Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Nissan Qashqai odhaluje svůj interiér. Nabídne více prostoru i bohatou výbavu

80 komentářů

twistedTSD
A jde to i s klimapanelem. Pokus stát se trendsetterem koncernu nevyšel.
Anonym
A to je velmi kulantně řečeno.
Nicméně si myslím, že Nissan se bude z EU pakovat.
_Karel_
:yes: Kéž by to tak bylo.
Jinak je to vcelku pěkný interiér.
Arese
Tos ještě řekl velmi mírně. Je to kolosální průser. Zrovna dnes jsem mluvil s jedním nešťastným prodejcem škodovky. Prý tak 9 z 10 zájemců o novou octu je z těch nepraktických dotykáčů znechucená a pokud si to přesto koupí (resp. je mu to firmou přiděleno), tak vzápětí přímo nasr... ná. Věčně se jim to prý seká a jeden nešťastník byl u nich na přehrání softvéru už 6x! :-O :-(:-( :no:
twistedTSD
Dokonalé je, jak v reklamě machrují u záběru na dotykáč, jak je nová Octavia digitální. Jsem si celkem jistý, že 9 z 10 zákazníků kupuje Octavii navzdory dotykáči, ne díky němu.
xxc
A že ja som dnes šoféroval auto s ovládačmi klímy a ani som sa ich nedotkol :-) o všetko sa stará automatika. Na octavii to bude najmenší problém, horšie je to na elektromobiloch, kde na par stupňov teploty vie urobiť vyššiu spotrebu a vždy sa s tým treba hrať. Inak ľudia budú vždy nadávať na niečo nové, aj keď to bude lepšie. Čo nemyslím práve škodu a jej ovládanie :-)
Anonym
Protože ty jsi kretén.
xxc
Ani nie, normalny clovek sa do urcitej miery prisposobi okoliu, pripadne sa aj nieco nauci. Kreten mozno budete vy :-) Pokial mate nizsi vzrast, nizsie IQ a problemy s motorikou (to by vysvetlovalo nepochopenie a neschopnost ovladania dotykoveho displeja)
h.onzyk
V zimě taky nemám potřebu do toho zasahovat, ale jezdit a klimou na automat v létě tak skončím do tejdne s angínou, nebo mi umrznou nohy, a je celkem jedno jestli řídím škodovku, forda nebo bavora, kolikrát nejde ani tak o teplotu, ale o směr a rychlost proudění vzduchu.
kari.laz
Novidíš a já dneska sedl do aut a hned jsem si při sychravém počasí přitopil, když jsem procitl, tak jsem si teplotu zase ztlumil.A dělám to tak běžně.
xxc
ved aj mne to pritopilo a ked sa vyhrial interier, automaticky to stlmilo. bez zasahu :-) vola sa to automaticka klimatizacia. inak manualnu verim, ze je horsie ovladat cez displej, hlavne ked je to zle urobene
kari.laz
Mám automatickou čtyřzónovou klimu, opravdu vím, co klimatizace je. Ale pokud jsem se chtěl prohřát, chtěl jsem, aby mi to automaticky topilo na víc. Pak jsem to stáhnul, aby to automaticky udržovalo nižší teplotu. Tak totiž automatická klima funguje, udržuje nastavenou teplotu ;-)
xxc
Ano, ale najprv pusta teplejsi vzduch, nech to vyhreje, potom uz staci udrzovat. Ja som sa vyrieval sedadlom, to tiez celkom prehreje.
kari.laz
Výhřev sedaček mám samozřejmě taky, nic to nemění na tom, že si chci teplotu štelovat dle nálady
scadar
tvl placatej sportovní volant k SUVčku na chůdách... aby si pepík připadal, že řídí sportovní werk.. alespoň než přijde první zatáčka..

volant má bejt kulatej i u sporťáků, snad s výjimkou strojů, který mezi rejdy nedají ani otáčku..
Anonym
Všechno je dneska SPORT.
I pytel h o ven.
Cuba66
Pepík si koupí Oktu na hlínách, ne Nissana :-)
_Karel_
Co tě na tom trápí? Je to jen design a ničemu to nevadí.
Arese
Jak to, "nevadí"?! Já bych tedy šišatej volant ve svém autě nesnesl! :-( :no:
_Karel_
No a co, že bys ho ty nesnesl? Stejně, jako bys nesnesl SUV, el. ruční brzdu, automat. Čemu to vadí ?
Arese
No nic. Jen jsem vyjádřil svůj názor. To se snad ještě smí, ne? :-)
_Karel_
Jistě, no problem.
