Autofun
Opulentní Aznom Palladium je venku. Kříženec pick-upu a luxusní limuzíny má přes 700 koní
17 komentářů
netcar.xx
2
koupi vsechno, takze i tenhle designovej potrat si sveho kupce najde.
traveldrive
3
Že zrovna človek s tvojim vyjadrovaním píše niečo o poloopiciach...
kusok disproporcne ... hodne seknute na predok a dost natiahnute na zadok.. ale mozno to tak aj chceli kedze by to mal byt krizenec limuziny a pick-upu ... asi by to chcelo vidiet nazivo v premavke kazdopadne ciel byt iny a neprehliadnutrelny tu bude splneny na 120 percent... otazne uz len je to kto z movitych zakaznikov potrebuje zrovna takehoto krizenca... kedze odlisit sa od okolia da aj "klasickym" Geckom povedzme alebo s nejakym Escallade... ale jasne chapem ...toto je fakt uz "nieco extra" a kto ma doma v garazi uz nejake tie dve Gecka tak uz ma zrejme iny pohlad na vec... ved s jedlom rastie chut... ale inak vyslovene skarede to zase nie je... skor divoke a netradicne... :yes:
Presne tak, aj keď ten design je rozporuplný, áno nech je nech tu nie je šeď Kodiakov, Tiguanov, Atec, Tucsonov, Cayenov, Tuaregov... proste toto je šok.. a mne to vôbec nevadí, nevadí mi Multipla, nevadí mi Aztec, nevadí mi Rexton, pretože každý z nich má svoju tvár a je ľahko rozlišíteľný od iných, buldog tiež nie je peknučký ako Kokr, všák? PS: napr. zadok Stelvia levante, tiež ako cez kpír... ale to už je iná...
Neviem, odkial je vyrobca, ale ako prve mi napadlo, ze to je take nevkusne, ze to musi byt ruske.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Když seš zm*d a musíš to dát najevo i autem. 😒] :no:
na fotky, a marně hledám nějakou, u které bych si řekl, že je to aspoň přijatelné. Ne, prostě ne, je to hnus.
Petr Soukal
Příspěvek podléhá schvalování.
Petr Soukal
Příspěvek podléhá schvalování.