Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Slováci jsou o krok blíž létajícímu autu. AirCar má za sebou test ve vzduchu

9 komentářů

moan78
Mna by len zaujimalo, ked mu to pritlacne kridlo niekto oskrie (vodře vole) pred tescom, ci je dovolene s tym zasa letiet.
traveldrive
Dobrý postreh 😁 Ja by som to zase rád videl po crashteste...
Inak je to úplne o ničom, hračka pre pár dobrodruhov čo na to majú. Naviac je to čo sa týka financovania také všelijaké, takže asi radšej ruky preč.
Stejsn
To také nemá být pro každého joudu, co si pojede po obědě pro lahváče.
traveldrive
Využitie je ešte mizivejšie ako si myslíš. 😉
palix
Čisto teoreticky - koľko poznáte ľudí okolo seba, ktorí majú pilotskú licenciu? Ja z môjho širokého okruhu, ktorý tvorí asi tak "1 000 000" :-! ľudí asi 1 (slovom JEDNÉHO).
Predpokladám, že predaje nejakého "AirCar" budú absolútne minimálne.

Dúfam, že aj v budúcnosti ostane lietanie (pilotovanie lietadla) výsadou len pre niektorých ľudí. Keby sa rozdávali pilotné licencie tak ako vodičáky a lietadlá by boli dostupné pre každého ... Každopádne aj rôzne koncepty lietajúcich dronov a podobne považujem za plýtvanie energiou, nakoľko lietanie je energeticky oveľa náročnejšie ako pohyb po zemi, vode...
_Teddy_
...ked sa chce niekto efektne zabit: ani dobre auto, ani dobre lietadlo.
traveldrive
Celkom dobre si to vystihol. :yes:
palix
"_Teddy_" presne rovnako to vidíme viacerí. Za celé tie roky od prvého lietajúceho auta = Fantomasov Citroen DS :-! to ešte nikto neuviedol úspešne do výroby.
pallas
sledujem už dlhšie tieto ich pokusy, a nejde mi do hlavy, kto do toho sype peniaze? Už Aeromobil bol nejaký neprehľadný (Luxembursko, Cyprus...) a teraz Kleinvision s.r.o., ročný výsledok minus 400 tis. euro?