Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW řady 7 vykreslené podle špionážních fotek budí rozpaky. Tentokrát ne kvůli ledvinkám

Jan Zajíc
Diskuze (37)

Na rozruch kolem designu mnichovských novinek jsme si v posledních měsících zvykli. Nyní však není způsoben obrovskými ledvinami.

Pamatujete si ještě ten šok, když BMW poprvé představilo koncept řady 4? A když následně ukázalo sériové auto, které opravdu dostalo obrovské ledviny připomínající bobří zuby? Zdá se, že v budoucnu máme na podobné překvapení zaděláno znovu.

Všímavým fotografům se totiž podařilo ulovit několik snímků nové generace vlajkové limuzíny BMW řady 7. A byť jsou stále zahaleny do pořádné vrstvy kamufláže, některých designových prvků už si lze všimnout. Nezávislí tvůrci z webu Kolesa.ru se tedy okamžitě pustili do práce a ukazují nám, jak by nová „sedmička“ mohla vypadat.

Video se připravuje ...

A pokud se jejich tvorba alespoň malinko shoduje s realitou, rozhodně bude příjezd příští generace doprovázet notná dávka kontroverze. Všimnout si můžeme úzkých světelných linek pod přední kapotou, které jsou zcela odděleny od hlavních světlometů umístěných níže. Velké ledviny jsou samozřejmostí, stejně jako dávka ozdobného chromu.

Dále vidíme zapuštěné kliky dveří, stejně jako přepracované svítilny vzadu. Ty v zásadě rozvíjejí styl předchůdce, jsou jen o něco užší a stále propojené vodorovnou chromovou linkou. Na srovnání výtvoru se skutečným automobilem si ale musíme ještě nějaký čas počkat. Očekává se, že sedmá generace řady 7 se představí až v roce 2022 a na trh dorazí v roce následujícím.

Jan Zajíc
Diskuze (37)

Doporučujeme

Avatar - papito 2
22. 12. 2020 23:21
skarede
Predosle 2 generacie boli pekne a vyvazene, Bangleho po facelifte tiez ok ale toto je ohavnost. Zadok otrasny. Aj keby som na to mal ( mam ale moj limit na auto je 40k) tak si to nekupim.
22. 12. 2020 20:03
Re: Design
E60 byla špatně? Zajímavý názor... nepříliš rozšířený
Avatar - HitmanPB
22. 12. 2020 15:21
Re: Design
Neblbni, ešte teraz sa strhávam, keď si spomeniem na jeho 7-er a 5-er, brrr...
22. 12. 2020 08:19
Re: Design
Milý Klaudius, nazvi si ich ako len chceš.

Nič to nemení na tom, že nakreslili niečo, aby sa zviditeľnili, a zjavne sa im zviditeľniť podarilo.

Musia sa úžasne baviť nad diskusiami ako je táto a pripravovať ďalšie zaručené odhalenia :).
21. 12. 2020 23:01
Re: Design
"zruda pro vetsinu" podla Teba ... a kto je ta vacsina ? mne osobne sa nepaci, ale tvrdit, ze pre "vacsinu" je "zruda" je smiesne :-) X7 je aktualne jedno z najlepsie predavanych velkych SUV a to pritom ani nebola urcena pre nase trhy ( primarne pre US a Cinu ). z toho mozem len dedukovat, ze pre ludi, ktori si mozu dovolit investovat do auta 100k + EUR je pritazliva