Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Policejní Škoda Scala oficiálně: Majáky doplňuje upravený podvozek

28 komentářů

ProchyTom
Bylo to na fotkach vyssi, protoze na palube nebyla vybava ale i prumerna vaha dvou poldu.
WinDiesel
... a nám se tento model moc dobře neprodává ...

tak si plácnem, ne?
rohor
ale prostě ne a ne. Napíšu vždy tak 2-3 odpovědi a konec. Nastala chyba při ukládání přispěvku. A konec. Jděte se vážená redakce s tím víte co.
Blue Sun
No vidíš, ani ta samotná stránka tě tu nechce. Tak už konečně běž. 😁
rohor
Co jsem ti udělal? Připadá ti normální ta tvoje reakce?
traveldrive
Jeho reakcia je logická. Bol si na neho hrubý. Nový nick to nezmaže.
rohor
Já jsem byl na BlueSun hrubý kdy? Když mne oslovoval cizím jménem, tak jsem se ohradil, na to mám ty citlivko trošku právo. A kdy jindy ještě?
kari.laz
Předpokládám, že chyba bude někde na tvé straně. Nevím, zda komentuješ v app, mobilu, nebo PC ale prověř si tohle. Promaž historie, uložené soubory, data aplikací a podobně.
rohor
Mám PC s win10 ale úplně stejně se mi to chová v mobilu. Napíšu 2-3 reakce a pak už z žádného zařízení. Buď jen do další diskuse a nebo někdy to jde druhý den. Promazávám všechno a nepomáhá to.
Prý je nějaká aplikace, možná že to by pomohlo?
rohor
Tak z aplikace mi to ted jde, uvidime do budoucna. Kazdopadne ta aplikace je taky hruza. A moc diky za pomoc.
Emel
840M bez DPH by při 1210 autech bylo 840t s DPH za auto... to je dost peněz.

2017 PČR vysoutěžila Tucsony 1.6TGDI 130kW, 652 FWD MT a 157 AWD AT, vč. policejní výbavy, za 337M... tj. za 416t za auto, s policejní výbavou v hodnotě "až 200t" na auto. A odebrala si jich jen 95...
chytrak1
Co já vím, tak tu soutěž vyhrála škodovka cenou vůči hyundai. Takže to asi primárně bude o té výbavě.
Emel
Může v tom být třeba all inclusive servis, to jsem nestudoval... jen mi prostě přijde 800 za Scalu hodně, a to i kdyby tam byla policejní výbava za 300.
Side
Cena mi nepřipadá přehnaná. Mrkni sem, jestli máš čas. Na základě toho dokumentu si můžeš udělat lepší představu o ceně...
https😐/nen.nipez.cz/Soubor.aspx?…
Emel
Tj. servis v ceně není. Jo, jsou tam majáky a další blbinky... tipnul bych třeba zase těch 200t.

Místy to vypadá docela šité na Scalu (jak třeba zadavatel došel k tomu, že potřebuje právě 420l zavazadlový prostor, když Scala má 426l a i30 395l).

No ale dobře... vlastně nevíme, za kolik Škodovka to auto nabídla a tedy kolik jich za těch 840M má být.
Side
přesně... viz tvůj poslední odstavec.
Jinak Scala má 467 litrů. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že pod 450 litrů je kufr pro mě malý. Žena měla Polo (355 l) a šlo z domu. Tam fakt nic nedáš 😊 Taktéž třeba "krátký" Megan (nebo i30). Je to málo.
Blue Sun
Výbava, úpravy, servis. Píšu to tu pořád dokola. Navíc skutečný počet pořízených aut není známý, těch 1200 byl plánovaný počet, ale díky nižší ceně za jeden vůz odeberou více.
Hlavně, že naposledy se mě tu někdo snažil přesvědčovat, že auta budou dodána bez výbavy a úprav... 😁 😁
kari.laz
Ta cena byla pohádková, reálná spokojenost s těmi auty už moc ne, alespoň co jsem se bavil s pár kamarády sloužícími u policie.
pradeda777
Neřeš to. Kdyby měl daňový poplatník možnost toto ovlivnit, tak policajti jezdí na kole..... 😒]
Arese
Přesně. A vojáci taky. 😲
alfajfka
Škodovce nejdou tato auta na odbyt,tak se udělá jakoby výběrové řízení,soudruzi Hamáček a spol. si přijdou k pěkným penězům a škodovka se zbaví skladových aut.Potom si přisadí cenu za zvláštní výbavu a spokojené budou obě strany!!!!
Blue Sun
Táhni zpátky na Hnojinky s těmihle kecy.
kari.laz
Škoda ve výběrovém řízení porazila Hyundai a vyhrála právě díky nižší ceně. Kde je v tomto případě problém?
alfajfka
Tak to asi neznáš ty zmetky ze Škodovky jak to tam chodí!!!
pradeda777
Tak tak...win - win situace....a alfajfka spolu s dalšími daňovými poplatníky to zacvakají.... 😒]
simson33
Ten podvozek je pěkně vysoký. Řekl bych, že více, než s paketem pro špatné cesty.
Ze Scaly tak vznikl Kamiq s kufrem. Nový sen českého chalupáře ;-D
vendetor
Uz takhle poldove v Octaviich kombi vypadaj jak kaspari, ale tohle je opravdu degradujici. Policajti budou jezdit jak parta bu..zi.k.u v tyhle neprodejny sracce. S timhle muzou tak buzerovat duchodce u Lidlu. To se budou jejich US kolegove za bricha popadat v cem to ti drsnaci z Cech jezdi 😃))
curwasportiva
Nic jineho nez parta buz... vetsina z nich stejne neni... A to posledni cemu by se u PCR kolegove z US smali, jsou auta...