Anonym
To je bohužl jen design.
Ale třeba v supersportech je to fakt efektivní. Bohužel to cpou všude, v tom má Arese pravdu.
Na druhou stranu kdyby jeho seatka (konkrétně ten jeho kus je nejlepší auto na světě) byla Cupra R, tak by ho taky měla.
wakantanka
Mám taký pocit, že ho dávajú aj do výbavy FR aj keď neviem či nie za príplatok.
Anonym
To je klidně možný - ekvivalent R-linu nebo Monte Varla.
Aspoň víme, že nemá ani FRo.
Arese
Ano, máš pravdu. A právě ten šišatý volant + nekomfortní sportovní odpružení byly ty důvody, proč jsme do FR nešli. ;-)
Anonym
Aha... :*)
Já jsem nešel to Huracánu proto, že byl dražší než R8 se stejnou technikou. Ale...přiznám si to. :D
Arese
Chováš se jak zakomplexovanej pablb. Pokud tě to tak zajímá, tak se koukni na recenzi mého Leona na moje auto. cz. A tam uvidíš, jaký dlouhý výčet poměrně drahých prvků příplatkové výbavy jsme si u našeho auta se střední výbavou Style objednali. Jenom proto, abychom i u bohatě vybaveného auta měli měkčí standardní podvozek a kulatý volant. Tvoje žvásty, že jsme nešli do FR kvůli jejo vyšší ceně, jsou sprostá lež a urážka. :no:
Anonym
Proč zakomlexovanej - je to příklad na mě samém a já to uznal...čili nechápu.
Tvou recenzi (jako žádnou jinou na Moje Auto) číst nehodlám.
Pěkně bubláš, jen co je pravda.
Hele, Seat je v rámci koncernu křáp, smiř se s tím.

https://www.youtube.com/watch?…
Arese
Co to jako má být? Seš fakt trapák, který se ani nedokáže omluvit. :-( :no:
Anonym
Proč bych se měl omlouvat? Ty mě tituluješ zakomplexovaným pablbem. Jak chceš!!!!
Tak jsem si našel tu tvou recenzi (včetně srance o tabulce s cenami a výbavami). Je to šílenej blábol. Nicméně toto jsem zkopíroval z textu:
"Špičkový stupeň FR už by byl nad náš finanční limit, ale stejně jsme po něm netoužili. Zahrnuje totiž 2 položky, které jsme nechtěli - dole zploštělý volant a hlavně přitvrzené sportovní odpružení, vč. snížené světlé výšky. Takový podvozek je v českých podmínkách u rodinného vozu nežádoucí, resp. by vyžadoval drahé příplatkové tlumiče s nastavitelnou tuhost"
GAME OVER! uvařil ses sám. Omluv se taky sám.
Kámo, když napíšeš doslova, je něco nad tvůj finanční limit a vyžaduje to něco pro tebe drahého - tak neplkej vo sprostých lžích a urážkách, když ti někdo napíše, žes to nekoupil kvůli penězům.
Totálně ses ztrapnil.
Arese
Mohu tě ubezpečit, že kdybychom jo chtěli, tak jsme na to slavné FR dosáhli. Ale opravdu tam byl ten zásadní problém s tvrdým podvozkem a sníženou světlostí (a pozdější luxusní výbava Excelence tehdy ještě nebyla v nabídce) . A že jsme si přiobjednávali spoustu drahé příplatkové výbavy, to taky nemůžeš popřít. Dealer dokonce říkal, že takto bohatě dovybavený Style ještě neobjednával. A přestaň laskavě zesměšňovat a hodnotit kupní sílu zdejších diskutérů. Je to neuvěřitelně trapné a čecháčkovsky ubohé! P.S. Naprosto nechápu, co se ti zdá špatného na tom, že jsem konfiguraci našeho budoucího rodinného auta dělal společně s manželkou. Řídí ho stejně, jako já.
Anonym
Já nic nezesměšňuju. To ty si v tom hledáš.
Buďtos něco napsal a je to tak, nebo není.
Srovnání s mým vlastním nákupem bylo naprosto v pohodě a jestli s tím máš nějakej problém, je to jen tvůj. Já se přiznal, že jsem to za to Lambo nechtěl dát.
Kdybych tady kafral jako ty, musel bych napsat, že kdybychj ho jó chtěl...atd. Proč? Nebo něco o mým alcantarovým stropě za 80 a audiu v autě za 250? Proč proboha. já je nechtěl. Ale na skladovku byla taková sleva...ušetřil jsem.
