Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Anonym
nebude SUV, ale pořád offroad.
Bigster vypadá v konceptu moc dobře.
Ale jak zase čtu - 4.6m sedmimísto? Hm...ledviny a páteře dětí jako deformační zóna pro náraz zezadu. No hlavně že NCAP bude v poho ptz asistenti a normovanej náraz (na kterej to už konstruujou podobně jako byl soft na emide - je to stejný. Když víš, podle čeho se hodnotí, nachystáš se na to).
Bigster vypadá v konceptu moc dobře.
Ale jak zase čtu - 4.6m sedmimísto? Hm...ledviny a páteře dětí jako deformační zóna pro náraz zezadu. No hlavně že NCAP bude v poho ptz asistenti a normovanej náraz (na kterej to už konstruujou podobně jako byl soft na emide - je to stejný. Když víš, podle čeho se hodnotí, nachystáš se na to).
To máš ale u takovýho Citigo to samý. To je nebezpečný jako ***. Vzadu bych v tom děti nevozil. Hlavně že se NCAP testy nafixlujou správně, takže se to tváří být bezpečný moderní auto. Opak je pravdou.
Erich
To už spory Renaultu s Nissanem došly tak daleko, že se musí s SUV vozy Renault obrátit na zkušenosti Rusů místo osvědčeného Nissanu?
rusové vyvinuli obě Nivy, tu klasickou i tu 2123, později Chevrolet a dnes Lada Niva travel. Takže zkušeností mají dost. Motory dodá Renault Nissan takže nevidím problém.
Jenže Lada více stagnuje než vyvíjí. Nissan je ve zcela jiné lize.
V jednoduchej blbuvzdornej technike za málo peňazí bude tá Lada o čosi lepšia voľba.
To je samozřejmě pravda, ale dnešní elektronika dokáže udělat divy a lacněji, než mechanika.
Třeba proč vyrábět samosvorný diferák, když stejnou práci odvede ABS.
Třeba proč vyrábět samosvorný diferák, když stejnou práci odvede ABS.
Pretože ten ťažký mechanický diferák bude možno o polovicu lacnejší, blbuvzornejší a tým pádom do ruského auta vhodnejší? Mimochodom, ABS dokáže plne nahradiť samosvor? To som nevedel.
Ale pozor, Lada přece samosvor nemá. Neplést si s uzávěrkou.
Ty si začal o samosvore. Ja som zas tak do hĺbky nešiel. Vpodstate mi to môže byť ukradnuté, lebo si to asi nikdy nekúpim, ale je fajn, ak máš možnosť voliť medzi moderným elektronickým riešením a starším jednoduchším železom. 😉
chalan66
Ja nie som zástancom SUV, ale toto na DACIU je fakt podarené dizajnovo ! Krajšie ako mnoho už aj drahších SUV
Blue Sun
mě za mě, větší SUV klidně. Jen už jsem alergický na názvy končící "ster"... Působí to jako naprostý nedostatek kreativity.
mojezasranaobsazenaprezdivka
Líbí se mi design. Super, pokud se takto dostane do výroby, což neočekávám.
Hotovo :-!
Pokud jde o přepravu z bodu A do bodu B, jsou dostačující.
Problém tdy máme jinej - fandové, co vykřikujou, že underwageny jsou topovka.
😄 :yes: