Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jak řídí herec Martin Písařík: Musím se ještě hodně učit!

12 komentářů

pefol
Dobrý den Martine, vaše cestovatelské dokumenty jsou skvělé. Zhltl jsem vše, co je na iVysilání jedním dechem. Zvlášť Irák mě potěšil. Byl jsem v Iráckém Kurdistánu asi před 5 lety a u dokumentu jsem nahlas vykřikoval "Tady jsem byl. A tady taky. ...". Trochu škoda, že jste nedojeli přes Sulajmánii až na východ do Halabdžy.
Lehce jsem se podíval i do východní Afriky. Ze západní jsem měl respekt.
Jsme podobného věku a mám podobně staré dítě. Nedoveu si ale představit, že bych ženě oznámil, že 3 týdny z 5 týdnů dovolené strávím v Africe 😄. Máte můj obdiv.
Anonym
Jsem rad ze padli komunisti. Kdyby ne, nikdy bych se nedozvedel kolik divnych a jak moc divnych lidi v tomto narode existuje. A zemrel bych v nevedomosti
_Karel_
Romane Horký, ty jsi strašnej kretén.
webpaja
Je to bezcenný troll, už to ukázal v nejedné diskuzi.
Anonym
Dokumenty jsou skvělé. Když jsi prominentní držťka (komediant) tak s takovým nápadem prostě nemůžeš pohořet. Zasponzoruje ti to ČT z koncesionářskejch poplatků a jak vidno, někteří duchem méně obdaření jedinci pak ještě chrčí blahem a obdivují tě jako idol.
Hele Písařík mi nevadí, dokumenty taky koukám. Ale kdby to dělal za svoje by to bylo lepší.
_Karel_
Jako že si za svoje koupí techniku, vše vyrobí a pak to věnuje ČT? Takhle to někde funguje?
Pokud to má diváky a stálo to přiměřený peníz, tak je to podle mě v pořádku. Od toho koncesionářské poplatky jsou.
Anonym
Youtube?
No tak dobře.
Když se nad tím zamyslím...je to v rámci využití těch peněz v ČT ještě jedna z nejlepších alternativ. Jak jsem napsal - taky na to koukám.
Ale nemám moc rád vyvážení komediantů po světě za naše prachy. Prostě má platit: "Chudej jako herec." :-!
Arese
Tento tvůj názor je podobně kreténský, jaký prezentoval náš prezident Z., podle kterého je nejlepší, když naši umělci mají holý zadek, protože pak z nich údajně padají nejlepší umělecké výkony.... 😒 :no:
webpaja
Pisaříkovi to platí ČT?
Righ
Připojuju se s pochvalnými slovy o tomhle seriálu, mám docela nakoukaný i jiný dobrodružný cestopisy, ať už motorkářský (Liška + Révai, poslední film Marka Slobodníka) nebo autařský (pokud se dá Trabant považovat za auto 😊 ) a tenhle projekt nad nima poměrně vysoko vyčnívá profesionalitou i atraktivitou. Samozřejmě jsou díly lepší i slabší, ale standard je nastaven vysoko a ta půlhoďka vždycky uteče jak voda. Kdyby seriál vznikal je pro mě, ocenil bych detailnější zaměření na itinerář cesty, používanou výbavu, na techniku motorek a na podobný nezáživný témata, a to na úkor pasáží "o lidech", kteří mě nezajímají, ať už jsou bílí, černí, žlutí nebo zelení, v Česku, v Austrálii, v Africe nebo kdekoliv jinde. Ale chápu, že tvůrci i diváci to mají většinou jinak. Btw kdyby někoho zajímalo víc detailů o tom, jak se tenhle projekt urodil, včetně toho, jak nejjednoduchá k němu vedla cesta, může kouknout třeba na tenhle rozhovor s Igorem - https😐/youtu.be/DLvZ60P6xNM (Motoplky jsou dostupný i jako podcast na Spotify).
Beefcake
Rozhovor nebude ? 😄
pefol
Udělal něco zajímavého s autem nebo motorkou?