Design
BMW řady 7 vykreslené podle špionážních fotek budí rozpaky. Tentokrát ne kvůli ledvinkám
37 komentářů
BMW není první ani poslední automobilka, kde jsou designéři bezradní. Prostě nemají tucha co dál, a vznikají křeče. Změna jen pro změnu.
V tomto prípade sú možno bezradní aj dizajnéri kolesa.ru. Prípadne je to pre nich cesta ako sa zviditeľniť, a zdá sa že funguje (donedávna som o kolesa.ru nepočul a teraz si ich zapamätám na dlho). Aspoň dúfam, že to tak je 😊
Dizajnéri kolesa.ru? Ty aspoň tušíš, kto je to dizajnér?
Přesně tak. Nevím, proč se musí hnát tolik dopředu, kde je jen přemrštěná agresivita, modernost a kýčovitost. Starší Volva, BMW, Mercedesy, Lexusy, Jaguaři, Opel Calibra to jsou všechno auta, co by mohli mít jen x faceliftů (např. upgrade na LED osvětlení) a z hlediska designu by se mohla stále prodávat. Dodge Challenger ukazuje, že zákazník nemusí mít každých 5 let nový design.
Bacha na takové střízlivé názory. Místní všeználci tě zde ukamenují mínusovými palcy.
Neřekl bych, že jsem v tomhle tak osamocený 😄. Např. BMW X7 je zrůda pro většinu. Octavia IV je designově zvláštní, zatímco Octavi III sedí (neurazí) snad každému. Octa III po faceliftu je přesně ten příklad, kdy se sahá na design a vznikne něco horšího - méně nadčasového, rádoby futuristického a více agresivního. Design Fiat 500 bude fungovat i za 100 let, BMW X7 budou jen směšné a hnusné.
X7 dokonale zapadá mezi svoje opulentní konkurenty. US fullsize SUV jsou daleko zpupnejsi...
"zruda pro vetsinu" podla Teba ... a kto je ta vacsina ? mne osobne sa nepaci, ale tvrdit, ze pre "vacsinu" je "zruda" je smiesne 😄 X7 je aktualne jedno z najlepsie predavanych velkych SUV a to pritom ani nebola urcena pre nase trhy ( primarne pre US a Cinu ). z toho mozem len dedukovat, ze pre ludi, ktori si mozu dovolit investovat do auta 100k + EUR je pritazliva
Tak kvalita nejakych vychodnarou z webu .ru je k prdu ze jo. Ja si utru *** a taky neco vytvorim. Pockej, ted sem se podival pod sebe a už sem vlastne vytvořil. Bago dela tak jak uzna za vhodny. Kdyz dneska potkam stary 7ky tak vosklivy jak řiť chlupatá, posledni modeli s big ledvinama jsou konecne majestatni auta a ne ocucaný bonbony.
BMW 5 z roku 2003-2010 bolo po stranke dizajnu auto svojej doby. Odvtedy nastal nielen u BMW masivny narast produktovej ponuky. Prakticky sa z BMW stal vyrobca vsetkeho a to spôsobilo ustup z pozicie lidra dizajnu hoc po stranke technologii ostalo BMW v top segmente. Dizajn vie dnes aj Kia, co je srot proti BMW, ale neda sa robit vsetko, ked sa musite sustredit na 15 modelov, namiesto 5 ktore si budu vsetci pamätat ako legendy svojej doby.
Presne ako pises. Technika je schopna a zdielana napriec modelovymi radami. Co sa tyka dizajnu, je to vec vkusu (bmw nerobi dizajn podla europskeho vkusu, lebo Europa davno nie je najdolezitejsi trh) a naviac je usilie roztriestene medzi vela modelov, pri ktorych sa dizajneri snazia o nejake spolocne prvky, ktore by dane auto identifikovali ako bmw. To vedie ku kompromisom, lebo tazko budu niektore dizajnove prvky idealom pre roadster, sedan aj suv. Stastie, ze aspon na patka a trojka su zatial podla tradicneho bmw receptu. Ovsem dokedy?
„Dizajn vie dnes aj Kia, co je srot proti BMW".
Bejvávalo. BMW je na tom s korejci srovnatelně a slovo šrot je tedy extrémně přehnané.
Bejvávalo. BMW je na tom s korejci srovnatelně a slovo šrot je tedy extrémně přehnané.
BMW je na tom s Kiou srovnatelně? Kde prosím? Ve V8 nebo V12? Myslíš vyšší nebo luxusní třídu, myslíš vysokovýkonné modely? Nebo porovnáváš jen HB a SUV na spodní hranici bavorského spektra?
BMW mne nebere, ale když už jsem to rozklikl, tak se zeptám. Na těch fotkách je která z posledních tří generací? Nebo to je snad ta nová kontroverzní? Případne mi to zase bez zaznamenatelné změny, jak je už tady zvykem.
... chapu, ze musite z neceho zit a proto neblokuju reklamy. Na ty staticke jsem si zvykl. I na ty, ktere "sleduji" kurzor mysi. Se skripenim zubu prekusuju automaticke prehravani videi na strance, i kdyz se mi hodne zajida.
Ale aby mi pri cteni clanku na pozadi behal Alzak v celoobrazovkovem videu, to uz je moc. Posouvate me smerem k blokatoru reklam.
S uctou
ctenar a casty navstevnik.
Ale aby mi pri cteni clanku na pozadi behal Alzak v celoobrazovkovem videu, to uz je moc. Posouvate me smerem k blokatoru reklam.
S uctou
ctenar a casty navstevnik.
Predosle 2 generacie boli pekne a vyvazene, Bangleho po facelifte tiez ok ale toto je ohavnost. Zadok otrasny. Aj keby som na to mal ( mam ale moj limit na auto je 40k) tak si to nekupim.
Ta auta jezdí zatím v těžké kamufláži, tohle je prostě něčí fantazie. Proč by např., někdo strkal jakousi světelnou linku (denní svícení?) pod kapotu a pak měl dole hlavní světla s denním svícením. Nějaká logika? Možná pro kolesa.ru.
Příští 7er může být klidně, co do designu, kotroverzní, ale určitě nebude vypadat takto.
https😐/www.bmwblog.com/…-g70-spy-photos/
Aktuálně je to model od modelu, třeba na pětku neřeknu křivého slova, tam nic čínského nebo vyhuleného nevidím, na sedmičce s tou chrom opulencí ano, to je pro us trh a Asii jak vyšité.