Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeBudoucnost Renaultu: Jediný diesel, ale sedm elektromobilů, včetně dostupného retra
133 komentářů
sorpersa
Bolo by nádherné, keby takto vyzeralo nové Clio, myslím že úspech zaručený.
Jo i ne, protože nové Clio se povedlo a byla by škoda ho zabít, navíc Clio si za svou dobu existence vybojovalo vlastní charakter... toto by bylo skvělé jako zábavnější alternativa Clia, se silnějším motorem, něco jako francouzský minicooper.
To nie je dobrý nápad, lebo nedá sa na to v ďalšej generácii nadviazať. Je to presne príklad Beetlu či Mini. Nemajú sa príliš kam dizajnovo posúvať, aby to retro dávalo zmysel a ľudí časom omrzia.
fico
ještě nevyrobil normální auto a už se cpe do elektromobilů. 😁
A co je to normální auto? Dáš příklad? Já jen, že s Renaulty mám celkem zkušenosti, stejně jako s jinou konkurencí a nějak jsem si nevšiml, že by ta auta nebyla normální.... jo, možná ty starší kusy méně reznou, tak to asi normální není 😊
Môžem potvrdiť, máme thaliu 2001 auto nad ktorým sa každý smeje, síce len ako pracovné, ale ja veľmi rád na ňom chodím, nerovnosťami pláva, spotreba neskutočná a minimum korózie po 20 rokoch, ani sa mi veriť nechce, iba povrchová na jednom podbehu a spodku jedných dverí...údržba 😃)))) za hubičku
Tak já mám už třetího Rencka a naprostá spokojenost.
První byla Laguna 2 - ve své době krásné auto, bohužel s špatně řešeným olejovým filtrem u 1.9Dci (na tu dobu o dvě třídy kultivovanější, než tehdejší TDI) a spoustou blbostí, které měly své porodní bolesti z řad elektroinstalace, což mne postihlo jen okrajově.
Pak Clio 2001 - takže to co máš u Thalie, nenáročné levné auto na provoz, taky koupeno za tímto účelem a nyní Mégane 2008 kombi, opět jako nenáročné druhé auto na krátké trasy, výhoda těch aut je antikorozní ochrana a atmosférické jednoduché a odolné motory.
První byla Laguna 2 - ve své době krásné auto, bohužel s špatně řešeným olejovým filtrem u 1.9Dci (na tu dobu o dvě třídy kultivovanější, než tehdejší TDI) a spoustou blbostí, které měly své porodní bolesti z řad elektroinstalace, což mne postihlo jen okrajově.
Pak Clio 2001 - takže to co máš u Thalie, nenáročné levné auto na provoz, taky koupeno za tímto účelem a nyní Mégane 2008 kombi, opět jako nenáročné druhé auto na krátké trasy, výhoda těch aut je antikorozní ochrana a atmosférické jednoduché a odolné motory.
Ako lacne rachotiny, druhe auta do rodiny, preco nie. Ludia su spokojni. Ale pre beznych ludi na normalne pouzitie asi nove Renaulty nie su, uz sa toho zbavuju aj ludia na ulici a predaje klesaju. Snad to de Meo zachrani.
Tak laciné rachotiny mi příjde zbytečně hanlivé, některé modely jsou špičkové, třeba ty z divize Renault Sport. Já mám Renault rád, protože ho všichni podceňují a proto umí jen mile překvapit.
Ale preco ho podcenuju? Asi preto ze vyrabal, alebo este stale vyraba auta, ktore su horsie. Inak by sa predavali lepsie, nikto by ho nepodcenoval.
Horší, já ti nevím jak moc horší je třeba Clio, které se už 20 let umisťuje mezi nejprodávanějšími auty Evropy většinou na 1-3. Místě...
