Novinky
ProchyToman
2
Pic, kdo to tenkrat pařil? Pocitam ze polovina deti co tu rozdava minusy a sere je zivot, tenkrat jeste chodili na nocnik. V utery XboxX, sosnu novou Mafii a paříme. Plesk dame minus 😁
Dixik2
2
Tak já hrál tu verzi co byla před 18 lety. 😄
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ozzman
0
Já, mne zas tak nenadchla, měl jsem radši GTA, dvojka byla hratelně lepší, ale krátká a po letech jsem teď dal trojku, protože nemohu vynechat, než se pustim do tohoto remake a ta až na grafiku mi přišla vlastně hodně dobrá, hlavně auta z té doby jsou top.
Atmosfera fajn, spracovanie niektorych veci takisto. Jazdny model by nebol ani tak trapny keby sa nevolal simulacia. Pribehovo tiez nie uplne to iste, aj ked teda boli tam aj prijemne prekvapenia kvoli hlbke. Ale maximalne osekane, Lucasove subquesty sa presunuli do Jizdy, kde to bola len priserna nuda. Za mna teda viac sklamanie ako prekvapenie a to som vela necakal.
Super, ale dostal si za to od parchanta mínus. Nevadí hoši, jedem dál. Plesk další majnus! 😁👍
Vážně jste tu hru hráli? Protože to tak nevypadá. Jízdní model je oproti původní hře otřesný, příběh sice přidá pár hezkých věcí, ale vynechal spoustu důležitých. Střelba je taky překlad jak se to nemá dělat. Výstřilím do chlapa 5 kulek z tompsnu a on se ani nezpomalí? A ještě na konec prdnou nějaký rappový sra*ec, který se ke je absolutně nehodí.
To teda čumím... Sme na serveri o PC hrách alebo na auto-webe?
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
To ty si tady špatně, na Slovensku nejsou ty internety?
Že to sem patří? Kolik jste toho napsali o těch autech?
Dle mého sem jednoznačně článek nepatří a to protože😒br /> - Ta hra je už chvíli vydaná, nechápu smysl takový obecný článek vydávat až teď
- O autech jste toho moc nenapsali
- Právě Daniel Vávra si stěžoval na to, že v remaku ten jízdní model není tak reálný jako v původní hře
- A ještě jednou: Snad je to web o AUTECH, jakožto fyzických dopravních prostředcích a ne o hrách ve kterých ty auta jsou. To už tu rovnou můžete psát o všech hrách jako Need for speed, apod... To ale nemůžete, protože i podle článku nejste hráči a tak nemůžete udělat kvalitní a objektivní recenzi.
Dle mého sem jednoznačně článek nepatří a to protože😒br /> - Ta hra je už chvíli vydaná, nechápu smysl takový obecný článek vydávat až teď
- O autech jste toho moc nenapsali
- Právě Daniel Vávra si stěžoval na to, že v remaku ten jízdní model není tak reálný jako v původní hře
- A ještě jednou: Snad je to web o AUTECH, jakožto fyzických dopravních prostředcích a ne o hrách ve kterých ty auta jsou. To už tu rovnou můžete psát o všech hrách jako Need for speed, apod... To ale nemůžete, protože i podle článku nejste hráči a tak nemůžete udělat kvalitní a objektivní recenzi.
Hra jako taková je docela OK, holt starej příběh naroubovanej na engine třetí Mafie, na tom se nedá nic zkazit.
Jenže tam chybí takovej ten wow efekt, kterej tam byl před osmnácti rokama - kdy na trhu nebylo nic ani vzdáleně podobnýho, kdy to bylo poprvé celý česky, kdy jsme trávili hodiny snahou vyhrát závod nebo zmydlit ty bandu co otravovala Sáru a procházeli Scorpions WinCheater a hledali tipy a triky.
Tohle je instatní "zábava" ve stylu "jasně šéfe, jen řekněte a já vybiju celou čínskou čtvrť" a to mě mrzí.
A teď smradi, vypadněte z mýho trávníku.
Jenže tam chybí takovej ten wow efekt, kterej tam byl před osmnácti rokama - kdy na trhu nebylo nic ani vzdáleně podobnýho, kdy to bylo poprvé celý česky, kdy jsme trávili hodiny snahou vyhrát závod nebo zmydlit ty bandu co otravovala Sáru a procházeli Scorpions WinCheater a hledali tipy a triky.
Tohle je instatní "zábava" ve stylu "jasně šéfe, jen řekněte a já vybiju celou čínskou čtvrť" a to mě mrzí.
A teď smradi, vypadněte z mýho trávníku.
Bylo GTA3 a Vice City... za mě mnohem lepší atmosféra a hratelnost. My na to koukáme měřítkem našeho rybníčku, což byl nevídaný počin a i přesto, že jsem více hodin strávil v sériích GTA, než v Mafii uznávám ji jako hodně dobrou hru, srovnatelnou s těmi nejlepšími své doby. Jak jsem psal výše, dvojka hratelnost dost posunula, bohužel byla hodně krátká a trojku jsem dohrál před dvěma týdny, nakonec mne bavila. Pro mne ale zůstává nepřekonané GTA5 s jeho interaktivním městem, které opravdu žije.
Za mě je to jako rozdíl mezi Kmotrem a Zjizvenou tváří. Obojí má kouzlo, akce a nadsázka ve Vice City byly super, ale původní Mafie šla ještě o něco dál - prostě film, kterej hraješ, se super příběhem a vývojem postav...
GTA5 je co se otevřenosti světa týče, bomba - stejně tak RDR2, doteď u toho občas trávim celý noci 😊
GTA5 je co se otevřenosti světa týče, bomba - stejně tak RDR2, doteď u toho občas trávim celý noci 😊