Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNový Nissan Qashqai odhaluje svůj interiér. Nabídne více prostoru i bohatou výbavu
80 komentářů
scadar
tvl placatej sportovní volant k SUVčku na chůdách... aby si pepík připadal, že řídí sportovní werk.. alespoň než přijde první zatáčka..
volant má bejt kulatej i u sporťáků, snad s výjimkou strojů, který mezi rejdy nedají ani otáčku..
volant má bejt kulatej i u sporťáků, snad s výjimkou strojů, který mezi rejdy nedají ani otáčku..
Všechno je dneska SPORT.
I pytel h o ven.
I pytel h o ven.
Co tě na tom trápí? Je to jen design a ničemu to nevadí.
Jak to, "nevadí"?! Já bych tedy šišatej volant ve svém autě nesnesl! :-( :no:
To je bohužl jen design.
Ale třeba v supersportech je to fakt efektivní. Bohužel to cpou všude, v tom má Arese pravdu.
Na druhou stranu kdyby jeho seatka (konkrétně ten jeho kus je nejlepší auto na světě) byla Cupra R, tak by ho taky měla.
Ale třeba v supersportech je to fakt efektivní. Bohužel to cpou všude, v tom má Arese pravdu.
Na druhou stranu kdyby jeho seatka (konkrétně ten jeho kus je nejlepší auto na světě) byla Cupra R, tak by ho taky měla.
Mám taký pocit, že ho dávajú aj do výbavy FR aj keď neviem či nie za príplatok.
Ano, máš pravdu. A právě ten šišatý volant + nekomfortní sportovní odpružení byly ty důvody, proč jsme do FR nešli. ;-)
Aha... :*)
Já jsem nešel to Huracánu proto, že byl dražší než R8 se stejnou technikou. Ale...přiznám si to. :D
Já jsem nešel to Huracánu proto, že byl dražší než R8 se stejnou technikou. Ale...přiznám si to. :D
Chováš se jak zakomplexovanej pablb. Pokud tě to tak zajímá, tak se koukni na recenzi mého Leona na moje auto. cz. A tam uvidíš, jaký dlouhý výčet poměrně drahých prvků příplatkové výbavy jsme si u našeho auta se střední výbavou Style objednali. Jenom proto, abychom i u bohatě vybaveného auta měli měkčí standardní podvozek a kulatý volant. Tvoje žvásty, že jsme nešli do FR kvůli jejo vyšší ceně, jsou sprostá lež a urážka. :no:
Proč zakomlexovanej - je to příklad na mě samém a já to uznal...čili nechápu.
Tvou recenzi (jako žádnou jinou na Moje Auto) číst nehodlám.
Pěkně bubláš, jen co je pravda.
Hele, Seat je v rámci koncernu křáp, smiř se s tím.
https://www.youtube.com/watch?…
Tvou recenzi (jako žádnou jinou na Moje Auto) číst nehodlám.
Pěkně bubláš, jen co je pravda.
Hele, Seat je v rámci koncernu křáp, smiř se s tím.
https://www.youtube.com/watch?…
Co to jako má být? Seš fakt trapák, který se ani nedokáže omluvit. :-( :no:
Proč bych se měl omlouvat? Ty mě tituluješ zakomplexovaným pablbem. Jak chceš!!!!
Tak jsem si našel tu tvou recenzi (včetně srance o tabulce s cenami a výbavami). Je to šílenej blábol. Nicméně toto jsem zkopíroval z textu:
"Špičkový stupeň FR už by byl nad náš finanční limit, ale stejně jsme po něm netoužili. Zahrnuje totiž 2 položky, které jsme nechtěli - dole zploštělý volant a hlavně přitvrzené sportovní odpružení, vč. snížené světlé výšky. Takový podvozek je v českých podmínkách u rodinného vozu nežádoucí, resp. by vyžadoval drahé příplatkové tlumiče s nastavitelnou tuhost"
GAME OVER! uvařil ses sám. Omluv se taky sám.
Kámo, když napíšeš doslova, je něco nad tvůj finanční limit a vyžaduje to něco pro tebe drahého - tak neplkej vo sprostých lžích a urážkách, když ti někdo napíše, žes to nekoupil kvůli penězům.
Totálně ses ztrapnil.
Tak jsem si našel tu tvou recenzi (včetně srance o tabulce s cenami a výbavami). Je to šílenej blábol. Nicméně toto jsem zkopíroval z textu:
"Špičkový stupeň FR už by byl nad náš finanční limit, ale stejně jsme po něm netoužili. Zahrnuje totiž 2 položky, které jsme nechtěli - dole zploštělý volant a hlavně přitvrzené sportovní odpružení, vč. snížené světlé výšky. Takový podvozek je v českých podmínkách u rodinného vozu nežádoucí, resp. by vyžadoval drahé příplatkové tlumiče s nastavitelnou tuhost"
GAME OVER! uvařil ses sám. Omluv se taky sám.
Kámo, když napíšeš doslova, je něco nad tvůj finanční limit a vyžaduje to něco pro tebe drahého - tak neplkej vo sprostých lžích a urážkách, když ti někdo napíše, žes to nekoupil kvůli penězům.
Totálně ses ztrapnil.
Mohu tě ubezpečit, že kdybychom jo chtěli, tak jsme na to slavné FR dosáhli. Ale opravdu tam byl ten zásadní problém s tvrdým podvozkem a sníženou světlostí (a pozdější luxusní výbava Excelence tehdy ještě nebyla v nabídce) . A že jsme si přiobjednávali spoustu drahé příplatkové výbavy, to taky nemůžeš popřít. Dealer dokonce říkal, že takto bohatě dovybavený Style ještě neobjednával. A přestaň laskavě zesměšňovat a hodnotit kupní sílu zdejších diskutérů. Je to neuvěřitelně trapné a čecháčkovsky ubohé! P.S. Naprosto nechápu, co se ti zdá špatného na tom, že jsem konfiguraci našeho budoucího rodinného auta dělal společně s manželkou. Řídí ho stejně, jako já.
Já nic nezesměšňuju. To ty si v tom hledáš.
Buďtos něco napsal a je to tak, nebo není.
Srovnání s mým vlastním nákupem bylo naprosto v pohodě a jestli s tím máš nějakej problém, je to jen tvůj. Já se přiznal, že jsem to za to Lambo nechtěl dát.
Kdybych tady kafral jako ty, musel bych napsat, že kdybychj ho jó chtěl...atd. Proč? Nebo něco o mým alcantarovým stropě za 80 a audiu v autě za 250? Proč proboha. já je nechtěl. Ale na skladovku byla taková sleva...ušetřil jsem.
Koupil jsem audi, bylo levnější. Každý ma jiné limity a priority a rozhodovali jsme se úplně stejně.
Spíš je trapný, jak na Moje Auto má každý auto 9-10 bodů. Jak má každej nejlepší káru a věří tomu. Já bych žádnýmu ze svých nedal ani 8. Asi proto, že jsem zakomplexovanej. ;-)
Víš, čecháčkovsky ubohej, zakomplexovanej pablb...no jasně, jeď! Dej mi kázání o mým chování.
Slovo "čecháček", kterés agresivně použil, ve mě evokuje slovo "závist"...
Buďtos něco napsal a je to tak, nebo není.
Srovnání s mým vlastním nákupem bylo naprosto v pohodě a jestli s tím máš nějakej problém, je to jen tvůj. Já se přiznal, že jsem to za to Lambo nechtěl dát.
Kdybych tady kafral jako ty, musel bych napsat, že kdybychj ho jó chtěl...atd. Proč? Nebo něco o mým alcantarovým stropě za 80 a audiu v autě za 250? Proč proboha. já je nechtěl. Ale na skladovku byla taková sleva...ušetřil jsem.
