Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Rozhovor s Janem Kopeckým: Co bude teď? Láká ho i Dakar

Český automobilový jezdec Jan Kopecký nebude letos závodit v týmu Škoda Motorsport. Přišel čas na společné ohlédnutí.
Zpět na článek
16. 1. 2021 17:41
17. 1. 2021 14:13
17. 1. 2021 08:57
18. 1. 2021 00:51
22. 1. 2021 18:53
16. 1. 2021 17:41
Kopecký
Nic proti Panu Kopeckému, ale nikdy to nebyl super jezdec ,jeho kvality vycházely z toho že měl oproti české rellyové konkurenci tovární auto tudíž vše na co si jen vzpomněl ,až ho začal porážet Pan Pech tak najednou končí zřejmě proto že na víc nemá,ale přeji mu aby dokázal opak ,i když si myslím a pro mě osobně je nejlepší jezdec seriálu ČR Martin Prokop i když nikdy nedosáhl takových výsledků jako P.Kopecký tak se dokázal roky držet ve WRC a i na Dakaru jezdí slušně a vždy vzorně reprezentuje ČR.Je to borec a moc mu fandím a přeji mu aby mu to ještě dlouho jezdilo.Panu Kopeckému přeji aby ukázal že není takový posera který se jen schovává za tu nejlepší možnou techniku a ukázal že je jezdec který si zaslouží uznání.Přeji mu hodně štěstí.
Rozbalit vlákno
1
17. 1. 2021 14:13
Re: Kopecký
Chlape to je úplně scestne co tady píšete. Žiju ralye sportem celý život. Honza je v moderní době jeden z nejlepších jezdců, díky jeho otci se vzkrisila Š Motorsport po rozpadu éry Fabie WRC. Díky tvrdé práci jejich rodiny je úroveň na takové špici. Nebýt továrního týmu na našich tratích, neměl by se zbytek za kým honit a jestlí jste někdy vůbec stal na nějaké RZ tak by jste v životě neplacl nesmysl že to není super jezdec. Je to pan profesor v raly. Srovnávat s Martinem je další nesmysl, ten hned na zacatku zvolil úplně jinej cíl, nikdy se nechtěl účastnit českého mistraku a díky nekonečným financím z jeho rodiny si žil svůj sen. Nechápu jak muzebyt u Vas nej v ČR mistraku když v něm nikdy nejel. Rozpočty uměli mít vyšší než továrny. Klobouk dolů před všemi ostatními jezdci a teamy kteří drží krok s Honzou. Věřím že pokud pojede sám za sebe že výsledky budou stejné.
17. 1. 2021 08:57
Kopecký
Oproti panu Matesovy 80.
Se zajímám o rallye. Honza Kopecký je stejný jezdec jako je Roman Kresta či Václav Pech, když začínal,ještě jako netovární jezdec, měl předpoklady světového jezdce a je jenom dobře, že se ho Škoda Motorsport všimla a vzala si ho pod svá křídla, to je jen Česká ironie, nadávat, Citroën nebo Peugeot tohle dělá běžně, proto jsou světový jezdci Francouzi. Buďme rádi,že tu máme takového jezdce, který dokáže jet hodně rychle a nehrát druhé housle a posouvat se, když soupeři před ním odstupují. Takové jezdce tu máme hodně, co mají peníze a reklamu, ale nemají dravost, jako jiní soupeři. Nadaváme na ty, co jezdit umí, ale chválíme co jezdí klasickou českou rychlost, která v cizině neustojí.
Rozbalit vlákno
0
18. 1. 2021 00:51
R5&WRC
Tak uvidíme jak se jim bude letos dařit,pokud se něco pojede...
Rozbalit vlákno
0
22. 1. 2021 18:53
Kopecký
Tak i Já se o rallye sport zajímám už dlouho na české závody jezdím a několikrát jsem měl možnost sledovat i WRC a v něm mimo jiné Armina Schwartze se Škodou octávií WRC i Martina Prokopa nebo Romana Krestu. Všichni jsou to supr jezdci a smekám před nimi.Já jen napsal že spousta lidí vyzdvihuje ůspěchy Jana Kopeckého a na ostatní se zapomíná ,ale být tovární jezdec má obrovské výhody oproti soukromníkům.A já jen doufám a moc přeji Janu Kopeckému aby ukázal třeba právě na Dakaru že je to tvrďák a super jezdec já mám před těmito jezdci obrovský respekt a uznání ,jsou to skuteční mistři volantu oproti třeba jezdcům F1.
Rozbalit vlákno
0