Ved toto idu zrusit, predavali ho za 8 990 € a zisk z toho ziadny. Ja som Clio nemal, ale zle jazyky tvrdia, ze tie auta vrzgaju uz na vyrobnej linke. Urcite si to vymysleli len tak, bez dovodu 😄
Povídá se toho hodně... a vrzající auto není tak zásadní problem není, jako třeba fatální poruchy, tím neříkám, že se Renaultu nevyhýbají... ale Clia většinou v těch klasických motorizacích jezdí léta a nereznou, proto jsou oblíbena.
3_diamanty
Vyzera to na dalsi trhak v podani dacie.... uz nech je tu 😉
Blue Sun
která má hlavu a patu. Sem s tím!
Bohužel jen tu patu. Pěknému designu totiž chybí pořádný, normálně použitelný motor. 😒 :no:
Budoucnost se na zaostalé neptá. Zelenou revoluci stejně nezastavíš.
Asi jako jsme, bohužel, nezastavili revoluci rudou. Každopádně nad ní nebudu jásat.
Přesně. A bude mít stejně ničivé následky! 😲 😒 :no:
Jen pro pár zaslepenců. A ti nikoho trápit nebudou, vyčleníme vám nějakou rezervaci.
Tak jistě, koncentráky se už osvědčily jak náckům, tak i komoušům, to jsi nevymyslel nic nového. 😲 :no:
Ano, Spojené státy, náš vzor. 😄
iudex
Nejdem tu nadávať na vedenie Renaultu ani plakať nad koncom spaľovákov. Avšak myslím triezvy pohľad na dopad ohlásenej stratégie je taký, že to pre Renault samotný bude mať negatívne dopady. Snaha o posun vyššie, výroba drahších áut a prenechanie lowcostu Dacii je síce fajn, ale popálili sa na nej už mnohí. Renault nemá dostatočne silný image, aby takýto umelý posun zvládlo. Notabene v situácii, keď svoju imidžovú divíziu R.S. posunú Alpine. Teda prídu o imagemakera, značku, ktorá spätne dodávala punc aj obyčajným verziám. Presne ako to bolo so Seatom a Cuprou: po oddelení Cupry sa darmo snaží Seat profilovať ako športová automobilka, keď nemá jediný ostrý model.
Takže takéto obojstranné oholenie Renaultu - zospodu v prospech Dacie, zvrchu v prospech Alpine - nemôže spôsobiť nič iné ako pokles predajov a tržieb. Osobne bol pre mňa REenault zaujímavý z dvoch pohľadov: ak som hľadal čo najlepšiu value for money, povedzme kompakt alebo kombík nižšej strednej, tak Megane vždy bodoval cenou a bolo to jedno z najdostupnejších rodinných áut, častokrát lacnejšie ako Hyundai či Kia. A druhý pohľad je z hľadiska ostrých hothečov, Megane R.S. mal skvelé parametre, image ostrého auta a to za dobrú cenu (ešte necelé 2 roky dozadu sa dal MRS kúpiť za 27t eur). Ak toto Renault zoberie, nezostane nič, pre čo by som sa na túto značku mal pozrieť pri výbere auta.
Takže takéto obojstranné oholenie Renaultu - zospodu v prospech Dacie, zvrchu v prospech Alpine - nemôže spôsobiť nič iné ako pokles predajov a tržieb. Osobne bol pre mňa REenault zaujímavý z dvoch pohľadov: ak som hľadal čo najlepšiu value for money, povedzme kompakt alebo kombík nižšej strednej, tak Megane vždy bodoval cenou a bolo to jedno z najdostupnejších rodinných áut, častokrát lacnejšie ako Hyundai či Kia. A druhý pohľad je z hľadiska ostrých hothečov, Megane R.S. mal skvelé parametre, image ostrého auta a to za dobrú cenu (ešte necelé 2 roky dozadu sa dal MRS kúpiť za 27t eur). Ak toto Renault zoberie, nezostane nič, pre čo by som sa na túto značku mal pozrieť pri výbere auta.
Verme ze nejake tie dostupnejsie kusky mu nadalej zostanu... clio je super... tak snad aspon tu nebudu pokusat osud. Inak napr uz velky talisman dopadol presne ako som predpokladal... k nejakemu passatu ci superbu ani nepricucol ... tak snad sa poucili a nebudu sa tlacit opat tam kde je to uz nad ich sily ... inak v zalohe je tu este stale dacia... co by do buducna taky vlastne uz dostupnejsi renault len s inym logom... a napr taky duster sa v rusku dokonca predava s logom renaultu ako renault duster ... teda funguje to zda sa aj takto obratene .... rovnako povedzme ani s renaultom stepway ako prelepenou daciou by som tiez problem nemal ak by k tomu doslo... logo nelogo...
Pozri si tú včerajšiu tlačovku pre lepšie súvislosti. http😐/www.youtube.com/watch?…
Super, že továreň vo Flins bude repasovať jazdené autá a vracať ich s novou technológiou opäť na cesty. To sa mi veľmi páči takéto uvažovanie. Uvidíme, či to bude reálne možné, ale v čase masového nástupu elektromobilov keď to vyzerá, že o pár rokov nebude čo vyberať zo spaľovákov a elektromobily budú stále drahé, je to fajn riešenie.
Lacné Renaulty zmizli už dávno, to ešte snáď s Thaliou. Mégane napriek tomu, že je to fajn auto, už ľudí nezaujíma a segment je kvôli nemu stratový. Tak to skúsia s Arkanou a elektrickým crossoverom Mégane.
S poklesom objemov predaja samozrejme rátajú a ráta s ním dnes už každá automobilka. Jediným riešením je zjavne viac sa orientovať na služby. Ten objem nemohol donekonečna rásť, je to príliš konzumný spôsob života.
S Renault Sportom s tebou súhlasím, bude ho škoda, roky to budovali a má to podľa mňa lepšie meno ako Alpine.
Super, že továreň vo Flins bude repasovať jazdené autá a vracať ich s novou technológiou opäť na cesty. To sa mi veľmi páči takéto uvažovanie. Uvidíme, či to bude reálne možné, ale v čase masového nástupu elektromobilov keď to vyzerá, že o pár rokov nebude čo vyberať zo spaľovákov a elektromobily budú stále drahé, je to fajn riešenie.
Lacné Renaulty zmizli už dávno, to ešte snáď s Thaliou. Mégane napriek tomu, že je to fajn auto, už ľudí nezaujíma a segment je kvôli nemu stratový. Tak to skúsia s Arkanou a elektrickým crossoverom Mégane.
S poklesom objemov predaja samozrejme rátajú a ráta s ním dnes už každá automobilka. Jediným riešením je zjavne viac sa orientovať na služby. Ten objem nemohol donekonečna rásť, je to príliš konzumný spôsob života.
S Renault Sportom s tebou súhlasím, bude ho škoda, roky to budovali a má to podľa mňa lepšie meno ako Alpine.
Ved oni aj planuju pokles predajov a trzieb, ale zaroven rast zisku. Naco su im najpredavanejsie auta v Europe, Clia, ktore predavali za 8 990 € a zisk z toho podla vsetkeho nemali.
Tak je pekné si povedať, že budeme predávať s väčšou maržou, ale tú vyššiu cenu niekto musí akceptovať. A či je Renault v postavení, že si môže dovoliť ísť s cenami prudko nahor, o tom nie som zrovna presvedčený.
Vidíš to ze svého a ještě středoevropského pohledu. Image R.S. je běžným kupcům naprosto ukradená, nestarají se o to, že nějaký model teoreticky může mít sportovní verzi. A co se týká celkové image značky, je jiná u nás a je jiná v západních zemích. Tady ji bereme za levnou alternativu mainstreamu, ale jinde je prostě na stejné cenové i kvalitativní úrovni.
