Elektromobily

Zpět na článek

Také Toyota chystá záplavu elektrovozů. Elektrický crossover dorazí už v roce 2021

14 komentářů

Anonym
analyzovala situaci na mnoho desetiletí dopředu. Její strategie "od čmoudu k hybridu" a až přijde čas "od hybridu k EV" se jí vyplácí. Srovnejme s hrc-prc přístupem VW, který nejprve ignoroval požadavky doby, dokonce ani proti nim nic nedělal žádným lobováním u nejvyšších soudruhů. Pak najednou otočil o 180 stupňů do EV, v době, kdy není dostatek bateríí ani není zvládnuta žádná rozumná technologie bateríí. Toyota se bude jen smát a pružně regulovat poměry čmoud-hybrid-EV na svých trzích. Přitom bude s prstem v nose plnit emisní normy i na těch nejzběsilejších trzích řízených (dušených) fanatiky.
ProchyToman
Co me zarucene vzdy pobaví. Nejlepsi sou ted na youtube pseudotesty elektro aut, tesla, porsche taycan, a pod. jak kazdej zkousi kam az dojede. Nabije co to jde, vyrazi do Nemecka na nabijecku, jede 3 hodiny, tam mu zbude 10procent baterky, napoji na Ionity nabijecku nejrychlejší co je, zacvakáš - no jo vlastne, ono to neni uz zadarmiko. Pulhodiny zevloval mezi kamionakama, coz prej je prijemna chvilka na protahnuti (možná půlek) a rozjímá jak si došel na záchod a mezi tim nabyl 30 procent, pak si dal sušenku na benzině a nabylo se dalších 25, pak si šel ještě prdnout do křoví a zas to poposkočilo o 8 procent. No a to už prej by mohl zpátky dojed domu, ale ukazatel dojezdu hlasi ze to nedá a bude mít -8 procent, teda ze bude muset jeste pred Prahou nekde zastavit. Jenze typek má fyštróna a auto je moc pesimistické a že to dá. No dal to, mel zas odreny usi, 330 maximum v kuse, ale prej ma zimáky, musel si topit a venku 5 stupnu. Spotreba 25 kwh/100km. Vim ze se dojezdy zlepsujou a ze to jde dopredu, a ze se to zlepsuje, ale ted si poridit auto za 1,5 až 2,5 mega a takhle se *** a jeste platit elektrinu a ve finale jezdit draz nez s benzinem a to se ta elektřina ještě vosolí. Tvl, tohle je ten pokrok?
Anonym
Ne, ale trklo mě to.
Něco jinýho je vychvalovat si svoje auto (každej má to nej, že) a něco jinýho je tvrdit, že Gates nás čipuje vakcínou. 😁
Jsem rád, že to nejsi ty. :yes:
Niemand
Aby nám vysvetlil, že Toyota nič nemá a do 2030 nestihne ani okopírovať Teslu. Lebo všetkých skúsenosti posúvajú dopredu len Toyotu dozadu.
Anonym
Kouříš starýho Toyodu?
Anonym
Beru. Setřels mě :yes:
Hele kámo, jsi až tak blbej, nebo tohle s tou voteklinou nejsi ty? prosím napiš, že ne.
btw znáš ten SP o hárlejářích? Ten je top.
https😐/www.google.cz/url?…
Anonym
Meky stojí před dealerem Toyoty a dělá dovnitř zlé obličeje. Až se sem dostaví, poznáme to podle mínusů. Dokonce nás možná obšťastní svými moudry.
N6600
"Aktivní v oblasti vedle Toyoty bude chtít být také její prémiová divize Lexus. Ta aktuálně pracuje na technice pro elektrický pohon všech kol, který má zajišťovat skvělé jízdní vlastnosti."

Lexus to prave predstavil...
https😐/newsroom.lexus.eu/lexus-reveals-direct4-next-generation-electric-drive-control-technology/
Anonym
fosteku fosteku, tys to dopracoval. Býval jsi vtipný, něco se stalo? Ani nevíš, že kdo má Toyotu Prius ten fetuje vlastní prdy. Southpark S10E02 Smug Alert.
twistedTSD
Příjemná půlhodinová chvilka na protáhnutí za předpokladu neobsazené 100+kW nabíječky zaručeně pobaví, nebo topení na 19 stupňů.
Anonym
No...tak to je fajnovej matroš. 😄
Anonym
Anonym
Kdo je Meky? Toho snad ani neznám. Jak je to možný - když je evidentně za klauna? Chci ho znát!
Anonym
Ty sis myslel že jsem to já? 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 A kdybych se jmenoval Karel Gott? 😄 😄 😄 😄 😄 Za to fakt nemůžu že se tak jmenuju. Nevěděl jsem, že tento debilní diskusní systém mi nedovolí zvolit přezdívku a tak tady budu muset vystupovat pod pravým jménem.