Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nové Subaru BRZ odhaleno krátce před premiérou. Jak se vám líbí?

6 komentářů

Anonym
bych se z toho designu posadil na zadek.
Žádná škoda, že se to sem nebude vozit.
Alfa Romeo GT z roku 2003 je o hodně pěknější než tohle. V bazarech za pár desítek tisíc.
ACE.
Jo když někdo o sportovním autě prohlásí v dnešní době (kdy trh touto kategorií nepřetejká), že není žádná škoda, že se nebude dovážet, je podle mého názoru evidentně sebestředný prosťáček.
kari.laz
je celkem jedno. Za mě je to docela pěkný, odvařený z toho nejsem, ale líbí se mi. Hlavní ale je, že to je auto s točivým atmo motorem (takový bonus, ale o něco silnější turbo by mě určitě neuráželo), pohonem zadních kol a manuální převodovkou.
ptr078
Tak mne sa to nepaci, bez loga na kapote, tazko hadat prislusnost k znacke. Jazdne to bude urcite dajn, ale obavam sa, ze vzhlad vela novych zakaznikov k subaru nepritiahne
Arese
...že je to hezké auto, což je vozu s nepraktickou karoserií kupé na pováženou - právě skvostný design by měl být jeden z hlavních nukupních argumentů (samozřejmě kromě radosti za volantem). Vůbec se mi nelíbí ty prolisy na blatnících a celé řešení zádě a její vyváženost se zbytkem auta je prapodivné... ;-\ ;-\ ;-\ I když tomuto autu samozřejmě velice fandím, tak si přiznejme na rovinu, že to žádný krasavec určitě není.... A to je velká škoda! 😒
Barry Lyndon
Toto auto má být zřejmě především levné a zábavné. Nicméně je i ošklivé (možná teda ne přímo ošklivé, ale spíš takové jalové a to je u sporťáku skoro ještě horší) a slabé, takže se bude prodávat stejně špatně jako předtím. Prodává na první místě design a na druhém místě čísla a oboje je v daném případě chabé, takže to nevyváží ani nízká cena (která navíc až tak nízká minimálně na české trhu taky není).