Bezpečnost
CICZERO
#KOJOTASUPLAVDRIFTUPOWEREDBYOJRONCAP
Zato ty by sis mohl alespoň koupit playstation, nebo xbox a konečně se zabavit, než dostaneš papíry.
CICZERO
Co se papíru týče, ty na auto mám už dlouho, radši mi pověz proč netýráš Mondeo se 70 litrovou nádrží a stále si na něco stěžuješ... Machalův synu... 😒] :-!
Chceš vědět, proč ho netýrám? No, protože jsem ho prodal před 2,5 rokem 😉
CICZERO
tak to asi zas takovej šlágr nebyl...
Bylo mu 10 a atakoval 300 tisíc km, takže přišla přirozená obměna vozového parku, jezdilo skvěle, před prodejem jsem s nim projel Balkán.
CICZERO
Jo přirozená obměna, tahle formulka, kterou eu zabíjí,stále si kupuješ horší a horší auta...... pokud si po focusu kupoval novější a novější... 😁 :yes:
Balkan je fajn, dovezl si nějaký rakety nebo miny?
Balkan je fajn, dovezl si nějaký rakety nebo miny?
Tak ja nepotrebuju bychařit narozdil od tebe. Kdyz mas papíry dlouho, co třeba si koupit konečně auto. Nebo ti ty superby 2.5TDI dojdou nez na něj nasteris.
CICZERO
nedojdou, v německu je jich dost... ale dochází pěkný kusy, to jo čechuni se ktomu chovaj bídně, autíčkářů je málo, každej jede longlife a pak se diví, když se člověk pěkně stará a baví ho to ... no budu pořád sedlat naftu a ty už budeš 10 let uhořenej v EV za dotaci 😁...... 😄 Na příštím srazu diskuterů pokoroně, rád porovnám šavle Mojžíši... v Dragu Ti natrhnu pérka čipovaným PDčkem ani nemrknešššššš...
https😐/youtu.be/MEtEg1i4aX8
Dycky Most!
Dycky Most!
CICZERO
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tesla Model 3 performance drift machine :yes:
CICZERO
rebranduješ hamunasakru = docela slušně... :yes: 😒]
moje palivo for TDi is OMV HVO :yes: :-!
elektriky se bojím dokud nebudou pořádný bezpečný baterie, a s hindenburgem nejezdím.... EU MOTHER FAKIN DIK :-!
GRETA SUCK MY SMOKE
moje palivo for TDi is OMV HVO :yes: :-!
elektriky se bojím dokud nebudou pořádný bezpečný baterie, a s hindenburgem nejezdím.... EU MOTHER FAKIN DIK :-!
GRETA SUCK MY SMOKE
Kam zmizela tva prvni reakce?
Takhle to vypada, ze si povidam sam se sebou. 😄
Takhle to vypada, ze si povidam sam se sebou. 😄
To dělá Hamuna taky... 😁
😄
Nepopiram, ze nase nazory jsou si blizke.
Krome vodiku, tomu ja uplne nefandim...
Nepopiram, ze nase nazory jsou si blizke.
Krome vodiku, tomu ja uplne nefandim...
CICZERO
Vodík je zlo jako pr*ase,musíme jít cestou metanolu z uhlí jako v číně !!! At maji Ti synci z ostravy co žrát, at zase rubou v dolech, ne se s Bakalou s*át...
BOHUZEL na vodik ma prejit cela kamionova doprava v eu... už sem videl pakt vsech automobilek vyrabejicich nakladni auta... no hnuj... ale co: #bouchnourefugeesnafrigu #hydrogengate
BOHUZEL na vodik ma prejit cela kamionova doprava v eu... už sem videl pakt vsech automobilek vyrabejicich nakladni auta... no hnuj... ale co: #bouchnourefugeesnafrigu #hydrogengate
CICZERO
Tak za to mizení může Karel Havlíček Borowsky, protože: #neplatimmytoanimetoo
Ako pekne sa mu to šmýka, ale není to ne-eko tak páliť energiu a ničiť pneu? 😲
To urcite je.
Tak jako normalni jizda autem a ty sileny emise z pneumatik, obzvlast u EV. 😁
Kdo nejezdi MHD neni eko...
PS Kdyz jsem videl to video ze Sosnovy na suchu, tak mi tech pneumatik fakt bylo lito. 😄
Tak jako normalni jizda autem a ty sileny emise z pneumatik, obzvlast u EV. 😁
Kdo nejezdi MHD neni eko...
PS Kdyz jsem videl to video ze Sosnovy na suchu, tak mi tech pneumatik fakt bylo lito. 😄
Já jsem tedy za tyto systémy rád, když nasněžilo, pustil jsem se s autem na jednu odlehlou silničku, vypl stabilizaci a po párkrát prošlápnutí plného plynu, kdy mi auto "skakalo" ze strany na stranu a mělo tendeci jít bokem, jsem to radši zapl a přestal blbnout, protože výlet do škarpy by byl drahej špás.