Novinky
Otázka je, kolik za těma sedačkama zbývá místa.
Myslím, že to nebude o moc horší než v A segmentu.
S tím, že tyhle sedačky jsou nouzový a většinou neobsazený.
Protože kdybych měl 5 dětí, tak si asi koupim jiný (za stejnou cenu větší) auto..
Ale jinak souhlas.
Pro mě je to argument proti pořízení Hondy e.
Myslím, že to nebude o moc horší než v A segmentu.
S tím, že tyhle sedačky jsou nouzový a většinou neobsazený.
Protože kdybych měl 5 dětí, tak si asi koupim jiný (za stejnou cenu větší) auto..
Ale jinak souhlas.
Pro mě je to argument proti pořízení Hondy e.
Tri deti se vejdou do druhy rady, ne?
Kdyz nejsou v sedackach.
Ty auta, co o nich pises. :yes😒br /> Jen bych se bal prvnich serii.
U obou.
Edit: Spatny vlakno. 😄
Kdyz nejsou v sedackach.
Ty auta, co o nich pises. :yes😒br /> Jen bych se bal prvnich serii.
U obou.
Edit: Spatny vlakno. 😄
Nie, urcite je to osefovane aj tak. Pri rane zozadu sa bude deformovat predok. Jedine, zeby sa auta zrazili zadkami.
Se trema detma jsi s cenou hodne pres mega a to je nesmysl. Je otazkou, jestli se vejdou 3 autosedacky do Enyaqu., to netusim. A pokud vejdou, jestli se daji pohodlne zapnout pasy.
Neviem ako ich vozi. Mozno v Tesle X, ale ta nema ani slovensky konfigurator. Jedine, co sa da na Slovensku normalne objednat, je Tesla 3. A ta X je pre mna uz mimo cenovo.
Ale Fordom tam, vlakom naspat 😄 Hladam elektricke pre zenu do mesta + s nejakou normalnou baterkou, aby sa na tom dalo chodit na dovolenku 2x do roka. Diesel mame, zena s tym uz nechce jazdit po meste.
S-Max vybava Titanium plus Technology balicek za cca 750 tisic. To auto ma ve vybave snad vse vcetne plnohodnotnych LED svetel. Pro 3 deti neni lepsi auto.
Rozdil v cene minimalne pul mega oproti EV.
Rozdil v cene minimalne pul mega oproti EV.
A pak posaděj děti ledvinama na nárazník. Z jejich páteří udělají deformační zóny pro případ nárazu zezadu. I pouhé drcnutí (nedobždění zezadu) ve městě může pak být fatální.
Poprvé mě to napadlo u první Zafiry. Za skoro čtvrt století to vesele jede dál.