Novinky
0
Nemohli by spravit Maybach ako luxusne eSko kusok predlzene? bola by to ako este lepsia vybavena S-trieda a tym padom by sa prispelo k individualite zakaznikov a mozno naklady by neboli do vyvoja take obrovske >😁
0
co když je na fotce jen třída S ve verzi Pullman, která přijde na trh v roce 2008?
Podľa mňa je na obrázku S Class Pullman, ktorý sa bude vyrábať v pancierovej verzii Guard.
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D Ty máš naozaj dôvod prečo sa voláš "MrBob" 😄 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D Veď Pullman Guard už dávno predstavený! >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
A ty už si ho niekde naživo videl? C T-Modell je už tiež dosť dlho predstavené a pred týždňom som ich videl pár maskovaných v Stuttgarte 😉 A taktiež odkiaľ berieš istotu že tá fotka je odfotená včera? Lebo fotka Pullamnu v premávke ešte zverejnená nebola >😒]
Ty si proste taký nechápavý Bob! 😄 Podľa teba má Pullman také čudné bočné línie? 😲
Na individualitu RR Phantom nemaji ani omylem... :no: At to vylepsuji jak chteji stale to je a bude pouze predrazena kopie Mercedesu S. Nutno dodat, ze zbytecna a na prodejich je to bohuzel pro ne znat! 😉 Pokud chteji dostatecne konkurovat RR, tak musi radikalne zmenit design, ktery by mel vyzarovat osobitost, protoze to zakaznici na teto urovni chteji a za to jsou ochotni calovat tyto sumy... U me RR Phantom na tomhle poli jasne vede! :-!
RR s bmw motormi... :yes:
doufám,že ne s převodovkami... :no:
Prepáč GTI. Ty "orignálny" GTI chváliš VW oprávnene. Ale nazývajú ťa fanatikom.
AVANTIME😒br /> Tak toto tu je GTI 2. Francúzi majú dobré prevodovky a nemci - :no: :no: :no: Teda BMW! Ty si vážne chorý do tích posratých francúzov...
AVANTIME😒br /> Tak toto tu je GTI 2. Francúzi majú dobré prevodovky a nemci - :no: :no: :no: Teda BMW! Ty si vážne chorý do tích posratých francúzov...
já myslím, že už by to snad stačilo, né...??
já mám MB rád, ale tohle je ku*va krok do p*dele...
na co takovou obludu?? to si koupí jenom k*etén
já mám MB rád, ale tohle je ku*va krok do p*dele...
na co takovou obludu?? to si koupí jenom k*etén