Novinky
Arggon
4
jedno z mála aut za kterým se každý otočí, někdo s úsměvem, někdo s otevřenou pusou, někdo s povzdechem, někdo s kyselým pošklebkem, ale otočí. Jednoduše auto plný emocí, to se vám s Tipem nestane, toho si nikdo ani nevšimne.
Přejít do diskuze
Skús si prečítať na čo reaguješ. Tipo je šedá myš. Ak ho dám do krikľavo oranžovej, tak si ho ľudia všimnú, ale CH-R je "krikľavá" prakticky v každej farbe.
hybrid a bezestupeň. Všechno špatně. Manuál a motor z Yaris GR a je to tak jak to má být. Na druhou stranu proč chtít sportovat s takovým střepem, jako je C-HR. Na to tu je skvělý Yaris GR a verze GR by slušela i Corolle.
Sorry ale ak si niekto spletie Tipo sedan s 3er je buď automobilizmom nepobozkaný, alebo by si mal zájsť k očnému a dovtedy určite nesadať za volant. 😄
To, jak se rozepsali o těch celkem normálních evropských pneumatikách, je zřejmě akorát potvrzením toho, že ostatní Toyoty obouvají jakýsi hlučný nepřilnavý hnůj (alespoň taková je má zkušenost).
Tohle autíčko jsem nejspíš nikdy neviděl řídit muže. Tak tyhle nářky po manuálu a pořádném motoru nějak nechápu... Potenciální kupující /ženy/ bude daleko víc zajímat barva...
že někoho ještě pohoršují takové reklamní taháky, v době, kdy je Audi S6 poháněná turbodieselem...
To ze to někdo nenapsal tak, aby to pochopil kari.laz neni problém výrobce. Ale souhlasim s tim, ze mene chapavi lidé budou mít problém
Právě o to jde, tohle není sporťák, ale auto na příjemné svezení. HSD je na tomto poli bezkonkurenční, nic se neřídí tak příjemně, snad jen čisté EV. Ale to zase nikam nedojede.
1) Vyprošuju si, abys tuto japonskou obludku srovnával s elegantním Tipem!
2) Neříkáš pravdu, pokud to Tipo má líbivou barvu a větší origo litá kola, vypadá parádně. V případě sedanu si ho leckdo plete i s 3er! 😄 :yes:
2) Neříkáš pravdu, pokud to Tipo má líbivou barvu a větší origo litá kola, vypadá parádně. V případě sedanu si ho leckdo plete i s 3er! 😄 :yes:
Tak jsi fakt ukazal, ze jsi sebe popsal, protoze vubec nic jsi do ted nepochopil.
Jaky mam pohled na automobilový trh? To by mne zajímalo. Zase zkoušíš další výmysly, polopravdy a lži. Ale to o tobě tady už většina lidí vi.
Kdzy jsi vytáhl motorky, zkusím to ještě jednou.
Ale pochybuju ze to znovu pochopíš, kdyz tve "chápání končí tam, kde většině rozumných začíná."
Problem neni v motorkach, ale v tech debilech na nich sedících. Mezi které bohužel už musím zařadit i tebe, po té, co jsi ukázal jaky jsi lhář.
Jaky mam pohled na automobilový trh? To by mne zajímalo. Zase zkoušíš další výmysly, polopravdy a lži. Ale to o tobě tady už většina lidí vi.
Kdzy jsi vytáhl motorky, zkusím to ještě jednou.
Ale pochybuju ze to znovu pochopíš, kdyz tve "chápání končí tam, kde většině rozumných začíná."
Problem neni v motorkach, ale v tech debilech na nich sedících. Mezi které bohužel už musím zařadit i tebe, po té, co jsi ukázal jaky jsi lhář.
kdyby to dělali v trošku větší velikosti, asi bych v tom neměl ani problém jezdit, líbí se mi dost. hlavně třeba v šedivé vypadá super.
Ale GR sport je ST line. Tie ostré verzie majú len GR. Zatiaľ Yaris GR, GR86 obe sa dosť vymykajú z radov všednej konkurencie.
"Ale asi to těžko vysvětlovat někomu, jehož chápání končí tam, kde většině rozumných začíná."
Prave si sebe popsal, jak už jsi tu o sobe psal několikrát to samé. My už to víme o tobě, nemusíš to stále opakovat. Na neustále opakování jedné vecu tu máme jiné e😜erty
Prave si sebe popsal, jak už jsi tu o sobe psal několikrát to samé. My už to víme o tobě, nemusíš to stále opakovat. Na neustále opakování jedné vecu tu máme jiné e😜erty
K očnímu lékaři si hlavně zajdi ty.
P.S. Punto III, skvostné dílo Ital Designu, je dodnes považováno za jeden z nejlíbivějších malých hatchbacků. 😄 :yes:
P.S. Punto III, skvostné dílo Ital Designu, je dodnes považováno za jeden z nejlíbivějších malých hatchbacků. 😄 :yes:
Proto je to matoucí. Buď se to má jmenovat "GR Sport line", nebo "GR Sport Packet". To by pak odpovídalo podstaně více realitě
Narážíme na označení GR sport. Ne na to, že by to mělo být sportovní. Na to jsou podstatně vhodnější auta.
Sice u Fordu mají taky PUmu St a Fistu ST, kde ta puma tak nějak nedává smysl oproti Fiestě, ale jsem přesvědčen, že i tak se bude prodávat celkem dobře. Doba je zvrácená.