Tak pridám západoeurópsky pohľad. Vedľa mňa býva Francúz, čo robí v jednej automobilke a často debatujeme o autách. Hoci sám má Mercedes (jazdený), Megane R.S. je preňho pojmom. A súčasne bežné Renaulty sú preňho spotrebáky (sám mal Clio).
Chjo... debaty autonadšenců fakt nevypovídají nic. Děláš to schválně? Hloupý nejsi, to vím, takže asi schválně. Opravdu myslíš, že pro běžné učitele, úředníky nebo třeba ajťáky je R.S. nějaký pojem? To je tak daleko od nich, že vůbec netuší, co to je.
Docela to náhodou vyšlo Peugeotu. Nižší třídy nejsou vyloženě předražené, ale lacině rozhodně nepůsobí a mají styl, díky čemuž dosáhly úspěchu.
U Renaultu vidím riziko v zanedbání Clia a Capturu, což je základ jeho nabídky. Pokud budou tlačit R5 s výrazně vyšší marží, taky by mohli narazit. Je pochopitelné, že stejně jako všichni ostatní by chtěli zvýšit marže, ale chtít musí i zákazník, nejen oni.
Velká škoda je divize RS. MRS byl pojem, který jim pozvedl image. Co asi můžeme čekat od Alpine, kromě variace na TM3 Performance aneb "jede to v přímce, wow". Jediný model utnou a nahradí něčím totálně odlišným. Mám z toho pocit, jako když stavěli PR na bezpečnosti a pak to najednou utli a nechali to vyšumět.
U Renaultu vidím riziko v zanedbání Clia a Capturu, což je základ jeho nabídky. Pokud budou tlačit R5 s výrazně vyšší marží, taky by mohli narazit. Je pochopitelné, že stejně jako všichni ostatní by chtěli zvýšit marže, ale chtít musí i zákazník, nejen oni.
Velká škoda je divize RS. MRS byl pojem, který jim pozvedl image. Co asi můžeme čekat od Alpine, kromě variace na TM3 Performance aneb "jede to v přímce, wow". Jediný model utnou a nahradí něčím totálně odlišným. Mám z toho pocit, jako když stavěli PR na bezpečnosti a pak to najednou utli a nechali to vyšumět.
Ano, Peugeot to udělal stejně destruktivně. Zrušil úžasné RCZ i skvělé hot-hatche 208 GTI a 308 GTI. Děs běs! 😲 😲 😲 😒 :no: Jinak Hyundai má z rituální sebevraždy kultovních francouzských hot-hatchů (s třicet i více let budovanou tradicí) jistě obrovskou radost, eNka nebudou mít skoro žádnou konkurenci! 😒]
Presne. Francúzi boli vždy silní v kategórii HH, teraz ale úplne vypratávajú pole a uľahčujú situáciu Hyundaiu, ktorý ju aj využíva. Nový i20N v podstate okrem FieSTy nebude mať žiadnu konkurenciou a aj i30N to má ľahšie. Mimochodom u nás sa už Megane RS minimálne pol roka nepredáva a je otázne, kedy a či vôbec sa ešte vráti.
Zase na druhou stranu, Peugeot nemá ve sportovních derivátech takovou tradici a měl problém je nabídnout za rozumnou cenu, takže zůstaly nedoceněné. Ačkoli by mohlo Blue Suna zajímat, o co byla největší rvačka na každém Emotion day. Opravdu to nebyla nějaká posratá 2008, ale 308 GTI, kterou jednou přivezli i ve dvou exemplářích. Divize R.S. byla každopádně pojem. 😐
A o čem je Emotion Day? Zkusit se v něčem takovém projet. Hm, fajn, projedu se, hezký zážitek, ale stejně to nekoupím. Lidi se taky jdou svézt ve Ferrari nebo Lamborghini, a přesto si to auto pak nejdou koupit...
Oni samozřejmě nečekali, že udělají tisíce objednávek na GTI, ale jako lákadlo a potvrzení toho, že je Peugeot relevantní automobilkou, to splnilo účel perfektně. Takhle se buduje image. Ne skrze 100koňové crossovery.