Koupil jsem audi, bylo levnější. Každý ma jiné limity a priority a rozhodovali jsme se úplně stejně.
Spíš je trapný, jak na Moje Auto má každý auto 9-10 bodů. Jak má každej nejlepší káru a věří tomu. Já bych žádnýmu ze svých nedal ani 8. Asi proto, že jsem zakomplexovanej. ;-)
Víš, čecháčkovsky ubohej, zakomplexovanej pablb...no jasně, jeď! Dej mi kázání o mým chování.
Slovo "čecháček", kterés agresivně použil, ve mě evokuje slovo "závist"...
Anonym
twl já se nachectal. Jak tym sedíte s paní Aresovou a dáváte hlavy dohromady. Motáte se po autosalonech. Jak si každej prodejce po vašem odchodu zanadává. :-[] Takovejm se říká "kuželky".
Vyřazovací klání! Málem jsem se počůral. Tabulka s výbavama. to snad nééééééééééééééééééé :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
a po tom všem seat. Kdybys jen započítal prodej ojetýho...ale na to v kolonka v tom geniálním elaborátu nebyla, viď. :-!
ale to fakt nejde číst ty h o v na, fak sorry. Já se tady kácím pod stůl. Ty jsi emanna n-tou. :yes: Přeposílám kámošům. To se nevidí. To je holocaust. :D:D:D
Arese
No prostě mě ten výběr jako celoživotního velkého autofandu velice bavil (stejně jako psaní té recenze), tak jsem si to maximálně užíval. Co je na tom špatného?
Anonym
Protože když to čte skutečnej celoživotníá autofanda, je to jako groteska s Chaplinem nebo Lupino Lanem, pane správce :D
Věř mi, že jsem se pobavil víc.
Arese
No tak škoda, že ses přitom nezalknul, bylo by tady o jednoho zakomplexovaného a vychloubačného hatera míň! ;-)
Anonym
Proč mi to furt podsouváš. Já si nevychvaluju svoje auta na blbowebech desítkama a kecama na dvacet stránek. Ani nemám FBnebo instagram. A sorry, ...mám lhát že mám jedničkovou fabku? Neunesl to? Co se furt snažíš dávat rovnítko mezi auto a komplexy nebo chlubení? Já JSEM celoživotní autofanda a splnil jsem si sen. Přeju ti to taky a nikdy bych tě za to neurážel, naopak. Ty se vaříš sám ve svý hlavě.
_Karel_
Ono i tvoje averze vůči elektrické ručce souvisí i s cenou. Nevidím na tom nic špatnýho, mám to podobně. Např. se mi nechce dokupovat Metrix světla, když pak jeden reflektor v případě havárky stojí sto litrů.
Anonym
To, cos teď napsal je sprostá lež a urážka Areseho, jeho starý a jejich Leoše v kombajnu ve střední výbavě s mnoha drahými příplatky! Odvolej to! :D
Jinak napsal to v recenzi taky..."hrozí nákladnou opravou"
_Karel_
Tak jsi to trefil, to bych nevěřil. :D
Jeden se ho zastane, a ......
Arese
Tak to seš úplně, ale totálně vedle. My jsme právě s koupí našeho Leona nesměli moc váhat, protože dealer nás upozornil, že faceliftováná verze už tento ***ský prvek výbavy bude mít! :-O :-( :no:
Anonym
:D Jak jste odpádlovali s tím pre-facelift výprodejákem, dealer se ožral do němoty. "Voběsil jsem do toho starýho leoše ty dvě kuželky, šéfe!"
Arese
Zase tady jenom bleješ své ubohé lži a snažíš se tady trapně urážet. Naše auto byla individuální objednávka do výroby. Čekali jsme na něj několik měsíců.
Anonym
Ale objednávali jste ho před náběhěm faceliftu. To s napsal sám.
Za vaší károu se překopávala linka. :D
Arese
Ano, asi za 3 měsíce. Naštěstí jsme to stihli. Ani ten facelift čumáku se Seatu moc nepovedl. :-(
_Karel_
Nějak netuším, proč si to psal mě, arese? Že ti el.ručce vadí dražší servis jsi tu už psal, a já napsal, že to mám (u některých prvků výbavy) stejně. Nejseš ty padlej na hlavu? Aha, seš, zbytečný dotaz.
Arese
Tak samozřejmě že je el. P brzda další zbytečná drahá a potenciálně poruchová elektronika. Ale hlavní důvod, proč ji ve svém autě nesnesu, je tupost a pomalost tohoto zařízení!
