Technika
skejpa
5
Přesně, nejsem fanouškem Tesly ale je to test o ničem. Tesla má nejlepšího autopilota a jen proto, že nesleduje pozornost řidiče tolik, jako ostatní, tak skončila druhá ? To mi teda přijde ujeté. Měli to nazvat test monitorování řidiče při autopilotu. Navíc není autopilot jako autopilot... Zavádějící nadpis jako obvykle.Třeba potřebovali v testu překvapivého vítěze, aby se to lépe prodávalo 😄
Přejít do diskuze
Na první pohled mi ty dvě kategorie, které vyhrála Tesla, přijdou důležitější, než ty tři zbylé.
Žiaľ mám vo svojom okoli dosť oviec ktorý nepochopili čo je to asistenčný systém a sami sa radi stavajú do pozície asistenta vozidla.
Je mi jasné, že najviac sa tu budú vyjadrovať tí, ktorí originálny test nečítali, tak zvýrazním, o čom daný test bol. Je to paradoxne veta z posledného odstavca v tomto článku, konkrétne: "byl brán velký důraz na monitorovací systémy, které kontrolují samotného řidiče a jeho pozornost nebo sledování provozu"
Novejsi modely maji kameru smerovanou na ridice, takze predpokladam, ze v nejake budouci aktualizaci funkce sledovani unavy ridice pribyde.
Asi měla svůj dobrý den a nic se nepodělalo a tak se dostala až na druhé místo.
Jisté je, že čím méně asistentů tím lépe. Jediné co v autě má smysl je hlídání mrtvého úhlu, jinak nevidím důvod jakýkoli asistent používat, tedy pokud člověk není úplná ovce a tím pádem zase nemá za volantem co dělat.
Jisté je, že čím méně asistentů tím lépe. Jediné co v autě má smysl je hlídání mrtvého úhlu, jinak nevidím důvod jakýkoli asistent používat, tedy pokud člověk není úplná ovce a tím pádem zase nemá za volantem co dělat.
Což je trochu i důsledek doby. Nejnže ty asistenty mají a tak se místo řidičů staví do pozice, jak ty píšeš asistent vozidla" , ale i automobilky všem vtloukají do hlavy právě nesmysly, jak asistent zvládne to i ono a "slabší" jedinci jim to prostě vemou i s navyjákem.
Volvo skončilo až na sdíleném 9.-10. místě, což je divný. Bych čekal, že za omezení maximálky dostanou aspoň stobodový náskok 😒]
https😐/www.consumerreports.org/…istance-systems/
https😐/www.consumerreports.org/…istance-systems/