Image je na nic, když se nedá přetavit do prodejů. A realita je taková, že lidem stačí GT line. O GTI se diskutuje, GT line se kupuje a řídí. Tak to je, tak to bude a nikdo to nezmění.
I všechny tyhle GT-line a R-line se odkazují na sportovní modely, od kterých si tu image propůjčují. Z čeho usuzuješ, že image sportovních modelů se nedá přetavit do prodejů? Že když Peugeot postaví roadshow na sportovním modelu, tak tím nezvýší zájem o značku jako celek? A Golf GTI se podle tebe neprodává? Poslední věta tvého příspěvku asi hovoří za vše. Ať už prohlásíš jakoukoli hovadinu, tak si ji musíš za každou cenu obhájit, i kdyby takovým marným pokusem. Zbytečná debata, fakt.
Ne, opravdu to tak nefunguje, jak si myslíš. Už proto, že nějaká roadshow zaujme desetitisícinu ze všech zájemců. Zbytečná akce, zbytečné modely. Jejich konec je nejlepší důkaz.
No vidíš, a co z toho sis koupil? Ani RCZ, už vůbec ne ta GTI, protože tu neustále brojíš proti i-cockpitu. Tak o co ti jde, fňukno? Stejně na to nemáš, tak za co vlastně bojuješ?
A že Hyundai má nějaká "N", to fakt nikoho vůbec netrápí. Nejlíp je to vidět právě na faktu, že ostatní výrobci mají tuhle zbytečnou a okrajovou kategorii aut zcela na háku.
A že Hyundai má nějaká "N", to fakt nikoho vůbec netrápí. Nejlíp je to vidět právě na faktu, že ostatní výrobci mají tuhle zbytečnou a okrajovou kategorii aut zcela na háku.
Zase mi přijde, že sis asi spletl web, když kategorii HH nazýváš zbytečnou a okrajovou. Samozřejmě, že ji drtí emise, ale 5 let zpátky si z ní každý chtěl něco urvat. Ani dnes se jí Ford, VW, Honda nebo Hyu nechtějí vzdát.
Proč bych si měl plést web? Jsme tu na autosport.cz Ne. Nebo na autonadšenci.cz? Aha, taky ne... Tak kde to jsme? Aha, na webu o autech, ne o jejich sportovních verzích. Vidím tu někde povolený vstup pouze pro nekritické obdivovatele hothatchů? No jo, není to tu. On je to pořád jen server o všech autech a z 90 % se věnuje těm zcela obyčejným... Ale ne, jak není člověk nadšenec, tak ho hned vyhánějí...
Před pěti lety už bylo zřejmé, že kategorie HH je na ústupu a teď už je skutečně okrajovou. Její místo začíná zabírat kategorie vysokovýkonných elektrických aut, a to bude budoucnost.
Před pěti lety už bylo zřejmé, že kategorie HH je na ústupu a teď už je skutečně okrajovou. Její místo začíná zabírat kategorie vysokovýkonných elektrických aut, a to bude budoucnost.
Mohl bych ta vysokovýkonná elektrická auta, která zabírají místo hot hatchů, vidět? Ideálně něco, co nestojí 2 mega, neváží 2 tuny a nesupluje jakékoli zážitky z řízení zátahem elektromotoru.
Ty meleš takové lživé levičácké kraviny, jak opsané z nějaké současné ***ské marketingové prezentace. 😲 😒] 😒] 😒] :no: Kdo bude "ta vysokovýkonná elektrická auta kupovat"? S tou příšernou nadváhou v řádu několika metráků, směšným umělým zvukem a rekuperačními brzdami nebudou zábavná ani trochu a svou neprodejnost dorazí absurdními cenami a směšným dojezdem (zejména při sportovní jízdě). 😄
Dojazd je mozno smiesny, ale zabava za volantom je mozno aj lepsia. Staci si pojazdit a vyskusat.
