Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMercedes-Maybach S oficiálně: Láká na královský prostor i V12 pod kapotou
59 komentářů
kari.laz
O technice nemá cenu pochybovat, to bude špička, navíc s božskou V12. Ale vzhledově to je děsná Čína. A ten vytrčený tablet před řidičem, to už je skoro na nevolnost, když to člověk vidí. Škoda. umírněnější elegantní vzhled, krásná kaplička přístrojů a bylo by to o level výš.
Mne to pride kolotocove zvonku, najma niektore kombinacie dvojlaku a kolies, ine v tmavsej okej. Vnutro paradoxne hodnotim dobre, kaplicka pristrojov bola tradicia ktora dnes pri dobre citatelnych pristrojoch nie je nutna a vnutro posobi moderne a luxusne zaroven.
Však jim taky nejde o evropský trh.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Absolutne suhlas. Dnes som sedel v pofl ecku a mne tam ten digital proste nesedi, o to viac v sku. Proste pekne budiky s prirodnych materialov by to posunuli o tu triedu vyssie, tu to vyzera strasne zle. V tejto triede by ten digital mali proste skryt co najviac, nech to bezi na pozadi, premakat voice command, gesta a televizory nechat pre mladych v acku, cecku.
Mno, vieš ako to je, koľko ľudí toľko chutí. Predpokladám že mladí, úspešní boháči zo Silicon Valley zrejme nechcú luxus alá Rolls či Bentley.
Samozrejme mas pravdu - kazdy sme iny, ale displej proste nenavodi pocit luxusu ako koza, drevo, kov, nehovoriac o tom, ze prave v autach, ktore maju dlhsi zivotny cyklus ten displey zostarne prvy. Napr. V takom veyrone mas packy pod volantom z magnezia v hodnote tisiciek eur, ten displej v medaku ma hodnotu 5 eciek.
Anonym
Aby nám tady něco nablemtal o zkostnatělých Evropských automobilkách a neschopnosti německých inženýrů. Návdavkem by mohl z pozice pilota Pažoutu 1.8atmo opět označit někoho za plebs.
Anonym
bude to nejlepší auto pro pasažéra na světě.
A navíc tvrdej symbol moci a peněz.
A navíc technický skvost.
A navíc kočkolap.
Úplně vidím toho čínskýho miliardáře s malinkým žlutým ocáskem jak v tomhle vozí luxusní zkoksovaný děfky a ty pak revou "To je ale kláda, pane megaprezidente, to jsem ješte neviděla, to mě roztrhá!"
Kdyby kláda ...."S-Kláda, ty silikonová čubko!".
A navíc tvrdej symbol moci a peněz.
A navíc technický skvost.
A navíc kočkolap.
Úplně vidím toho čínskýho miliardáře s malinkým žlutým ocáskem jak v tomhle vozí luxusní zkoksovaný děfky a ty pak revou "To je ale kláda, pane megaprezidente, to jsem ješte neviděla, to mě roztrhá!"
Kdyby kláda ...."S-Kláda, ty silikonová čubko!".
Měl bys jim dělat marketing. :-)
CICZERO
ProchyTom
Fuck off SUV, *** tvrdý podvozky a V8 motory z ameriky nechat kšiltovkám z fitka a redneckům. Transformers od cupry pro vykulenky a Mergl v longu pitcho do každé white rodiny. Zase jedno našlapaný auto a tim myslim auto, ne krabice na kolečkách, pseudosportovní muscle a hot hatch na ucpaný silnice. Joooo, tohle te dokonale odstrihne od šedivého okolí 🥰
:yes:
přesně tak
Honorace se drží značky ....WHITE LIVES MATTER
https://www.garaz.cz/…dolf-hitler-2115
přesně tak
Honorace se drží značky ....WHITE LIVES MATTER
https://www.garaz.cz/…dolf-hitler-2115
Anonym
na odpověď luxusní značky DS.
:-[]
:-[]
CICZERO
Teď jsem si jí představil v tom svým příspěvku o čínským miliardáři.
Sosej fenečko, ať tě ty hovadiny přejdou!"
MERCEDES ÜBER ALLES
DS fo plebs driving in illusion....
Sosej fenečko, ať tě ty hovadiny přejdou!"
MERCEDES ÜBER ALLES
DS fo plebs driving in illusion....
Doufám, že k ničemu podobnému se DS nesníží.
webpaja
...a bez palubní desky. Zvenku s chromovanými ceníky v nárazníkách, profilem přežrané velryby pak radši nehodnotím.
Jak má vypadat luxusní limo ukazuje Ghost...
Jak má vypadat luxusní limo ukazuje Ghost...
CICZERO
Ano, V12 BMW nicméně s důstojnou karoserií.
Tak ono je postavení značky nejlíp vidět na tom, jak trh hodnotí ojetiny, náctiletý maybach s V12 je za sedmdesát, stejně starý ghost za stotřicet. U mladších ročníků je rozestup podobný, o Rollsu a Bentley nikdo nediskutuje, Maybach je jako jejich konkurence vždycky s otazníkem. ;-)
V Maybachu místo přístrojovky holý tablet, ještě by k tomu mohli začít přibalovat "digitálky" Patek Philippe a bylo by to komplet... :no:
Blue Sun
všechna čest palubnímu luxusu, ale... grafické provedení palubní elektroniky a přístrojů na mě působí tak zoufale lacině... To tedy i mainstream umí o dost lépe.
ProchyTom
Klasika, zas vemeno strilici od klavesnice. Nezkušený Bavlněný Honzík mezi Redneckama králem
kuk
Zubatá švihá kosou nalevo napravo a končí jeden rakovinomet za druhým jak poďťatý. :D :-!
zalez ekobolševiku
Plakej dál ropáku, bude hůř. Brzo tě s tvým rakovinometem nikam nepustěj. :-!
Oni ti Piráti a jim podobní brzy zdaní i dýchání, pak zdaní kravské prdy a až začnou zdaňovat i jaderný odpad z elektráren, pak si můžeme říkat o tom, jak se blokovaly uměle alternativy ve prospěch jediné správné cesty.
CICZERO
EMBARGO funguje skvěle! :yes:
V podstatě je to jiná planeta.
Povedlo se = proto se Kim změnil = tohle už je dvojník. Eště vypatlanejší než bejval originál = takže vlastně moc nepovedlo
Lada trhá prodejní rekordy i v koronaviru
Vůbec to nešlape vid