Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Rozhovor s malířem aut Jurijem Ševčukem: K malování mě přivedl Svět motorů

Jurij Ševčuk z Ukrajiny, tvořící pod jménem Yuriy Shevchuk, se v Česku stal mezinárodně uznávaným malířem automobilů. Spolupracují s ním osobnosti motoristického světa, konstruktéři, výrobci aut i slavní závodníci.
Zpět na článek
Avatar - netcar.xx
2. 1. 2021 15:44
Hezke obrazy
a opravdu je v nich zivot a pohyb jako v obrazech Mistra Zapadlika. Akorat jste nemeli psat ty ceny, protoze budou v lidech pracujicich za sedmicku pres agenturu v Buresovych drubezarnach a incestech co obdivuji sikmookeho skinheada Takeshiho vyvolavat zbytecne otazky jak je to tedy s tou jejich nadrazenosti nad cizinci.
Rozbalit vlákno
1
Avatar - mariov8
4. 1. 2021 10:52
Re: Hezke obrazy
Obrazy znám. Docela pěkné. Není to pan Zapadlík, pán má svůj styl a je dobrý.

Můj zesnulý tatínek také maloval. Obvykle právě ten olej. Vyhrál si s tím sice ještě více, měl rád staré ruské mistry (pracná škola) a to znamenalo klidně půl roku na obraz. Pravda mezitím namaloval i jiné věci, ale on se tím neživil, měl to jako hobby na důchod. 120h práce na obraze znamená (pokud se jednomu konkrétnímu obrazu věnujete 2h denně od pondělí do pátku) asi 3 měsíce práce a to jenom pokud se bavíme o malování, bez přípravy podkladů a plátna. Barvy, štětce, olej, šeps a vůbec všechny malířský potřeby jdou do tisíců na jeden obraz. Toliko k cenám... nikdo si to nemusí kupovat, musíme jenom zemřít, že jo... :-!