Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Jak se žije řidiči u filmu: Roman Beránek - Světové hvězdy jsou z 99 % normální lidé

V jeho autě se střídají krásné modelky i charismatičtí muži, co si sáhli na filmového Oscara. Roman Beránek coby šofér hvězd stříbrného plátna je nejen vozí. Také nahlíží do jejich duší.
Zpět na článek
1. 1. 2021 19:12
1. 1. 2021 20:08
1. 1. 2021 22:07
Avatar - JFK
1. 1. 2021 19:12
Nuda
I rozhovor s bazarníkem z Libeňáku by byl teda zajímavější, jak tento neúspěšný bývalý novinář. Dělat pomocníka u produkce a příležitostně podřízeneho šoféra herců bez osobního života není uplně moc výhra.
Rozbalit vlákno
2
1. 1. 2021 20:08
Re: Nuda
Nebuď na něj tak zlý. Takových dobrých (ale nyní již nezaměstnaných) automobilových novinářů je v ČR celá řada. Problém je v tom, že pokud to ještě nejsou opravdoví mlaďoši, v neautomobilových médiích je už většinou nezaměstnají a míst v těch automobilových je hodně málo (a stále ubývají, pokud tedy potřebuješ tak vysoké a hlavně pravidelné příjmy, abys z toho živil rodinu). Nedávno přišli o tuto práci (a vůbec ne jejich vinou) třeba kluci v Auto7 a AMS... :-( :-( :-(
Avatar - JFK
1. 1. 2021 22:07
Re: Nuda
Pozor, on ale není šoférem z důvodu Covidu. Prostě nedokázal dlouhodobě prorazit, ani na ten jeho pořad se moc dívat nedalo, i v SM si s ním podali ruku, to je vše. Ostatní hodnotit nemá smysl, celkem slušně tuhle scénu shrnul Martin Vaculík a holt silnější pes §rdá. Pak je tu ovšem ještě zkušený marketér, lidový nekulturní buran Pepa, samozvaný expert se svým cirkusem zvaným Autosalon. O autech absolutně nic neví, ale umí hodit do veršů prospekt dovozce tak, jako to zvládne jenom Richard Krajčo, a tváří se jako provinční Clarkson. Má známé na správných místech, takže ho ten jeho PP i slušně uživí. A stádo mu to ochotně žere, bohužel.