Anonym
No Karle, ty máš dost drahý auto. Já taky mám nějaký takový auta. A oba si přiznáme, že (jako každý kromě šejků) při nákupu prostě zohledňujeme finanční stránku věci a hotovo.
Jedinej, kdo se tady při tý zmínce ježí a brání a prská a uráží, je frajer s unlimited budgetem...v seatu ve střední výbavě.
Ano, je to padlý na hlavu.
Arese
Hele, já nemůžu za to, že tvoje omezené myšlení není schopno pochopit, že někdo radši své úspory raději investuje třeba do nějaké další nemovitosti, než do drahého auta, které bleskově ztrácí na hodnotě. :D
_Karel_
Problém s chápáním tu máš evidentně ty. Jeden o voze, ty o koze.
Anonym
Jasně. Začni s barákama. A dopadne to stejně, jak s těma autama.
Budeš tu kvičet, že se ti posmívám.
Furt urážíš a čím dál víc se ztrapňuješ.
Arese
Nápodobně. Sám sis začal. ;-)
Arese
Jestli je tu někdo vyhlášený diskusní hulvát, tak seš to ty, Fosteku. A přestaň už řešit moje auta a baráky a starej se raději o sebe. Třeba jak se tady neprojevovat takhle hulvátsky a buransky... :-)
Arese
Hele, do toho, co jsem si koupil a proč je ti velké houno, to je každého čistě osobní věc. Důležité hlavně je, aby člověk se svým autem byl spokojený a to já jsem. :-)
_Karel_
Není poznat komu to píšeš, ale jestli mě - já snad někde hodnotím, co sis koupil?
Anonym
Už jen kvičí.
Arese
Za to já nemůžu, že to není poznat. Ale tobě to Karle určitě určeno nebylo. :-)
Anonym
Tak vo tom autě nedatluj hodinovej článek na web.
Arese
Do toho o čem a jak dlouhé texty sem budu psát ti vůbec nic není. To je jen moje věc.
kari.laz
Tak el ruční brzda je celkem k ničemu a nevídím v ní žádný přínos a kdyby bylo na výběr, tak jí taky nechci, ale bohužel už dneska na výběr převážně není, ale zase nic, co by mě až tak odradilo. Ale ta světla moc nechápu. Mít pořádná světla je základ a pokud si to rozbiju, nechm to opravit z havarijka, pokud někdo rozbije mě, tak to jde z jeho povinného.
twistedTSD
Pokud máš auto na operák, tak je to jedno. Pokud si ho chceš nechat 10-15 let, tak si asi dobře rozmyslíš, jestli budeš chtít řešit vady neopravitelných matrixů.
Anonym
double ;-\
_Karel_
Jasně, nemá to opodstatnění, ale na druhou stranu to snad ničím neobtěžuje.
kaa
Myslím že cestou k úspěchu bude hlavně nabídka motorů.
Arese
No tu šílenou verzi e-Hybrid si klidně mohli odpustit... :-( :no:
twistedTSD
Já bych ji neodsuzoval. Ale samozřejmě jako alternativu, ne jedinou možnost.
Arese
Tak jediná naštěstí není. To by s tou novou generací ani nemuseli lézt na trh! :-[]
twistedTSD
Honda už bez hybridu na trh nepoleze.
Arese
Její blbost. Třeba v případě nového Civicu tím přijde o spoustu zákazníků! :-O :-( :no:
Anonym
Co ty víš, co jim vyjde z tabulky smrti!
:D:D:D:D:D
Blue Sun
Pár zakomplexovaných českých diskutérů je nepoloží, a v civilizovaných zemích si ten hybrid naopak velmi rádi koupí.
twistedTSD
Nejsem si jistý tím, že pokud tam dají nějaký CVT nesmysl z Jazzu, tak to bude pro zákazníky Hondy výhoda.
Blue Sun
Jistě, protože Hondou se přeci zásadně jezdí jedině pod plným plynem a ve smyku...
twistedTSD
Aha a jak se jezdí s Civicem 1.5 T? Viděl jsi to auto někdy?
Blue Sun
Jako že ten motor je určený výhradně k závodní jízdě? Ale tak...
twistedTSD
Jako že to auto se hodí k dynamické jízdě.
kari.laz
Motory už dneska nikoho nezajímaj. ;-\
Blue Sun
Proč by taky měly? Z hlediska běžného cestování je to ta poslední věc, která lidi trápí.
kari.laz
U tebe mě tato blbost na serveru o autech nepřekvapuje. Nízkointeligentní jedinci, jako ty, by zde raději řešili barvu kuchyňského robota, proč taky řešit motor na serveru o autech.