Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Mini Countryman JCW – Chtěl jsem rychlé BMW 1, ale mám rodinu…

32 komentářů

Anonym
Mini One? To se fakt musíš krotit... 😲
a kecy o pokoře.
twl kde to jsme? komu to cpeš?
Máš normální slabší auto s retro designem tak jezdi prostě do obchodu a na výlety a nedělej z toho drama.
traveldrive
Plesk si zaslúžiš celkom iným spôsobom. Preraziť ruky klávesnicou, aby si tu aspoň načas nesmrdel.
speedfred
Jazdím občas s Cooperom S jemne upraveným, ale že by som sa musel krotit no neviem. Normálne svižnejšie auto to S, One musí byť jemne povedané nič-moc aj keď nie vždy to je iba o výkone .
traveldrive
Prečo to musí byť také hnusné? Zvoliť takúto kombináciu červenej a zelenej, to je prejav mega dávky nevkusu. Dnešný automobilový dizajn je úplne v riti, majstri fachu krachujú a vymierajú a po cestách sa preháňajú čínske predstavy zhmotnené uhrovitými mladíkmi s piercingom a náušnicou v uchu alias fabrickými "dizajnérmi"... 😒
JardaMB
S rodinou v autě závodit? Nebo bez rodiny se SUV? Osobně preferuji žádné "závodění" na veřejných komunikacích. V původním, originálním mini jsem se nesvezl. Máme mini one a jízda je zážitek i tak. Bez nějakého machrování, kdo má rychlejší a silnější vůz. To auto má chuť jet a jeden se musí krotit, aby tomu nepodlehl. O tom to je, o pokoře.
Anonym
a říkám si, proč se osmdesátejm letům říká "kýčovitá osmdesátá"?
Co je pak tohle?
pradeda777
...styling.... :no: :no: :no:
Mr.Murphy
.... to je to, co mě napadne když to vidím.... a týká se to i přeplácaného interiéru..... jinak nic proti technice..... mám rád auta která nejdou s davem, ale tohle, to je prostě nevkus....
ProchyToman
Dekuji za test. Byl jsem na testovani techto novych verzí s 225kw a libil se mi jak countryman tak clubman. Ano, clubman je moje jasná volba až odložíme kočárek a budu mít už jen jedno universální auto. Ovšem, jakmile jsem si pokaždé sedal víš a prostorněji do countrymanu, a za jízdy i viděl větší kus provozu okolo sebe, bylo to hodně příjemný. Kompromis mezi těžkopádným suv a poskakujícím mini cooper s. Zatím ale nejsem dědek a tak asi zůstanu při zemi. O motoru a podvozku jen v dobrém. Stejně tak převodovka. Jinak, jsou hezčí auta, ale kdo se nesvezl nepochopí.
Emel
"nechybí kulatý středový rychloměr pohybující se společně s volantem" - to mi chvíli trvalo, než mi došlo, jak to je myšlené 😁

Jinak... 1,1 za 300k 4x4 kompaktní něcojakokombi je asi celkem v pořádku, Cupra se nad milion určitě podívá taky... a 180kW Octa RS Combi s FWD je za 980. Těch daších 400t za příplatky... no, to je novinářská klasika, i když třeba senzory nebo vyhřívané sedačky mohly být i v základu.

PS: Všímám si hlavně tužších sportovních sedaček vpředu (obě vyhřívané) - tak to je luxus... už jste viděli vyhřívanou jen jednu? Já snad ne...
ProchyToman
Ty si navic z vychodu. To ke spatny 😁
3_diamanty
ktore posobi spredu jak mpv je toto aspon pekne a proporcne dokonale auto ..a to inak tieto nove prerastene mini-kusky ani nemusim ...
ProchyToman
Tak napis co za vkus s uzasnymi jizdnimi vlastnostmi za mega mas v merku? Plesk dalsi minus od parchanta 😁👍
comper
Az na to, ze ekvivlent tohto u bmw je x2 m35i a nie m135i, nechapem preco to v teste stale porovnavaju s jednotkou ked ta zodppveda clubmanu...
ptr078
No mozno v 3sedadlaku? Nejaka social verzia mclaren speedtail? 😉 to iba tipujem
Emel
A to já věřím že existuje... pro zajímavost, máš nějaký aktuální příklad?
traveldrive
Nekomentuj mňa, keď pozeráš do zrkadla.
Blue Sun
Koukám, jak hezky se nám tu vybarvuješ. No, už by vám dětem zase měla začít škola, ať je klid.
ProchyToman
To nasere vid taková kára za 1,2 😂👍 plesk děti najebem mínusy 😁👍
woody-alien
😁 :yes:
Emel
Ve spodní úvrati by se aspoň otáčkoměr pohyboval zleva doprava 😁
woody-alien
Jo, to by mohli. Zavilé příznivce by si to určitě našlo. 😉
Emel
V pohodě... já jsem si to právě představil taky... možná u Peugeotu by to mohli použít 😄
Doupik
Škoda, že jste nezrecenzovali aktuální verzi po faceliftu, kde už je digitální displej.
O tomto autu teď přemýšlím a vybírám ještě mezi Cupra Formentor a budoucím Hyundai Tucson N Line.
V JCW jsem se už projel a laťka je nastavená vysoko. Technikou je nej. Cupra zas má zajímavý exteriér a Tucson je v úplně jiné lize zevnitř i zvenku a asi bude levnější, ale motorově nevím.
Holka má Coopera, takže asi tahle sranda za 1 a půl míče vyhraje...
Anonym
Jsi pi čus. 😁
Anonym
Neřeš ho.
Je to pi čus. :-!
3_diamanty
suhlas... absolutny.. :yes:
kipamaj223
Skvely test a skvele auto. Proste motokara na kolesach. Sen kazdeho pilota: https😐/petrolhat.net/manufacturer/mini/model/countryman
Ozzman
U starých francouzu běžné... jako jo, z výroby tam byly dvě, to zas jo 😁
admin badge
Stanislav Kolman
Teď jsem si představil, jak točím volantem doleva doprava a rychloměr taky... 😁

Opravil jsem, ať je to smysluplnější.

Hezký zbytek neděle,
Standa
Anonym
T6 a podobný
Anonym
Existuje jedna vyhřívaná sedačka.
Žes to neviděl, to je něco jinýho.
Ale běžný to není a psát o tom, že jsou obě je blbost. Kolman...