Za mňa super a 5 * dať to do produkčnej verzii ako roadster a podľa mňa . úspech zaručený 😄
traveldrive
1
Vieš si predstaviť, ako by z tohto vyzerala produkčná verzia? Do akej miery by bola podobná týmto obrázkom, ak vôbec? Proporcie sú celkom mimo realitu. Ako obrázok, predstava, je to pekné. Ale to je tak všetko. Spojitosť s Popularom Monte Carlo je vymyslená, súvislosť tam nie je žiadna, ani ideová, ani tvarová, žiadna. Len marketingový ťah na získanie pozornosti.
"V tomto případě však navrhoval celý vůz." - ako sorry, nevidím návrh auta, len niekoľko cvičných unreal skíc. Áno, pekné to je. Ale zatiaľ len hrubá idea, nič viac.
P.S. Nie chalanko, toto by nebol úspech, ale čistý prepadák. V dnešnej dobe nič také nemá najmenšiu šancu.
cjoctavian
0
Neskutocne ma irituje, ze Tudor ma v zadnom napise "D" nalepene o par milimetrov nizsie ;-\
"V tomto případě však navrhoval celý vůz." - ako sorry, nevidím návrh auta, len niekoľko cvičných unreal skíc. Áno, pekné to je. Ale zatiaľ len hrubá idea, nič viac.
P.S. Nie chalanko, toto by nebol úspech, ale čistý prepadák. V dnešnej dobe nič také nemá najmenšiu šancu.