Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes oslavuje, výroba třídy G dosáhla již 400.000 kusů

11 komentářů

ProchyTom
Je to muj sen. Asi se nesplni, ale pres vsechny ty sportaky, limuzíny, pres sportovni suv vzdycky skoncim u Gecka. Je mi k prdu, v terenu nejezdim, vetsinu casu jsem na dalnici, jenze kdyz v tom sedis, zaviras ty tezky dvere, vezes deti... Proste me dostali a ja to nemuzu logicky vysvetlit 😁
jam2015
Tak si kúp nejakú ojazdenú Ameriku s V8.
Stojí pár drobných a komfort určite lepší 😉
3_diamanty
Gecko je topka suhlas ... ale nepohrdol by som ani Range Roverom.... je to tam hodne tesne... ale
Gecko je proste Gecko... je absolutne dokonale vo vsetkom :yes:
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ada je zase tady
To auto na trhu vítězí proto, že se nepodbízí nepodstatným, ale zachovává si to podstatné. :yes:
Arese
... přistoupil LR k nové generaci Defíka... 😒 :no: Místo toho přišli s další Discoverou bez podvozkového rámu, která design ikonického Defíka spíš paroduje a ceny jsou přemrštěné. Nevalné prodejní počty tomu samozřejmě odpovídají... 😒
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mig_35
teď jsem ho viděl naživo na cestě a má to něco do sebe.
ale s koncepcí souhlas...
jam2015
V Afrike, Južnej Amerike... vládne Toyota a Nissan.
A v USA si môžu vyberať4x4 koľko hrdlo ráči!
Len modifikácií Fordu F-150 tam predajú za rok 900 tisíc!
3_diamanty
u mna jednoznacne auto snov.... teda ziadny aventador... ziadne ferrarko.. ani bentley a podobne ... a ak ma aj o polnoci zobudite a spytate sa na jedno jedine auto ktore by som si vybral bude to prave Gecko... neskutocna masina... uplna supa... a jej uspechu sa vobec nedivim... navyse za tie prachy aj skutocne stoji a to do posledneho centu :yes:
traveldrive
Z Lega?