Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Evropská komise povolila spojení automobilek Fiat Chrysler a PSA

8 komentářů

pradeda777
.....hodně štěstí. Budou ho potřebovat.... :-!
Mr.Murphy
.... tak co si budem povídat, jediná cesta je sdílení nákladů.... mainstreamové značky toho nového koncernu můžou mít techniku zcela stejnou..... pak se využijí prémiová řešení pro DS/Alfu/Mase a k tomu tam budeš mít velkou SUV značku Jeep, která může půjčovat techniku s koncernovým crossoverům..... čili papírově to fungovat může a ušetří to bambilión peněz.... samozřejmě, potřebuješ schopné manažery a marketéry, aby to uvedli do praxe....
Anonym
koncern hadra.
Opel, Alfa, Fiat, Peugeot, Citroen k tomu nějaký ty menší (Mase,Lancia) a nějaký Emerikáni, tady hlavně Jeep.
"...to je pěkná směsice, můžem být i rohože a to všechno protože..."
Anonym
To je mi jasný.
Akorát, že brzy to bude jako s komplama - můžeš mít co chceš, když je to IOS nebo Wokna.
Ja Prvni 123
No, k tomu to směřuje... radost z toho nemám, ale pokud je to jediná cesta k tomu, aby nezmizeli úplně, tak co se dá dělat.
Furt lepší, než kdyby Alfu koupil Němec.
😄
Blue Sun
To ale všichni.
Blue Sun
Panejo, zase ten blábol o čínských elektromobilech... 😁 Že vás to všechny ještě baví.
Ja Prvni 123
Asi tak.
Občas mám dojem, že celej auto průmysl jde do kytek.
😒

Za pár let se tady budou prodávat jen čínský elektromobily... za astronomickou cenu, a pár kousů do roka - protože na víc stejně nebudou baterky ani elektrika.

No co, já už se svýma autama nějak dožiju. Mladých je mi líto.