Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Peugeot 308 se blíží. Dostane styl BMW, nabídne nové hybridy a přijede jako crossover

20 komentářů

Avantime
V Peugeote po prečítaní tvojho príspevku práve zrušili celý projekt. Keď si ho Arese nekúpi, tak to už nemá zmysel.
_Vasek_
Zrovna i-kokpit je za ME super. Vyzkousel jsem si ho za jizdy.
Ale chapu ze hodne lidi jsou konzervativci a tezko snesou neco noveho.
Avantime
😒]
twistedTSD
PSA má jedinečnou šanci zaútočit na Golf, snad to nepodělají a bude zase z čeho vybírat. Bojím se motorizací: plug-in mě nezajímá, HEV neumí, a benzín bude zřejmě jediný. Na GTI můžeme zapomenout. ;-\
Anonym
Ten tablet jako by tam někdo dodatečně přilepil. Interiér hrůza. MHEV je trapná hloupost a PHEV je zase příliš drahá hračka. Holt když někdo zaspal a HEV neumí.. Budíky utopené pod volantem a parodie na HUD zůstává beze změny?
Arese
...tedy z pohledu normálního běžného zákazníka - delší příď a nižší karoserie může znamenat jedině méně vnitřního prostoru a z plánované nabídky pohonných jednotek se mi dělá šoufl už teď. A když si k tomu připočtu nesmyslný i-cocpit, je mi už teď jasné, že nová 308 pro mě nebude ani náhodou přijatelné auto... 😒 😒 😒 :no: :no: :no:
Dixik2
Spy foto včetně interiéru😒br />
https😐/www.motor1.com/…-308-spy-photos/
kari.laz
Fotky jsou z aktuální generace 308. Nepředpokládám, že by se nějak změnila koncepce, ale bude to něco ve stylu 508 a nebo 2008 odhaduji.
.StenLi.
Nezmyselny realne nic nesetriaci MHEV s velmi zatazovanym starter/generatorom ktory je dalsim kazitkom v aute a predrazeny PHEV a najlepsie predavane HEV nic, nechapem 😞.
Paulie88
Vlastním 308 , rok 2015 , 1.6 HDi a jsem nadmíru spokojen a tak samozřejmě vyhlížím nástupce a v budoucnu případnou generační obměnu ...

Dost mě zarazil ten skoro až bulvární nadpis , kdy má přijet jako crossover. Už jsem se lekl, že se v PSA zbláznili jako jinde a že to bude jenom crossover ... Naštěstí v PSA mají ještě stále rozum a tak dají zákazníkovi na výběr, kombi a hatchback je skvělá zpráva ... Motorů je taky dost a nevím proč by si člověk nemohl vybrat a měla by to být katastrofa ... Za mě samozřejmě zase diesel a i když je jen jeden na výběr, podle mě je tenhle úplně ideál ... Teď už jen s napětím čekám jak to auto bude vypadat.
Anonym
Už to pravděpodobně podělali, ale na Golf to bude stačit. Zlatá moje 406ka.
Blue Sun
Volant vypadá ještě více zploštělý, než u nové 2008, to už mohou rovnou použít volant jako z Kitta.
Jinak za mě OK, ale uvidím, co udělají s vnitřním prostorem. Stávající generace je tak na hraně.
miromen
Nepletl bych si konzervatismus s ergonomii.
kaa
Nabídka motorizací bude velká katastrofa.
Arese
Avantime = jednotka trapnosti 😉
Vauban
ja zase nedam dopustit na moj benzinovy puretech 96kw, jedine co lutujem, ze nebola skladovka s automatom ale manual radi okej...kazdopadne vykon je postacujuci pre rodinu s detmi

len dufam ze zachovaju minimalne 600 litrov v kufri kombika, priestrannost je hlavna vyhoda sucasnej generacie, jedine co auto chyba su haky na nakupne tasky v kufri a schranka na slnecne okuliare
Blue Sun
Nějaké špionážní fotky už jsou, takže proporce a tvary prosklení už jsou vidět. A detaily nebo tvary světel se odhalí co nevidět. Za mě zatím proporčně docela OK, s tím popisem v článku to vypadalo hrůzostrašněji, než jaká je realita.
twistedTSD
Golf nemá konzervativní interiér. A nezapomínej, že je tu Opel.
KANKUNEN
S tím přehozeným interiérem těžko přesvědčí konzervativní golfisty. Pomohlo by tomu jedině vynechat celý vrch volantu. Design má teď Peugeot nejlepší.
pogo26
Proč by si měl někdo zvykat na nějaké čínské nesmysly?