Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Evropská komise povolila spojení automobilek Fiat Chrysler a PSA

8 komentářů

Anonym
koncern hadra.
Opel, Alfa, Fiat, Peugeot, Citroen k tomu nějaký ty menší (Mase,Lancia) a nějaký Emerikáni, tady hlavně Jeep.
"...to je pěkná směsice, můžem být i rohože a to všechno protože..."
Mr.Murphy
.... tak co si budem povídat, jediná cesta je sdílení nákladů.... mainstreamové značky toho nového koncernu můžou mít techniku zcela stejnou..... pak se využijí prémiová řešení pro DS/Alfu/Mase a k tomu tam budeš mít velkou SUV značku Jeep, která může půjčovat techniku s koncernovým crossoverům..... čili papírově to fungovat může a ušetří to bambilión peněz.... samozřejmě, potřebuješ schopné manažery a marketéry, aby to uvedli do praxe....
Anonym
To je mi jasný.
Akorát, že brzy to bude jako s komplama - můžeš mít co chceš, když je to IOS nebo Wokna.
Ja Prvni 123
No, k tomu to směřuje... radost z toho nemám, ale pokud je to jediná cesta k tomu, aby nezmizeli úplně, tak co se dá dělat.
Furt lepší, než kdyby Alfu koupil Němec.
😄
pradeda777
.....hodně štěstí. Budou ho potřebovat.... :-!
Blue Sun
To ale všichni.
Ja Prvni 123
Asi tak.
Občas mám dojem, že celej auto průmysl jde do kytek.
😒

Za pár let se tady budou prodávat jen čínský elektromobily... za astronomickou cenu, a pár kousů do roka - protože na víc stejně nebudou baterky ani elektrika.

No co, já už se svýma autama nějak dožiju. Mladých je mi líto.
Blue Sun
Panejo, zase ten blábol o čínských elektromobilech... 😁 Že vás to všechny ještě baví.