Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Vyzkoušeli jsme službu, kdy si můžete sami zdemolovat auto

15 komentářů

Somewhere je už preč
Vivat!
Anonym
Supru! :-!
Mikesus
Ta se na vrakovišti jen tak nenajde. To spíš něco od VAG, o shnilý VW tam nebude taková nouze.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
palix
Prečo práve Supru? Zlé skúsenosti?
eLzyx
já bych na to náturu neměl. Raději spravuji, než rozbíjím. A taky mi přijde škoda popravit díly za cirka 30000Kč.
Dle mého názoru to tak má většina lidí, co něco vyrábí, nebo si aspoň něco zkusili vyrobit. Víme, co je za tím práce. A je poměrně neuctivé to jen tak ze srandy rozbít.
palix
Tiež sa mi podobné rozbíjanie veľmi nepáči...
Navyše ma trochu zabolelo, že "obeťou" bola práve Astra G - moje prvé auto, ktoré mi slúžilo bez problému 10 rokov (od novoty) 😢.
Futurista
Jooo kdyby slo o sousedovo auto, to by byla jina. Ale rozbijet si svoje auto???
traveldrive
Ani tak nie.
Mikesus
Ani to by nebylo ono. Na auta se nesahá. Maximálně kdyz by to bylo tvoje auto, to bych možná primhouril oko.
rohor
z titulní stránky. Že se nestydíte, tohle na webu pro fandy aut. Dál už bych psal jen velmi sprostě o někom, kdo si neváží práce ani životního prostředí, ani lidí kolem sebe a nakonec ani sám sebe. Styďte se 2x, pokud jste to sami zkoušeli.
nope
Podobny pekace jako je ta Astra patri sesrotovat, ty fando aut.
Arese
... to autaře bolí, když takovou demilici vidí, ale když si uvědomí, že to auto stejně půjde do lisu, tak to opravdu může být svým způsobem zábava. Ale mnohem vtipnější je, si vychutnat tyto opakované demoliční scény v proslulé italské komedii Dva výtečníci. A ani se přitom nenadřete. 😄
Solik1
Podobnou Astru jsem měl a co vím, tak jezdí dobře doteď... Takových pěkných dílů by z této zničené bylo. Možná bych zničil nějakej opravdu vrak, ale u tohoto auta by mi bylo líto, že mohlo ještě někomu posloužit. Tehdy byly auta ještě kvalitní.
jvkgrifone
Prijde mi to hloupe, nicit umi kazdy. Klidne at to jde do kostky, ale tohle je velmi primitivni forma zabavy. Srdce fandy aut krvaci, i kdyz je to stary suplik. V casopise jsem dvoustranu musel vytrhnout. Verim, ze podobne pitomosti si priste odpustite a radsi penize date potrebnym.