Koupil jsem audi, bylo levnější. Každý ma jiné limity a priority a rozhodovali jsme se úplně stejně.
Spíš je trapný, jak na Moje Auto má každý auto 9-10 bodů. Jak má každej nejlepší káru a věří tomu. Já bych žádnýmu ze svých nedal ani 8. Asi proto, že jsem zakomplexovanej. ;-)
Víš, čecháčkovsky ubohej, zakomplexovanej pablb...no jasně, jeď! Dej mi kázání o mým chování.
Slovo "čecháček", kterés agresivně použil, ve mě evokuje slovo "závist"...
twl já se nachectal. Jak tym sedíte s paní Aresovou a dáváte hlavy dohromady. Motáte se po autosalonech. Jak si každej prodejce po vašem odchodu zanadává. :-[] Takovejm se říká "kuželky".
Vyřazovací klání! Málem jsem se počůral. Tabulka s výbavama. to snad nééééééééééééééééééé :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
a po tom všem seat. Kdybys jen započítal prodej ojetýho...ale na to v kolonka v tom geniálním elaborátu nebyla, viď. :-!
ale to fakt nejde číst ty h o v na, fak sorry. Já se tady kácím pod stůl. Ty jsi emanna n-tou. :yes: Přeposílám kámošům. To se nevidí. To je holocaust. :D:D:D
Vyřazovací klání! Málem jsem se počůral. Tabulka s výbavama. to snad nééééééééééééééééééé :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
a po tom všem seat. Kdybys jen započítal prodej ojetýho...ale na to v kolonka v tom geniálním elaborátu nebyla, viď. :-!
ale to fakt nejde číst ty h o v na, fak sorry. Já se tady kácím pod stůl. Ty jsi emanna n-tou. :yes: Přeposílám kámošům. To se nevidí. To je holocaust. :D:D:D
No prostě mě ten výběr jako celoživotního velkého autofandu velice bavil (stejně jako psaní té recenze), tak jsem si to maximálně užíval. Co je na tom špatného?
Protože když to čte skutečnej celoživotníá autofanda, je to jako groteska s Chaplinem nebo Lupino Lanem, pane správce :D
Věř mi, že jsem se pobavil víc.
Věř mi, že jsem se pobavil víc.
No tak škoda, že ses přitom nezalknul, bylo by tady o jednoho zakomplexovaného a vychloubačného hatera míň! ;-)
Proč mi to furt podsouváš. Já si nevychvaluju svoje auta na blbowebech desítkama a kecama na dvacet stránek. Ani nemám FBnebo instagram. A sorry, ...mám lhát že mám jedničkovou fabku? Neunesl to? Co se furt snažíš dávat rovnítko mezi auto a komplexy nebo chlubení? Já JSEM celoživotní autofanda a splnil jsem si sen. Přeju ti to taky a nikdy bych tě za to neurážel, naopak. Ty se vaříš sám ve svý hlavě.
Ono i tvoje averze vůči elektrické ručce souvisí i s cenou. Nevidím na tom nic špatnýho, mám to podobně. Např. se mi nechce dokupovat Metrix světla, když pak jeden reflektor v případě havárky stojí sto litrů.
To, cos teď napsal je sprostá lež a urážka Areseho, jeho starý a jejich Leoše v kombajnu ve střední výbavě s mnoha drahými příplatky! Odvolej to! :D
Jinak napsal to v recenzi taky..."hrozí nákladnou opravou"
Jinak napsal to v recenzi taky..."hrozí nákladnou opravou"
Tak to seš úplně, ale totálně vedle. My jsme právě s koupí našeho Leona nesměli moc váhat, protože dealer nás upozornil, že faceliftováná verze už tento ***ský prvek výbavy bude mít! :-O :-( :no:
:D Jak jste odpádlovali s tím pre-facelift výprodejákem, dealer se ožral do němoty. "Voběsil jsem do toho starýho leoše ty dvě kuželky, šéfe!"
