Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Opulentní Aznom Palladium je venku. Kříženec pick-upu a luxusní limuzíny má přes 700 koní

17 komentářů

netcar.xx
koupi vsechno, takze i tenhle designovej potrat si sveho kupce najde.
traveldrive
Že zrovna človek s tvojim vyjadrovaním píše niečo o poloopiciach...
3_diamanty
kusok disproporcne ... hodne seknute na predok a dost natiahnute na zadok.. ale mozno to tak aj chceli kedze by to mal byt krizenec limuziny a pick-upu ... asi by to chcelo vidiet nazivo v premavke kazdopadne ciel byt iny a neprehliadnutrelny tu bude splneny na 120 percent... otazne uz len je to kto z movitych zakaznikov potrebuje zrovna takehoto krizenca... kedze odlisit sa od okolia da aj "klasickym" Geckom povedzme alebo s nejakym Escallade... ale jasne chapem ...toto je fakt uz "nieco extra" a kto ma doma v garazi uz nejake tie dve Gecka tak uz ma zrejme iny pohlad na vec... ved s jedlom rastie chut... ale inak vyslovene skarede to zase nie je... skor divoke a netradicne... :yes:
sorpersa
Presne tak, aj keď ten design je rozporuplný, áno nech je nech tu nie je šeď Kodiakov, Tiguanov, Atec, Tucsonov, Cayenov, Tuaregov... proste toto je šok.. a mne to vôbec nevadí, nevadí mi Multipla, nevadí mi Aztec, nevadí mi Rexton, pretože každý z nich má svoju tvár a je ľahko rozlišíteľný od iných, buldog tiež nie je peknučký ako Kokr, všák? PS: napr. zadok Stelvia levante, tiež ako cez kpír... ale to už je iná...
ericn
...splácanina 😒] 😒] 😒]
Beefcake
Neviem, odkial je vyrobca, ale ako prve mi napadlo, ze to je take nevkusne, ze to musi byt ruske.
Blue Sun
Obrať si název značky a zjistíš to hned. 😄
Roland Von Wagen
Automobilka zaměřená na luxus a pojmenují si ji tak, že obrátí jméno města. To je rafinovanost jak od batolete. Navíc to zní tak hrozně, že to překonává i arteon a grandland x.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Stejsn
No přesně tak. Drncne to a buď se poleješ, nebo z těch bublinek pobleješ. Když už v autě něco konzumovat, tak jedině řízek s chlebem.
Uživatel_5340709
Když seš zm*d a musíš to dát najevo i autem. 😒] :no:
traveldrive
Vidíš, a kto nemá na auto, dáva to najavo príspevkom na ACZ. Mohol si sa radšej zdržať, zaobišli by sme sa.
Blue Sun
na fotky, a marně hledám nějakou, u které bych si řekl, že je to aspoň přijatelné. Ne, prostě ne, je to hnus.
amerlock
jdu blejt, velebnosti!! :-! :no:
Petr Soukal
Nechápu jak se otvírá kufr,když bude auto zaparkované v řadě stojících vozidel...
Petr Soukal
Příspěvek podléhá schvalování.
Petr Soukal
Příspěvek podléhá schvalování.