Ty se bát nemusíš, do rezervace vám je vozit nebudeme. Necháme vás tam vymřít v důsledné izolaci od moderního pokroku. A o prodeje se neboj, však ty už zelená revoluce bez problémů zajistí.
Tak nějaké prodeje "zajistí" elektrohujerská revoluce jo? 😁 Ani omylem! Vždy, když nějací revolucionáři chtěli přirozené tržní principy nahradit nařízeními, zákazy, pokutami a podobným levičáckým svinstvem, skončilo to stejně - terorem, ekonomickým krachem a bídou! 😒 :no:
Seriová výroba - poučení ze zbrojního průmyslu.
Rozvoj ve druhé světové válce opět. Vše orgaizováno státy a na státní úrovni i financováno.
Na přelomu 19. a 20. století rozhodně nešlo o masové použití.
Auto nebylo normou ještě dlouho.
A ptal jsi se a automobilku kterou by podporoval stát. No jistě aspoň jednu z největších která vznikla jako státní úkol znáš.
Já opravdu nemůžu za tvé utkvělé představy o ostatních, které jsou naprosto mimo realitu.
U EV je to naopak. EV jsou drazsi, maji nizsi dojezd, pomalejsi doplneni energie, omezene typy (vse suv, crossovery, kde je napr kombik?). Aby se EV prodavaly, museji byt danove zvyhodnovany nebo spalovaky danove znevyhodnovany, trh zde nefunguje nebot je timto deformovan..
Takze ne, to prirovnani je uplne mimo misu..
Na druhou stranu existují nepochybně miliardy lidí, kteří nevidí zastaralost spalovacích motorů, resp. nějakou technologickou nadřazenost těch elektrických, hloupý Romane.
Napsat ti "hloupý" není žádná fakálie, jsou na světě horší věci. A pokud budu věřit Ozymu, což budu, tak sám taky nejsi výstavka ctností.
Ano, ať redakce klidně dá IP adresy diskutérů, mne je to fuk a troufnu si říct, že většině toho slušného diskuzního jádra taky, protože my se známe povětšinou osobně a neskrýváme se za anonymní profily, včetně lidí z redakce a i když do sebe rýpeme, málokdy je to v nepřátelském duchu...
Má nabídka platí - pokud se budeš chovat slušně ke všem, já k tobě budu taky slušný.
A za tvůj koment u Fabie se na tebe snesla kritika od jiných diskutérů, né ode mě a právem, co si tak pamatuji, opět tě odkážu do té diskuze na osvěžení paměti.
Nechceš si k "rohorovi" přidat i svůj nynější obrázek Priusu, ať to není matoucí? Není na tom nic špatného.
2. Obrázek bych tam moc chtěl, ale nejde nahrát, ačkoli dodržuju max. rozměry i velikost, píse to Nastala chyba při ukládání obrázku
3. Tehdy jsem se přihlásil přes google a nikdy mi to už nedovolilo nick změnit.
Mám Windows 10 a Chrome.
A vůbec, ten bod 1 mě tady trápí pořád. Vypadám potom, že nechci odpovídat, ale není to tak. Chtěl bych, nejde to.
PS: můžu se zeptat, co máte za auto?
Ale čo tie elektromobily? Uznávam, že sa na vec pozerám z pohľadu Slováka, kde je očividne kartel Eonu a Ministerstva hospodárstva, ktorý brzdí rozvoj nabíjacej infraštruktúry. Normálne ma desí ten strašný nepomer, koľko elektromobilov automobilky ročne predstavia a koľko nových nabíjačiek u nás vznikne.
Čiže pokiaľ mi štát nezakáže môj starý naftový Renault, ktorý je v dobrom stave alebo brutálne nestúpne cena nafty, tak mňa nič nemotivuje k tomu, aby som prešiel na elektromobil. Kúpiť si smartfón s dátami ma motivovalo okolie, ktoré prestalo komunikovať cez operátorov a prešlo na sociálne siete a aplikácie.