Sice u Fordu mají taky PUmu St a Fistu ST, kde ta puma tak nějak nedává smysl oproti Fiestě, ale jsem přesvědčen, že i tak se bude prodávat celkem dobře. Doba je zvrácená.
akorát koukám, že třeba pradědovi se líbí.
Za mě hnus. Nechutnej hnus.
Ale každý auto, který vyvolává takovýhle rozdíly je dobrý - protože je to známka, že je osobitý.
A koupí si ho jen ti, kterým se líbí a to je OK.
Za mě hnus. Nechutnej hnus.
Ale každý auto, který vyvolává takovýhle rozdíly je dobrý - protože je to známka, že je osobitý.
A koupí si ho jen ti, kterým se líbí a to je OK.
Takhle mikeši, všichni víme, že pro tebe a Hamunu je Toyiota něco jak pro muslima Aláh. Máte Toyotu, pak dlouho, dlouho nic...pak je pro vás o něco technicky zaostalejší americký vesmírný program a pak následují už odpady, jako třeba Bugatti. Víme, že pokřivenější pohled na automobilový trh, než máš ty těžko hledat..Samozřejmě od toho se odvíjí takové to co probírají děti ve školce "já všem ujedu a nikdo mě nechytí" no a ty to, nejspíše v dospělosti u tebe pedpokládám, interpertuješ teď a ještě navíc na sou hybridní Toyotu, která nedá šanci nikde a nikomu na jediném semaforu. Samozřejmě ty motorky jsou lemry líné a umí to maximělně kolem dvou sekund na stovku, nemohou se s tím tvým hypertechnologickým zázrakem srovnávat. Udělal jsi tím prohlášeném ze sebe akorát vosla a to ti prostě zůstane. Ono hlásat, jak naháníš veškeré motorky na semaforech a všechny tě brzdí je zkrátka celkem tupohlavé prohlášení.
Je to hrozná pneu. Stačí trochu mokro a klouže to jak sviňa. Dokud je sucho, tak se to dá.
Dunlopy co dávají ma Camry nebo co jsem mel na Aurisu je nebe a dudy.
Dunlopy co dávají ma Camry nebo co jsem mel na Aurisu je nebe a dudy.
To že se svět v pr*del obrací ještě neznamená, že s tím budu souhlasit. Těch "úletů" je mnohem víc a na každý rád upozorním, než že s jim budu souhlasit.
Naši si v říjnu koupili hybridní RAVku, na zimních Bridgestone, letní dostali už v nějkým tom obalu k uskladnění ale když nám prodejce posílal fotky auta po příjezdu ze skladu ještě na letních tak to vypadalo taky na Bridge.
Corolla GR Sport se mi líbí. Na CHR mi to nesedí, tam spíš standardní verze, resp. Selection (před FL mám na firmě) se mi stále líbí nejvíc a tím myslím i tu aktuální po faceliftu. Ale jak píšeš, každý to vidí jinak...
Já na CHR 2018 měl Michelin Primacy (R1😄 a zimní Nokian WR D4 (R17 v akci zdarma od Toyoty).
GR line by bolo určite menej mätúce, ale budme radi, že majú v dnešnej dobe odvahu uvádzať modeli čo si Racing v označení zaslúžia. To, že dizajnová línia, ktorá sa na tom priživí má nelogické meno ma moc netrápi.
Ja som vlastne rád aj za atmosferickú 1,5 v Yarise. So zrýchlením z 0 na 100 za 9s a dobrým podvozkom to nemusí byť úplne márne auto.
Ja som vlastne rád aj za atmosferickú 1,5 v Yarise. So zrýchlením z 0 na 100 za 9s a dobrým podvozkom to nemusí byť úplne márne auto.
Ono to obutie je taký zvláštny mix, lebo napríklad Corolly z Turecka majú Dunlop. ale tie z UK pri rovnakom rozmere obúvajú značku, ktorej meno si ani neviem vybaviť, ale vyrobené boli tiež v Turecku 😄
Ale inak súhlasím ak by obúvali Bridgestone, tak by si pomohli minimálne v hlučnosti. Č je v testoch často kritizovaná vlastnosť Toyot.
Ale inak súhlasím ak by obúvali Bridgestone, tak by si pomohli minimálne v hlučnosti. Č je v testoch často kritizovaná vlastnosť Toyot.
Toyota Corolla vyrobená v UK (tedy Touring Sports a HB) mají z výroby obuty pneu Falken Ziex. Překvapivě to není až tak špatná pneu. V testech bývá pohromadě s Hankookem, těsně za prémiovkami. Na zimu Toyota nabízí Nokian WR D4 a to je zatím nejhlučnější zimní pneu, kterou jsem kdy měl. Na předchozím autě jsem měl Dunlopy WinterSport 5 a ty jsou proti Nokianům tiché jako pěna. A ano potvrzuji, mám Corollu TS GR Sport a ta by si zasloužila lepší odhlučnění od kol.
Jak si to toyota muže dovolit... tohle se evropanum s nejlepšim vkusem přeci neděla.
Ale fiat taky umi nebo spiš uměl. Takovy vykuleny tupec za tim se dalo otačet...
https😐/img.tipcars.com/…ynamic-klima.jpg
Ale fiat taky umi nebo spiš uměl. Takovy vykuleny tupec za tim se dalo otačet...
https😐/img.tipcars.com/…ynamic-klima.jpg
říká nejdrsnější semaforový závodník ve střední a východní Evropě, který se svou hybridní Toyotou nedá šanci jediné moroce na semaforu. Ale asi to těžko vysvětlovat někomu, jehož chápání končí tam, kde většině rozumných začíná.