Zase tady jenom bleješ své ubohé lži a snažíš se tady trapně urážet. Naše auto byla individuální objednávka do výroby. Čekali jsme na něj několik měsíců.
Nějak netuším, proč si to psal mě, arese? Že ti el.ručce vadí dražší servis jsi tu už psal, a já napsal, že to mám (u některých prvků výbavy) stejně. Nejseš ty padlej na hlavu? Aha, seš, zbytečný dotaz.
Tak samozřejmě že je el. P brzda další zbytečná drahá a potenciálně poruchová elektronika. Ale hlavní důvod, proč ji ve svém autě nesnesu, je tupost a pomalost tohoto zařízení!
No Karle, ty máš dost drahý auto. Já taky mám nějaký takový auta. A oba si přiznáme, že (jako každý kromě šejků) při nákupu prostě zohledňujeme finanční stránku věci a hotovo.
Jedinej, kdo se tady při tý zmínce ježí a brání a prská a uráží, je frajer s unlimited budgetem...v seatu ve střední výbavě.
Ano, je to padlý na hlavu.
Jedinej, kdo se tady při tý zmínce ježí a brání a prská a uráží, je frajer s unlimited budgetem...v seatu ve střední výbavě.
Ano, je to padlý na hlavu.
Hele, já nemůžu za to, že tvoje omezené myšlení není schopno pochopit, že někdo radši své úspory raději investuje třeba do nějaké další nemovitosti, než do drahého auta, které bleskově ztrácí na hodnotě. :D
Jasně. Začni s barákama. A dopadne to stejně, jak s těma autama.
Budeš tu kvičet, že se ti posmívám.
Furt urážíš a čím dál víc se ztrapňuješ.
Budeš tu kvičet, že se ti posmívám.
Furt urážíš a čím dál víc se ztrapňuješ.
Hele, do toho, co jsem si koupil a proč je ti velké houno, to je každého čistě osobní věc. Důležité hlavně je, aby člověk se svým autem byl spokojený a to já jsem. :-)
Není poznat komu to píšeš, ale jestli mě - já snad někde hodnotím, co sis koupil?
Tak el ruční brzda je celkem k ničemu a nevídím v ní žádný přínos a kdyby bylo na výběr, tak jí taky nechci, ale bohužel už dneska na výběr převážně není, ale zase nic, co by mě až tak odradilo. Ale ta světla moc nechápu. Mít pořádná světla je základ a pokud si to rozbiju, nechm to opravit z havarijka, pokud někdo rozbije mě, tak to jde z jeho povinného.
Pokud máš auto na operák, tak je to jedno. Pokud si ho chceš nechat 10-15 let, tak si asi dobře rozmyslíš, jestli budeš chtít řešit vady neopravitelných matrixů.
kaa
Myslím že cestou k úspěchu bude hlavně nabídka motorů.
No tu šílenou verzi e-Hybrid si klidně mohli odpustit... :-( :no:
Já bych ji neodsuzoval. Ale samozřejmě jako alternativu, ne jedinou možnost.
Tak jediná naštěstí není. To by s tou novou generací ani nemuseli lézt na trh! :-[]
Honda už bez hybridu na trh nepoleze.
Její blbost. Třeba v případě nového Civicu tím přijde o spoustu zákazníků! :-O :-( :no:
Pár zakomplexovaných českých diskutérů je nepoloží, a v civilizovaných zemích si ten hybrid naopak velmi rádi koupí.
Nejsem si jistý tím, že pokud tam dají nějaký CVT nesmysl z Jazzu, tak to bude pro zákazníky Hondy výhoda.
Motory už dneska nikoho nezajímaj. ;-\
Sdílení komentáře
Nicméně si myslím, že Nissan se bude z EU pakovat.
Jinak je to vcelku pěkný interiér.