekvivalent byl cistejsi. 😲